0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: f_efi στις Οκτωβρίου 08, 2010, 04:44:55 pmΣήμερα πήγα και πήρα σχολεία στην Α'Αθήνας, δυστυχώς ήταν μόνο για τα 800 νέα ολοήμερα, και αναγκαστικα να παρω 24 ώρες σε 2 σχολεία όχι τόσο κοντά στο σπίτι μου. Ενώ υπάρχουν πάρα πολλά κενά στα παλία πιλοτικά ( ένα εκτον οποιόν είναι δίπλα στο σπίτι μου). Από οτι κατάλαβα υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάρουν και άλλους ΑΚΩ εφόσον δεν εχουν καλυφθεί οι ώρες στα 800 αλλα σίγουρα θα πάρουν πολλούς ΑΜΩ. τώρα πότε δεν ξέρω. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους που περιμένουν... Δεν δοκιμάζεις να μιλήσεις με τη διεύθυνση και να τους ζητήσεις να σε στείλουν στο κοντινό σου; Για αυτούς μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα.
Σήμερα πήγα και πήρα σχολεία στην Α'Αθήνας, δυστυχώς ήταν μόνο για τα 800 νέα ολοήμερα, και αναγκαστικα να παρω 24 ώρες σε 2 σχολεία όχι τόσο κοντά στο σπίτι μου. Ενώ υπάρχουν πάρα πολλά κενά στα παλία πιλοτικά ( ένα εκτον οποιόν είναι δίπλα στο σπίτι μου). Από οτι κατάλαβα υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάρουν και άλλους ΑΚΩ εφόσον δεν εχουν καλυφθεί οι ώρες στα 800 αλλα σίγουρα θα πάρουν πολλούς ΑΜΩ. τώρα πότε δεν ξέρω. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους που περιμένουν...
φανταζομαι μιλας για Αθηνα-Θεσνικη?που υπαρχουν τα πιλοτικα?
Ξέρει κανείς τι γίνεται αν για να συμπληρώσει ωράριο πρέπει ν πάει σε περισσότερα απο 2 σχολεία?Δηλαδή για παράδειγμα όσον αφορά το ωράριο δε θα μπορεί πχ να έχει μάθημα 8-10 σε ένα σχολείο και 2-4 στο ίδιο ή σε άλλο..
παιδια καλημερα!!οι αναπληρωτες β'φασης τοποθετηθηκατε σε σχολεια?