0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kiki_sach στις Αυγούστου 21, 2010, 12:20:30 amΠαιδιά θα κάνω μία ερώτηση αλλά μη γελάσετε, πρόσφατα τέλειωσα τη σχολή και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με διορισμούς κτλ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΩ ΚΑΙ ΑΚΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?? Και δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι είναι αρνητικοί στο να πάνε ωρομίσθιοι. Εγώ είμαι ΠΕ60, νηπιαγωγός, και κάποιοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν ωρομίσθιοι σε εμάς, αλλά και πάλι θα ήθελα να μάθω πού το κακό. Επίσης, όταν πας αναπληρωτής για πόσο καιρό σε κρατάνε στο ίδιο σχολείο? Ισχύει μόνο για μία σχολική χρονιά και τον επόμενο χρόνο πρέπει να κάνεις πάλι αίτηση και ααααν σε πάρουν?? (Όπως βλέπετε, καινούρια μεν στο φόρουμ, αλλά το emoticon παέι κι έρχεται)ΑΜΩ = αναπληρωτης μειωμενου ωραριουΑΚΩ = αναπληρωτης κανονικου ωραριουαναπληρωτη σε παιρνουν συνηθως για μια ολοκληρη σχολικη χρονια και πρεπει να ξανακανεις αιτηση για επομενες σχολικες χρονιες.εχω ακουσει περιπτωσεις που μπορει να σε καλεσουν αναπληρωτη αλλα να μη προλαβεις να βγαλεις σχολικη χρονια γιατι μπορει να επιστρεψει ο καθηγητης ή ο δασκαλος ο οποιος ειχε τη θεση
Παιδιά θα κάνω μία ερώτηση αλλά μη γελάσετε, πρόσφατα τέλειωσα τη σχολή και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με διορισμούς κτλ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΩ ΚΑΙ ΑΚΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?? Και δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι είναι αρνητικοί στο να πάνε ωρομίσθιοι. Εγώ είμαι ΠΕ60, νηπιαγωγός, και κάποιοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν ωρομίσθιοι σε εμάς, αλλά και πάλι θα ήθελα να μάθω πού το κακό. Επίσης, όταν πας αναπληρωτής για πόσο καιρό σε κρατάνε στο ίδιο σχολείο? Ισχύει μόνο για μία σχολική χρονιά και τον επόμενο χρόνο πρέπει να κάνεις πάλι αίτηση και ααααν σε πάρουν?? (Όπως βλέπετε, καινούρια μεν στο φόρουμ, αλλά το emoticon παέι κι έρχεται)
Παντρεμενη με 1 παιδι και ΜΚ17 επαιρνα 1347ε πριν τις περικοπες και 1273ε μετα.
Παντρεμένος με παιδί/παιδιά πρέπει να παίρνει γύρω στα 1300
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ομολογώ πως περίμενα να είναι πολύ λιγότερα τα λεφτά. Είστε σίγουροι? Εγώ είμαι ανύπαντρη, χωρίς παιδιά. Πόσα θα παίρνω? Νηπιαγωγός είμαι, όχι δασκάλα. Νομίζω πως εμείς παίρνουμε λιγότερα.