0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα οι ωρομίσθιοι από φέτος θα έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και πληρωμής. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση άρνηση.
Οταν λες ωρομίσθιοι εννοείς τους ωρομίσθιους που θα δουλεύουν εως 4 ώρες τη βδομάδα και θα πληρώνονται 120
Ο geovel αν και σκληρός δεν έχει άδικο...Δυστυχώς με το νέο σύστημα θα υπάρξει η περίπτωση κάποιοι να δουλεύουν ωρομίσθιοι, ΑΜΩ, ΑΚΩ για όλη τους τη ζωή και να μη γίνουν ποτέ μόνιμοι...Γι αυτό αναφέρει και το 40 χρόνια... φαντάζομαι
Τα ξέρουμε αυτά βρε Πάνο και εμεις στην Ελλάδα ζούμε.Τι να κάνουμε ; να μην πάμε ούτε αμω;Εγώ έχω 22 μόρια και κάτι και 3 ασεπ.Να ξαναδώσω;δεν κλείνω από τώρα μια θέση στο τρελοκομείο;
Χμ; θετικά στο νέο σύστημα;Α!Το αποτέλεσμα, να μην συμφέρει να πάς καθόλου ωρομίσθιος ή ΑΜΩ μακριά από το σπίτι σου, δεν είναι απαραίτητα κακό...Να και κάτι θετικό από την υποβάθμιση της προυπηρεσίας... Θα μείνει, όμως, έτσι;Με εξαίρεση τους παλαιότερους, που το παλεύουν χρόνια, θα συμβούλευα τους νεότερους, που περιμένουν σε κλειδωμένες ειδικότητες, να ψάχνουν παράλληλα και για κάτι άλλο! Δεν συμφέρει όλος αυτός ο κόπος, για να γίνεις ένας χαμηλόμισθος δημοσιουπαλληλίσκος του ΙΚΑ... Όσοι έχουν τρέλα με την εκπαίδευση, καλό είναι να ξέρουν, πως με τον ίδιο κόπο σε άλλες χώρες θα μπορούσαν να γίνουν εκπαιδευτικοί σε πανεπιστήμιο!!! Στην Ελλάδα χρειάζεται μέσο...
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 21, 2010, 06:01:45 pmΧμ; θετικά στο νέο σύστημα;Α!Το αποτέλεσμα, να μην συμφέρει να πάς καθόλου ωρομίσθιος ή ΑΜΩ μακριά από το σπίτι σου, δεν είναι απαραίτητα κακό...Να και κάτι θετικό από την υποβάθμιση της προυπηρεσίας... Θα μείνει, όμως, έτσι;Με εξαίρεση τους παλαιότερους, που το παλεύουν χρόνια, θα συμβούλευα τους νεότερους, που περιμένουν σε κλειδωμένες ειδικότητες, να ψάχνουν παράλληλα και για κάτι άλλο! Δεν συμφέρει όλος αυτός ο κόπος, για να γίνεις ένας χαμηλόμισθος δημοσιουπαλληλίσκος του ΙΚΑ... Όσοι έχουν τρέλα με την εκπαίδευση, καλό είναι να ξέρουν, πως με τον ίδιο κόπο σε άλλες χώρες θα μπορούσαν να γίνουν εκπαιδευτικοί σε πανεπιστήμιο!!! Στην Ελλάδα χρειάζεται μέσο... Ούτε και αυτοί που δουλεύουν χρόνια έχουν όφελος, όλα θα εξαρτώνται από το βαθμό τους στον ΑΣΕΠ, καλύτερα να βρουν αλλού κανονική δουλειά και να διαβάζουν για ΑΣΕΠ παρά να χάνουν και άλλα χρόνια. Κι εγώ έχω 12 μόρια και 5 επιτυχίες ΑΣΕΠ αλλά αφού κλείδωσαν οι πίνακες τί όφελος έχω να μαζέψω και άλλα μόρια; Καλύτερα να διαβάσω για ΑΣΕΠ και να μην σκάβω μόνος μου το λάκκο μου πηγαίνοντας ΑΜΩ και δίνοντας στο υπουργείο τη δυνατότηΤα να καλύπτει τα κενά μεα ΑΜΩ αντί με διοριστέους ΑΣΕΠ από εδώ και πέρα. Αλήθεια και για τους μεγαλύτερους δε βρίσκω όφελος με κλειδωμένους τους πίνακες...