*

Αποστολέας Θέμα: Μην πάτε ωρομίσθιοι - σκλάβοι  (Αναγνώστηκε 15584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geovel

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω
    • Προφίλ
Μην πάτε ωρομίσθιοι - σκλάβοι
« στις: Αυγούστου 21, 2010, 12:42:55 am »
ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ;;;;
ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΠΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2010, 07:37:13 pm από ioanna89 »
Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια
θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια
να ξαναγίνω καβαλάρης και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ.για δεν υπήρξα κατεργάρης και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ
Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΣΚΛΑ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:49:57 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 21, 2010, 09:35:46 am »
Μα οι ωρομίσθιοι από φέτος θα έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και πληρωμής. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση άρνηση.

Αποσυνδεδεμένος jamais

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 21, 2010, 04:14:18 pm »
Οταν λες ωρομίσθιοι εννοείς τους ωρομίσθιους που θα δουλεύουν εως 4 ώρες  τη βδομάδα  και θα πληρώνονται 120
The day the child realizes that all adults are imperfect,
she/he becomes an adolescent.
The day she/he forgives them she/he becomes an adult.

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 21, 2010, 04:26:09 pm »
Μα οι ωρομίσθιοι από φέτος θα έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και πληρωμής. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση άρνηση.

Που τις είδες τις καλύτερες συνάδελφε; Μας εξηγείς κι εμάς;
Για ψάξτο λίγο καλύτερα μήπως και καταλάβεις ....

Όταν διαβάζω κάτι τέτοιες διαπιστώσεις δεν απορώ καθόλου για την κατάντια μας!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2010, 04:41:55 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:49:57 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 21, 2010, 04:27:47 pm »
Οταν λες ωρομίσθιοι εννοείς τους ωρομίσθιους που θα δουλεύουν εως 4 ώρες  τη βδομάδα  και θα πληρώνονται 120
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2010, 04:42:44 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 21, 2010, 05:23:41 pm »

Αλήθεια, αυτό πού το στηρίζεις;
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος sotirios1977

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 21, 2010, 05:37:20 pm »
Ο geovel αν και σκληρός δεν έχει άδικο...

Δυστυχώς με το νέο σύστημα θα υπάρξει η περίπτωση κάποιοι να δουλεύουν ωρομίσθιοι, ΑΜΩ, ΑΚΩ για όλη τους τη ζωή και να μη γίνουν ποτέ μόνιμοι...

Γι αυτό αναφέρει και το 40 χρόνια... φαντάζομαι
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2010, 05:39:29 pm από sotirios1977 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 21, 2010, 05:57:39 pm »
Ο geovel αν και σκληρός δεν έχει άδικο...

Δυστυχώς με το νέο σύστημα θα υπάρξει η περίπτωση κάποιοι να δουλεύουν ωρομίσθιοι, ΑΜΩ, ΑΚΩ για όλη τους τη ζωή και να μη γίνουν ποτέ μόνιμοι...

Γι αυτό αναφέρει και το 40 χρόνια... φαντάζομαι

Σσσσσσ! Μή φωνάζεις! Θα ξυπνήσουν οι ύπνοι που νομίζουν ότι το νέο σύστημα είναι καλό και δίκαιο! Μην τα λες αυτά δημοσίως και τους ταράζεις, άστους να κοιμούνται ήσυχοι οι άνθρωποι, εδώ τους φτύνουν μέσα στη μούρη και αυτοί νομίζουν ότι είναι για να μην τους ματιάσουν!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 21, 2010, 06:01:45 pm »
Χμ; θετικά στο νέο σύστημα;
Α!
Το αποτέλεσμα, να μην συμφέρει να πάς καθόλου ωρομίσθιος ή ΑΜΩ μακριά από το σπίτι σου, δεν είναι απαραίτητα κακό...Να και κάτι  θετικό από την υποβάθμιση της προυπηρεσίας... ???
Θα μείνει, όμως, έτσι;

Με εξαίρεση τους παλαιότερους, που το παλεύουν χρόνια, θα συμβούλευα τους νεότερους, που περιμένουν σε κλειδωμένες ειδικότητες, να ψάχνουν παράλληλα και για κάτι άλλο! Δεν συμφέρει όλος αυτός ο κόπος, για να γίνεις ένας χαμηλόμισθος δημοσιουπαλληλίσκος του ΙΚΑ... ???

Όσοι έχουν τρέλα με την εκπαίδευση, καλό είναι να ξέρουν, πως με τον ίδιο κόπο σε άλλες χώρες θα μπορούσαν να γίνουν εκπαιδευτικοί σε πανεπιστήμιο!!! :o :o

Στην Ελλάδα χρειάζεται μέσο... :( :P

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 21, 2010, 06:06:19 pm »
Τα ξέρουμε αυτά βρε Πάνο και εμεις στην Ελλάδα ζούμε.Τι να κάνουμε ; να μην πάμε ούτε αμω;Εγώ έχω 22 μόρια και κάτι και 3 ασεπ.Να ξαναδώσω;δεν κλείνω από τώρα μια θέση στο τρελοκομείο; ??? ??? ??? ???
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 21, 2010, 06:11:05 pm »
Τα ξέρουμε αυτά βρε Πάνο και εμεις στην Ελλάδα ζούμε.Τι να κάνουμε ; να μην πάμε ούτε αμω;Εγώ έχω 22 μόρια και κάτι και 3 ασεπ.Να ξαναδώσω;δεν κλείνω από τώρα μια θέση στο τρελοκομείο; ??? ??? ??? ???
Να διορθώσω: Όσοι είναι νεότεροι στη προσπάθεια για διορισμό και όχι ηλικιακά!!! ;D ;D

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 21, 2010, 06:11:30 pm »
Α!
Το αποτέλεσμα, να μην συμφέρει να πάς καθόλου ωρομίσθιος ή ΑΜΩ μακριά από το σπίτι σου, δεν είναι απαραίτητα κακό...Να και κάτι  θετικό από την υποβάθμιση της προυπηρεσίας... ???
Θα μείνει, όμως, έτσι;

Με εξαίρεση τους παλαιότερους, που το παλεύουν χρόνια, θα συμβούλευα τους νεότερους, που περιμένουν σε κλειδωμένες ειδικότητες, να ψάχνουν παράλληλα και για κάτι άλλο! Δεν συμφέρει όλος αυτός ο κόπος, για να γίνεις ένας χαμηλόμισθος δημοσιουπαλληλίσκος του ΙΚΑ... ???

Όσοι έχουν τρέλα με την εκπαίδευση, καλό είναι να ξέρουν, πως με τον ίδιο κόπο σε άλλες χώρες θα μπορούσαν να γίνουν εκπαιδευτικοί σε πανεπιστήμιο!!! :o :o

Ούτε και αυτοί που δουλεύουν χρόνια έχουν όφελος, όλα θα εξαρτώνται από το βαθμό τους στον ΑΣΕΠ, καλύτερα να βρουν αλλού κανονική δουλειά και να διαβάζουν για ΑΣΕΠ παρά να χάνουν και άλλα χρόνια.
Κι εγώ έχω 12 μόρια και 5 επιτυχίες ΑΣΕΠ αλλά αφού κλείδωσαν οι πίνακες τί όφελος έχω να μαζέψω και άλλα μόρια; Καλύτερα να διαβάσω για ΑΣΕΠ και να μην σκάβω μόνος μου το λάκκο μου πηγαίνοντας ΑΜΩ και δίνοντας στο υπουργείο τη δυνατότηΤα να καλύπτει τα κενά μεα ΑΜΩ αντί με διοριστέους ΑΣΕΠ  από εδώ και  πέρα.
Αλήθεια και για τους μεγαλύτερους δε βρίσκω όφελος με κλειδωμένους τους πίνακες...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2010, 06:13:12 pm από spasiklaki »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 21, 2010, 06:24:29 pm »
Α!
Το αποτέλεσμα, να μην συμφέρει να πάς καθόλου ωρομίσθιος ή ΑΜΩ μακριά από το σπίτι σου, δεν είναι απαραίτητα κακό...Να και κάτι  θετικό από την υποβάθμιση της προυπηρεσίας... ???
Θα μείνει, όμως, έτσι;

Ούτε και αυτοί που δουλεύουν χρόνια έχουν όφελος, όλα θα εξαρτώνται από το βαθμό τους στον ΑΣΕΠ, καλύτερα να βρουν αλλού κανονική δουλειά και να διαβάζουν για ΑΣΕΠ παρά να χάνουν και άλλα χρόνια.
Κι εγώ έχω 12 μόρια και 5 επιτυχίες ΑΣΕΠ αλλά αφού κλείδωσαν οι πίνακες τί όφελος έχω να μαζέψω και άλλα μόρια; Καλύτερα να διαβάσω για ΑΣΕΠ και να μην σκάβω μόνος μου το λάκκο μου πηγαίνοντας ΑΜΩ και δίνοντας στο υπουργείο τη δυνατότηΤα να καλύπτει τα κενά μεα ΑΜΩ αντί με διοριστέους ΑΣΕΠ  από εδώ και  πέρα.
Αλήθεια και για τους μεγαλύτερους δε βρίσκω όφελος με κλειδωμένους τους πίνακες...

Εννοείς οι παλαιότεροι που έχουν χαμηλή επίδοση στον διαγωνισμό και/ή ανήκουν σε "κλειδωμένη" ειδικότητα; Όχι δεν τους συμφέρει να πάνε ΑΜΩ μακριά από το σπίτι τους!

Δυστυχώς είναι ουτοπικό να κυνηγάς στο σημερινό οικονομικό πλαίσιο ένα μπουκοτάζ της ΑΜΩ!
Κάποιοι θα πάνε, και αν έχουμε στο μέλλον πάλι μια αναβάθμιση της προυπηρεσίας, θα είναι οι κερδισμένοι!

ΥΓ. Τι έπαθα; Εμένα μου άρεσαν οι ουτοπίες! Γερνάωωωωωω!!! :o :o :'(

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 21, 2010, 06:29:18 pm »
Ο ωρομίσθιος στα ολοήμερα ξέρουμε αν θα έχει το πλήρες 12ωρο ή αν θα έχει ελάχιστες ώρες λόγω του οτι απο κάποιες ώρες και πάνω θα θεωρείται ΑΜΩ; Συγνώμη εκ των προτέρων αν ρωτάω πάλι κάτι που έχουμε εξηγήσει 200 φορές.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)