*

Αποστολέας Θέμα: αναπληρωση?  (Αναγνώστηκε 89190 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
Απ: αναπληρωση?
« Απάντηση #378 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 03:35:55 pm »
Λοιπόν
---->1ο βήμα είναι να μάθεις σε ποια Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή ανήκεις. Είναι ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σου.
----->2ο βήμα είναι να επικοινωνήσεις (ή να πεταχτείς απο εκεί) για να δεις τι δικαιολογητικά θέλουν. Για παράδειγμα στην Κηφησίας εκτός απο τις εξετάσεις (ακτινογραφία, γνωμάτευση απο    ακτινολόγο, γνωμάτευση απο παθολογο και γνωμάτευση απο ψυχίατρο), θέλουν και ΑΦΜ, έναν λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ, φωτοτυπία ταυτότητας, χαρτί στρατού για τους άνδρες, ΑΜΚΑ, φωτογραφίες κλπ (ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι)
----->3ο βήμα: όταν τα έχεις συγκεντρώσει όλα πας μια μέρα και τα αφήνεις στην Υγειονομική Επιτροπή (καλύτερα πρωι γιατί γίνεται χαμός). Δεν ξέρω αν δέχονται κάθε μέρα. Εμένα με δεχτήκανε πάντως στην Κηφησίας την Δευτέρα που πήγα τυχαία. Εκείνη την μέρα σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και σου κλείνουν ραντεβού μετά απο 3-4 μέρες για να πάρεις το πιστοποιητικό.

----->4ο βήμα: πας την ημέρα του ραντεβού με το χαρτί που γράφει τον αριθμό πρωτοκόλλου και παίρνεις το πιστοποιητικο.

ΥΓ: Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις κάποια πράγματα με εξουσιοδοτήσεις πάντως εγώ πήρα άδεια για να κάνω όλα τα παραπάνω. Αν ξεχνάω κάτι διορθώστε με. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:44:25 »

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 03:52:49 pm »
Λοιπόν
---->1ο βήμα είναι να μάθεις σε ποια Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή ανήκεις. Είναι ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σου.
----->2ο βήμα είναι να επικοινωνήσεις (ή να πεταχτείς απο εκεί) για να δεις τι δικαιολογητικά θέλουν. Για παράδειγμα στην Κηφησίας εκτός απο τις εξετάσεις (ακτινογραφία, γνωμάτευση απο    ακτινολόγο, γνωμάτευση απο παθολογο και γνωμάτευση απο ψυχίατρο), θέλουν και ΑΦΜ, έναν λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ, φωτοτυπία ταυτότητας, χαρτί στρατού για τους άνδρες, ΑΜΚΑ, φωτογραφίες κλπ (ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι)
----->3ο βήμα: όταν τα έχεις συγκεντρώσει όλα πας μια μέρα και τα αφήνεις στην Υγειονομική Επιτροπή (καλύτερα πρωι γιατί γίνεται χαμός). Δεν ξέρω αν δέχονται κάθε μέρα. Εμένα με δεχτήκανε πάντως στην Κηφησίας την Δευτέρα που πήγα τυχαία. Εκείνη την μέρα σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και σου κλείνουν ραντεβού μετά απο 3-4 μέρες για να πάρεις το πιστοποιητικό.

----->4ο βήμα: πας την ημέρα του ραντεβού με το χαρτί που γράφει τον αριθμό πρωτοκόλλου και παίρνεις το πιστοποιητικο.

ΥΓ: Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις κάποια πράγματα με εξουσιοδοτήσεις πάντως εγώ πήρα άδεια για να κάνω όλα τα παραπάνω. Αν ξεχνάω κάτι διορθώστε με. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Μήπως ξέρεις και για πόσο καιρό ισχύουν τα πιστοποιητικά; Εγώ έχω ένα τριών χρόνων και εύχομαι να αποφύγω την ταλαιπωρία, αλλά αν θυμάμαι καλά είχε ημερομηνία λήξης.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 03:57:08 pm »
Νομίζω 3 χρόνια...ίσως έχεις την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις και φέτος. Πιστεύω οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 04:05:08 pm »
Λοιπόν

Η γραφειοκρατία της γραφειοκρατίας... Για τα ΠΕΚ είχατε κάποια ενημέρωση; Έμαθα οτι ήρθε κάποιο χαρτί σήμερα στα σχολεία, αλλά δεν πρόλαβα να το δω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:44:25 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 04:07:06 pm »
Και εγώ το ίδιο άκουσα αλλά επίσης δεν βρήκα το χρόνο να το δω. Επιμορφώσεις είναι έτσι;; Και αν άκουσα καλά απο κάποιον συνάδερφο γίνονται εκτός διδακτικού ωραρίου. Για να μην λέμε όμως ανακρίβειες αν περιμένουμε να διαβάσουμε οι ίδιοι ή να μας ενημερώσει κάποιος που το έχει δει αναλυτικά.

Αποσυνδεδεμένος f_efi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 04:44:55 pm »
Σήμερα πήγα και πήρα σχολεία στην Α'Αθήνας, δυστυχώς ήταν μόνο για τα  800 νέα ολοήμερα, και αναγκαστικα να παρω 24 ώρες σε 2 σχολεία όχι τόσο κοντά στο σπίτι μου. Ενώ υπάρχουν πάρα πολλά κενά στα παλία πιλοτικά ( ένα εκτον οποιόν είναι δίπλα στο σπίτι  μου). Από  οτι κατάλαβα υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάρουν και άλλους ΑΚΩ εφόσον δεν εχουν καλυφθεί  οι ώρες στα 800 αλλα σίγουρα θα πάρουν πολλούς ΑΜΩ. τώρα πότε δεν ξέρω. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους που περιμένουν...

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 04:55:50 pm »
Σήμερα πήγα και πήρα σχολεία στην Α'Αθήνας, δυστυχώς ήταν μόνο για τα  800 νέα ολοήμερα, και αναγκαστικα να παρω 24 ώρες σε 2 σχολεία όχι τόσο κοντά στο σπίτι μου. Ενώ υπάρχουν πάρα πολλά κενά στα παλία πιλοτικά ( ένα εκτον οποιόν είναι δίπλα στο σπίτι  μου). Από  οτι κατάλαβα υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάρουν και άλλους ΑΚΩ εφόσον δεν εχουν καλυφθεί  οι ώρες στα 800 αλλα σίγουρα θα πάρουν πολλούς ΑΜΩ. τώρα πότε δεν ξέρω. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους που περιμένουν...

Δεν δοκιμάζεις να μιλήσεις με τη διεύθυνση και να τους ζητήσεις να σε στείλουν στο κοντινό σου; Για αυτούς μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος si@

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 05:11:55 pm »
efi τι εννοείς ήταν μόνο για τα 800 νέα ολοήμερα?Δλδ να υποθέσω ότι σε παλιά ολοήμερα δε θα μπορούμε να πάρουμε ώρες ε?
Είναι κανείς από τη β' φάση που έχει πάρει λιγότερες από 24 ώρες?
Εμένα από τη

Αποσυνδεδεμένος si@

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 05:53:48 pm »
Λοιπόν με πήρε πριν λίγο ο προϊστάμενος της

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 06:32:08 pm »
Λοιπόν με πήρε πριν λίγο ο προϊστάμενος της

Αποσυνδεδεμένος si@

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 07:03:16 pm »
Ναι αυτό να σου πω, δε θέλω να πάρω και όρκο, απλά ότι θα είναι σύμβαση εργασίας όχι έργου. Πιθανόν και η ανάληψη που κάναμε να ήταν αυτό.Τώρα θα δείξει.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 07:10:01 pm »
Μήπως ξέρεις και για πόσο καιρό ισχύουν τα πιστοποιητικά; Εγώ έχω ένα τριών χρόνων και εύχομαι να αποφύγω την ταλαιπωρία, αλλά αν θυμάμαι καλά είχε ημερομηνία λήξης.

Εσύ πήγαινε αυτο το πιστοποιητικό κ κάνε τον κινέζο!
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος hellen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 07:16:02 pm »
Παιδια απο πληριφοριες που πηρα μεσα απο το υπουργειο παιδειας μου ειπαν οτι δεν ειστε μεσω ΕΣΠΑ και οτι η πρωτη πληρωμη θα γινει σε 2 περιπου μηνες.Πιστευω να ειναι ετσι τα πραγματα.Μαλιστα ειπαν οτι θα παρουν κι αλλους αναπληρωτες μεχρι την αλλη εβδομαδα αλλα ο τυπος δεν ρωτησε αν θα ειναι ΑΚΩ η ΑΜΩ.Αν με δουλευει δεν ξερω γιατι πλέον δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε κανεναν.

Αποσυνδεδεμένος Sakkidou foteini

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 07:18:57 pm »
ti na pei kaneis me thn kubernhsh pou exoume pote den ksereis... :-\

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871