0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, έχω μερικές απορίες....1. Όλοι όσοι θα κανουν ανάληψη υπηρεσίας θα πάνε σε κάποιο από τα 800 ολοήμερα σχολεία? Είναι σίγουρο αυτό;2. Κάπου διάβασα ότι σε κάθε ένα από τα 800 ολοήμερα χρειάζεται ένας πληροφορικός...2 ώρες κάθε τάξη έχει το μάθημα πληροφορικής έτσι;Οπότε 2 Χ 6 = 12 ώρες Άρα μήπωσ πρέπει ένας κανονικου ωραρίου να πάει τουλάχιστον σε 2 σχολεία;3. Πως γίνεται η ανάθεση σε σχολείο; Όποιος προλάωβει πρώτος να κάνει ανάληψη; Όποιος έχει περισσότερα μόρια;
Με ποιά κριτήρια έγινε η επιλογή των αναπληρωτών; Επίσης, στον πίνακα αναπληρωτών πώς γίνεται η κατάταξη; Γιατί βλέπω άτομα χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση να προηγούνται έναντι άλλων με παιδαγωγική κατάρτιση.. κ άτομα με ελάχιστα μόρια (ούτε καν 2) να προηγούνται έναντι ατόμων με περισσότερα μόρια (χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση σ' αυτή την περίπτωση).. πάει με ημερομηνία κτήσης πτυχίου;
3. Λογικά κοινωνικά κριτήρια, εντοπιότητα, οικογενειακή κατάσταση και έπειτα προϋπηρεσία
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 08:18:56 pm3. Λογικά κοινωνικά κριτήρια, εντοπιότητα, οικογενειακή κατάσταση και έπειτα προϋπηρεσίαΝα σε διορθώσω για πρώτη φορά και εγώ Η οικογενειακή κατάσταση προηγείται από την εντοπιότηταΥΓ: Συγχαρητήρια για Θεσσαλονίκη
καλημέρα, σχετικά με την απορία σου η γνώμη μου είναι η εξής : αν είχα κάποια άλλη δουλειά δεν θα την άφηνα με τίποτα. με δεδομένο ότι είτε γίνουν πολλές είτε λίγες προσλήψεις αυτές θα γίνουν από ΑΣΕΠ, δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις κάτι σίγουρο για να κυνηγάς μόρια που μετράνε μόνο με επιτυχία σε ΑΣΕΠ. έχεις το μισθό σου σε καιρούς δύσκολους, διαβάζεις και αν περάσεις όλα καλά. αν δεν περάσεις και πάλι δεν είσαι άνεργος!