0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα στο forum!! Έπειτα από την τραγική πρώτη (κ τελευταία) χρονιά μου ως ωρομίσθια, φέτος έκανα τα χαρτιά μου ΜΟΝΟ για αναπληρώτρια κ έχω βάλει ΜΟΝΟ Κυκλάδες, Δωδ/νησα, Αρκαδία, Λακωνία, Κρήτη κ Κεφαλλονιά. Έχω καμιά ελπίδα να με φωνάξουν??? Είμαι στο 800+ στον πίνακα. Εγώ το βλέπω εντελώς χλωμό ) έως πεθαμένο..αλλά δε χάνω τπτ να ρωτήσω!!!
Παράθεση από: zamanfou78 στις Αυγούστου 18, 2010, 10:00:28 pmΚαλησπέρα στο forum!! Έπειτα από την τραγική πρώτη (κ τελευταία) χρονιά μου ως ωρομίσθια, φέτος έκανα τα χαρτιά μου ΜΟΝΟ για αναπληρώτρια κ έχω βάλει ΜΟΝΟ Κυκλάδες, Δωδ/νησα, Αρκαδία, Λακωνία, Κρήτη κ Κεφαλλονιά. Έχω καμιά ελπίδα να με φωνάξουν??? Είμαι στο 800+ στον πίνακα. Εγώ το βλέπω εντελώς χλωμό ) έως πεθαμένο..αλλά δε χάνω τπτ να ρωτήσω!!!Ειδικότητα;;;
δλδ απ'οτι καταλαβα οτι δηλωνουμε δεν μετραει!!!
Παράθεση από: vasodcim στις Αυγούστου 18, 2010, 10:47:29 pmδλδ απ'οτι καταλαβα οτι δηλωνουμε δεν μετραει!!!Φυσικά και μετράει. Αν πχ βάλει κάποιος πρώτα βοιωτία και μετά ευρυτανία και έχουν και οι 2 νομοί κενό, θα πάει στη βοιωτία αφού τη δήλωσε πρώτη. Αν δηλώσουμε 30 περιοχές και σε αυτές δεν υπάρχει κανένα κενό τότε, αν έχουμε δηλώσει ότι αποδεχόμαστε να πάμε σε οποιαδήποτε περιοχή, θα πάμε στο πρώτο διαθέσιμο κενό που υπάρχει. Αλλιώς δεν μας καλούν σ'αυτή τη φάση και περιμένουμε να βρεθεί σε επόμενη φάση κενό στις περιοχές που επιλέξαμε μόνο (αν βρεθεί).
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που με μπερδεύει ? αν έχω δηλώσει μια περιοχη για ΑΚΩ (γ Δωδεκάννησων π.χ.) προηγείται αυτός που δεν την έχει δηλώσει αλλά έχει τσεκάρει το κουτάκι "αποδέχομαι διορισμό οπουδήποτε " και είναι πιο ψηλά στον πίνακα απο εμένα ή προγούμαι εγώ που την έχω δηλώσει ? αν μπορείτε να μου απαντήσετε θα ήταν καλό γιατί έχω καταμπερδευτεί.