0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι δουλειά κάνεις;Είμαι φιλόλογος.Διορισμένος;Όχι! Είμαι ωρομίσθιος.Πόσες ώρες την εβδομάδα; 1.
β. θα παίρνουν έναν για κάθε σχολείο με 4 ώρες μόνο; μπούχαχαχαχα! 120 ευρώ το μήνα Ψωρομίσθιοι!!
spasiklaki άλλο εννοεί η Χριστίνα να το θέσω διαφορετικά ... μέχρι πέρυσι καλούσαν για 12ωρο ωρομίσθιους σε ολοήμερο. όμως με την στάνταρ σχέση ολοήμερο-ωρομίσθιος, φέτος θα καλέσουν τον ίδιο εκπαιδευτικό για 4ωρο (στην καλύτερη ) ωρομισθίας σε ολοήμερο και σε καμία περίπτωση για αμω με 12ωρο;αυτό το έχω κι εγώ απορία καιρό τώρα
Ο ωρομίσθιος παίρνει μέχρι 4 ώρεςΟ ΑΜΩ από 4 ως 16
Παράθεση από: le στις Αυγούστου 21, 2010, 07:10:53 pmspasiklaki άλλο εννοεί η Χριστίνα να το θέσω διαφορετικά ... μέχρι πέρυσι καλούσαν για 12ωρο ωρομίσθιους σε ολοήμερο. όμως με την στάνταρ σχέση ολοήμερο-ωρομίσθιος, φέτος θα καλέσουν τον ίδιο εκπαιδευτικό για 4ωρο (στην καλύτερη ) ωρομισθίας σε ολοήμερο και σε καμία περίπτωση για αμω με 12ωρο;αυτό το έχω κι εγώ απορία καιρό τώραΝαι αυτό εννοούσα ακριβώς.Παράθεση από: spasiklaki στις Αυγούστου 21, 2010, 06:50:19 pmΟ ωρομίσθιος παίρνει μέχρι 4 ώρεςΟ ΑΜΩ από 4 ως 16Ποιός θα πάει τότε ρε παιδιά; Γιατι αν το σκεφτούμε για τα ολοήμερα δηλώσαμε ως ωρομίσθιοι άρα δεν νομίζω να γίνεται να πάμε ως ΑΜΩ.