*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοι ολων των εκπαιδευτικων με υψηλη προυπηρεσια!!!!!  (Αναγνώστηκε 22161 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοι ολων των εκπαιδευτικων με υψηλη προυπηρεσια!!!!!
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:40:05 pm »
Συνάδελφοι δε μας παίρνει ο χρόνος για θεωρίες. Αν γεμίσουν τα σχολεία ΑΜΩ φέτος, θα γεμίζουν πάντα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τιναχτεί στον αέρα το σχέδιο γεμίζω κενά με ΑΜΩ.
Έχει κανείς πρόσβαση σε νομικούς; Σε media;
Γνωρίζει κανείς να στήνει ιντερνετικό ραδιόφωνο; Το κόστος είναι μικρό ξέρω και μπορούν να συνδέονται και να ακούνε πολλοί..
 (Εδώ Νέο Σχολείο, Εδώ Νέο Σχολείο! Σας ομιλεί η φωνή των ελαστικά απασχολούμενων εκπαιδευτικών!)
HUSTON DO YOU COPY??
Πείτε ιδέες... ο Σεπτέμβρης είναι εδώ,
Όχι άλλοι απλήρωτοι ΑΜΩ όχι άλλα μόρια, όχι άλλο κάρβουνο. Διορισμοί τώρα!!

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2010, 04:56:17 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 16, 2010, 05:07:01 pm »
Παράθεση
μήπως να βυθισθώ στην κατάθλιψη, μιας και όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν ...

Είναι ένα πρόβλημα του δυτικού πολιτισμού αυτό ,απο το Μεσαίωνα και πέρα : οτιδήποτε μας ζορίζει ή το εξωραϊζουμε  ή το αποστρεφόμαστε . Ας μάθουμε πια να βλέπουμε τα πράγματα κατάματα δίχως την απειλή της κατάθλιψης........

Καλό απόγευμα και σε σένα..........

... από όλα όσα λέω, και σήμερα και παλιότερα, καταλήγεις στο συμπέρασμα ... πως "εξωραϊζω αυτό που με ζορίζει", μιας και δε δύναμαι να "το αποστραφώ" ...;

Άλλο ένα ... χαμένο απόγευμα, έστω εποικοδομητικό ιστορικά !!!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 16, 2010, 05:22:46 pm »
Συνάδελφοι δε μας παίρνει ο χρόνος για θεωρίες. Αν γεμίσουν τα σχολεία ΑΜΩ φέτος, θα γεμίζουν πάντα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τιναχτεί στον αέρα το σχέδιο γεμίζω κενά με ΑΜΩ.
Έχει κανείς πρόσβαση σε νομικούς; Σε media;
Γνωρίζει κανείς να στήνει ιντερνετικό ραδιόφωνο; Το κόστος είναι μικρό ξέρω και μπορούν να συνδέονται και να ακούνε πολλοί..
 (Εδώ Νέο Σχολείο, Εδώ Νέο Σχολείο! Σας ομιλεί η φωνή των ελαστικά απασχολούμενων εκπαιδευτικών!)
HUSTON DO YOU COPY??
Πείτε ιδέες... ο Σεπτέμβρης είναι εδώ,
Όχι άλλοι απλήρωτοι ΑΜΩ όχι άλλα μόρια, όχι άλλο κάρβουνο. Διορισμοί τώρα!!

Αποσυνδεδεμένος manolis2046

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 16, 2010, 05:31:09 pm »
Ειχα γραψει οι 11000 να κανουν απεργια και να κατεβουν στην αθηνα
αλλα μερικοι γελουσαν και αλλοι ελεγαν ειναι αργα
Τωρα θελει αγωνα...
Ας κανουμε ΑΠΕΡΓΙΑ οι 11000 χωρις την ολμε
ΜΟΝΟΙ μας
ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 16, 2010, 05:33:21 pm »
καλε μας Αριστο κρατα ακομα,δεν μπορω να σε "βλεπω" απογοητευμενο,μπορουμε να κανουμε κατι η να μην πεσουμε αμαχητι.Φταιμε και οι ιδιοι,σε πρωτη φαση κανεις δεν επρεπε να δηλωσει ΑΜΩ,αλλα μυαλο δε βαζουμε...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 16, 2010, 05:51:43 pm »
Συνάδελφοι δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι να διαβάζω μηνύματα από ανθρώπους που έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης, που αν και έχουν υποστεί τόσους εργασιακούς εξεφτελισμούς  βρίσκουν το κουράγιο να παραμερίσουν προσωπικά δράματα και να δουν το κοινό συμφέρον που είναι η κατάργηση της Ωρομισθίας.

Προσωπικά θα επανέλθω με ιδέες μου και συγκεκριμένες προτάσεις απλές, εύστοχες και υλοποιήσιμες.
 Ελπίζω κι εσείς να έχετε τις δικές σας προτάσεις και να τα αξιοποιήσουμε όλα αυτά. Αν εδώ διαβάζουν και άνθρωποι που συμμετέχουν σε επίσημα σωματεία ας μας γράψουν τις απόψεις τους και σε τι θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Νομίζω ότι αρχικά χρειάζεται να ενημερωθεί ο κόσμος για το τί σημαίνει αποδέχομαι διορισμό ΑΜΩ και ποιες οι συνέπειες μακροπρόθεσμα. Κάνω ότι μπορώ εδώ μέσα και σε άλλα φόρα γράφοντας γι αυτό και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ο κόσμος ΔΕΝ γνωρίζει, δεν έχει ασχοληθεί με τα ψιλά γράμματα, νομίζει ότι θα ωφεληθεί γιατί θα του προσμετρηθεί η προϋπηρεσία στο ΑΣΕΠ. Κάντε ό,τι μπορείτε να ενημερώσετε ιδίως τους νεότερους για το τί θα υποστούν αν παγιωθεί ο θεσμός του ΑΜΩ.

PS Ό,τι κάνω το κάνω από 100% αγανάκτηση, δε διεκδικώ αρχηγίες ούτε θέσεις σε συνδικαλιστικά όργανα, ούτε μετέχω σε προεδρεία σωματείων κλπ. Το ύφος μου είναι έντονο απλά και μόνο για να κινητοποιήσει κόσμο, όχι γιατί είμαι τρελή αιθεροβάμων που της αρέσει να γράφει πυροτεχνήματα στα φόρα. Όμως παρακαλώ όλους να σεβαστούν την αγανάκτησή μας και την προσπάθειά μας και αν δεν έχουν να προτείνουν κάτι συγκεκριμένο και χειροπιαστό (πληροφορία, πρωτοβουλία, γνώση κλπ) ας συνεχίσουν αλλού τους διαλόγους τους επί προσωπικού. ..
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2010, 05:53:25 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 16, 2010, 05:55:09 pm »
Ακομα και οι ΑΜΩ μπορουν να κανουν ΑΠΕΡΓΙΑ
Κανενας δεν πρεπει να δουλεψει απο τις 13 Σεπτεμβριου
11000 στην

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:04:32 pm »
11000 στην
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2010, 06:11:05 pm από spasiklaki »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:08:32 pm »
καλε μας Αριστο κρατα ακομα,δεν μπορω να σε "βλεπω" απογοητευμενο,μπορουμε να κανουμε κατι η να μην πεσουμε αμαχητι.Φταιμε και οι ιδιοι,σε πρωτη φαση κανεις δεν επρεπε να δηλωσει ΑΜΩ,αλλα μυαλο δε βαζουμε...

Kαμιά απογοήτευση ...

Μαζί σε όποιον αγώνα έχει νόημα ...

Είναι δυνατό να οργανωθούμε 11.000 ελαστικά εργαζόμενοι / πλήρως εκμεταλλευόμενοι ..., εγώ γιατί θα μείνω πίσω ....; Αλλά μια ολόκληρη μέρα και δε συνεννοούμαστε για τ' απλά:

- το παλαίοτερο "πολυπαραθυρικό" σύστημα ήταν, πλέον, οχετός ...
Το νέο, με όποιες ατέλειες ..., τουλάχιστον, σου λέει "δώσε ΑΣΕΠ" και δε σου λέει "δώσε μ....α ΑΣΕΠ και ξ...ε άνοιξε διάπλατα το παράθυρο ..., " ή σου λέει "εσύ που έφτασες, με το σπαθί σου, σ' έναν από του 2 τελευταίους ΑΣΕΠ στην πηγή και νερό δεν ήπιες ..., μιας και μοιράζονταν στα πολιτικά γραφεία ή όπου ..., υπάρχει πιθανότητα να το πιεις τώρα ..., έστω και κάτουρο ..." Αν, τελικά, πιεις το κάτουρο, έχοντας στερηθεί το γάργαρο, 1 -2 χρόνια, κοιτάς την πάρτη σου ή, αυτονόητα, ξεδιψάς ;;;

- οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι, όταν μάλιστα στηρίζουν το ήμισυ του εκπαιδευτικού οικοδομήματος / εκτρώματος, είναι επαίσχυντοι θεσμοί, αλλά οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, εκτός όλων των άλλων μη επιτυχόντων, δε το γνωρίζαμε, όταν ξεκινούσαμε τη συγκέντρωση προϋπηρεσίας για διορισμό, ή έχει ίσκιο πίσω απ' το δάκτυλό μας ...! Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πολλαπλασιαστούν ..., να μειωθούν πρέπει και ν' αφορούν, κάποτε, έκτακτα κενά ... Υπάρχει τρόπος να το κατορθώσουμε ...; Γιούρια ..., αδέλφια ...!

- οι διορισμοί, πάντως, παρά τη φημολογία περί του αντιθέτου, σε ειδικότητες μέγιστων αναγκών (ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ...) έγιναν, μειωμένα με πρόσχημα το ΔΝΤ και στ' όνομα της εξοικονόμησης πόρων, αλλά έγιναν (κάτι μήνες, πριν, συζητιούνταν αν θα κληθεί κανένας 24μηνίτης). Θα γίνουν και του χρόνου, ενδεχομένως εξαντληθούν οι υπάρχουσες κατηγορίες ..., μπορεί και συμπληρωματικά ..., ελπίζω και θεωρώ δίκαιο, για πλήθος λόγων, μόνο από ένα ανοικτό 24μηνο με ΑΣΕΠ .... Θα γίνουν, προφανώς, και του παραχρόνου ..., θεωρώ κι ελπίζω δε πως θα είναι αυξημένοι, λόγω των 2 ετών λιτότητας ...

Τα παραπάνω δε θεωρώ ούτε καταστροφολογία, ούτε εφησυχασμό ..., αλλά ψύχραιμη εκτίμηση της κατάστασης, σήμερα .... (16/8/2020).
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:12:37 pm »
Να γινουν διορισμοι με μετρο
Να δουλευουν ολοι τις ωρες που πρεπει

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:13:38 pm »
Παράθεση

Αγαπητέ Θ. λυπάμαι που συνέβαλα στο να νιώσεις οτι το απόγευμά σου χαθηκε άδικα.
Το μόνο που επιδίωξα ήταν να αναδειχθούν οι οπτικές ( σ ενα πεδίο που προυποθέτει την ,αμοιβαία ελπίζω, εκτίμηση)
hasta la victoria siempre

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:19:32 pm »
Το να αγωνιστεί κανείς να σταματήσει η ελαστική απασχόληση δεν αναιρεί αυτό το δικαιότερο κατά πολλούς σύστημα διορισμών (που ωστόσο δεν έχει κλείσει τα παράθυρα), αντίθετα το ενισχύει γιατί ξεμπλοκάρει θέσεις για διορισμούς και οι έχοντες μόρια και επιτυχίες θα αποροφηθούν πιο γρήγορα. Ούτε έχει να κάνει με το επόμενο ΑΣΕΠ και τις προσαυξήσεις του.
aristo κι εγώ στην περίπτωσή σου είμαι αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι με εργασιακό αυτισμό, ότι αφού συγκυριακά με συμφέρει εμένα σήμερα, θα με συμφέρει και αύριο. Θέλω να μπει ένα τέρμα σε αυτή την αβεβαιότητα που μας επιβάλουν αλλάζοντας νόμους σε μια νύχτα και καταργώντας δικαιώματα. Θέλω να καταλάβουν ότι αν δε θα μας βαράν το ντέφι να χορεύουμε στο ρυθμό που θέλουν αυτοί, και μάλιστα απλήρωτοι.  Το ΔΝΤ είπε να εξοικονομήσουν λεφτά από τις μίζες και τις υπερτιμολογήσεις, στην παιδεία τους είπε να διορίσουν όσους χρειάζονται. Απλά κάποιοι έχουν συμφέρον εσένα αντί να σε πάρουν φέτος μόνιμο να σε πάρουν σε 2-3 χρόνια γιατί τους εξοικονομείς λεφτά για μίζες δουλεύοντας 2-3 χρόνια ακόμη κοψοχρονιά χωρίς αποδοχές τα καλοκαίρια κλπ.
Το αν θα βγει τίποτα κι εγώ είμαι περίεργη να το δω, αλλά από το να σιωπούμε καλύτερα είναι να προσπαθούμε νομίζω. Αυτά έπρεπε να έχουν λεχθεί και γίνει νωρίτερα, πριν φτάσουμε στο τραγικό φετινό 2.500 μόνιμους vs 11500 ΑΜΩ.
Φυσικά και να υπάρχει μέτρο, αλλά να υπάρχει και δικαιοσύνη και σεβασμός στον εργαζόμενο επιστήμονα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2010, 06:25:42 pm από spasiklaki »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:30:41 pm »
11000 στην
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:36:19 pm »
Παράθεση

Αγαπητέ Θ. λυπάμαι που συνέβαλα στο να νιώσεις οτι το απόγευμά σου χαθηκε άδικα.
Το μόνο που επιδίωξα ήταν να αναδειχθούν οι οπτικές ( σ ενα πεδίο που προυποθέτει την ,αμοιβαία ελπίζω, εκτίμηση)

... η εκτίμηση μου ούτε περιορίζεται, ούτε χάνεται ..., σ' ένα απόγευμα ...!

Σεβαστό τι επεδίωξες ..., πρέπει ν' αναρωτηθείς πάντως τι πέτυχες ...

Γνωρίζω ότι δε στερήσε αντιληπτικής ευρύτητος ..., θα με κατανοήσεις ..., αν επιστρέψεις λίγο πίσω στις στιχομυθίες του καυτού τούτου απογεύματος ...

Ας είναι ..., κουράγιο για το δύσκολο και ψυχρό χειμώνα που μας αναμένει ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654