0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ jak13! (έκατσα και μέτρησα 1-1 τις προϋπηρεσίες...δυστυχώς... . Ευτυχώς, είμαι μέρμηγκας σε αυτά! )
Να 'μαστε πάλι...! Λοιπόν όποιος καλός άνθρωπος γνωρίζει ας βοηθήσει: Πόσες ημέρες θεωρούνται μήνας; Γιατί από τους υπολογισμούς μου από βεβαίωση σε βεβαίωση μου βγαίνουν 29,5 ημέρες=1 μήνας! Με λίγα λόγια θέλουμε να μεταρέψουμε μήνες και μέρες σε ώρες πάλι... υγ. jak_13 τα φώτα σου! για να κάνω τη διαίρεση που προτείνεις πρέπει να ξέρω και πόσες μέρες= μήνας...
Παράθεση από: fivo στις Ιουνίου 29, 2011, 10:40:57 amΝα 'μαστε πάλι...! Λοιπόν όποιος καλός άνθρωπος γνωρίζει ας βοηθήσει: Πόσες ημέρες θεωρούνται μήνας; Γιατί από τους υπολογισμούς μου από βεβαίωση σε βεβαίωση μου βγαίνουν 29,5 ημέρες=1 μήνας! Με λίγα λόγια θέλουμε να μεταρέψουμε μήνες και μέρες σε ώρες πάλι... υγ. jak_13 τα φώτα σου! για να κάνω τη διαίρεση που προτείνεις πρέπει να ξέρω και πόσες μέρες= μήνας... Ο μήνας θεωρείται ότι έχει 30 ημέρες και έτσι βγαίνει και ο αριθμός με τον οποίο διαιρούμε για να προκύψουν οι ώρες. Μάλλον είναι θέμα στρογγυλοποίησης το 29,5.
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 29, 2011, 01:36:24 pmΠαράθεση από: fivo στις Ιουνίου 29, 2011, 10:40:57 amΝα 'μαστε πάλι...! Λοιπόν όποιος καλός άνθρωπος γνωρίζει ας βοηθήσει: Πόσες ημέρες θεωρούνται μήνας; Γιατί από τους υπολογισμούς μου από βεβαίωση σε βεβαίωση μου βγαίνουν 29,5 ημέρες=1 μήνας! Με λίγα λόγια θέλουμε να μεταρέψουμε μήνες και μέρες σε ώρες πάλι... υγ. jak_13 τα φώτα σου! για να κάνω τη διαίρεση που προτείνεις πρέπει να ξέρω και πόσες μέρες= μήνας... Ο μήνας θεωρείται ότι έχει 30 ημέρες και έτσι βγαίνει και ο αριθμός με τον οποίο διαιρούμε για να προκύψουν οι ώρες. Μάλλον είναι θέμα στρογγυλοποίησης το 29,5.O μήνας θεωρείται ότι έχε 25 εργάσιμες και όχι 30.
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 29, 2011, 01:49:00 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 29, 2011, 01:36:24 pmΠαράθεση από: fivo στις Ιουνίου 29, 2011, 10:40:57 amΝα 'μαστε πάλι...! Λοιπόν όποιος καλός άνθρωπος γνωρίζει ας βοηθήσει: Πόσες ημέρες θεωρούνται μήνας; Γιατί από τους υπολογισμούς μου από βεβαίωση σε βεβαίωση μου βγαίνουν 29,5 ημέρες=1 μήνας! Με λίγα λόγια θέλουμε να μεταρέψουμε μήνες και μέρες σε ώρες πάλι... υγ. jak_13 τα φώτα σου! για να κάνω τη διαίρεση που προτείνεις πρέπει να ξέρω και πόσες μέρες= μήνας... Ο μήνας θεωρείται ότι έχει 30 ημέρες και έτσι βγαίνει και ο αριθμός με τον οποίο διαιρούμε για να προκύψουν οι ώρες. Μάλλον είναι θέμα στρογγυλοποίησης το 29,5.O μήνας θεωρείται ότι έχε 25 εργάσιμες και όχι 30.Εδώ μιλάμε για προϋπηρεσίες!
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 29, 2011, 01:53:22 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουνίου 29, 2011, 01:49:00 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 29, 2011, 01:36:24 pmΠαράθεση από: fivo στις Ιουνίου 29, 2011, 10:40:57 amΝα 'μαστε πάλι...! Λοιπόν όποιος καλός άνθρωπος γνωρίζει ας βοηθήσει: Πόσες ημέρες θεωρούνται μήνας; Γιατί από τους υπολογισμούς μου από βεβαίωση σε βεβαίωση μου βγαίνουν 29,5 ημέρες=1 μήνας! Με λίγα λόγια θέλουμε να μεταρέψουμε μήνες και μέρες σε ώρες πάλι... υγ. jak_13 τα φώτα σου! για να κάνω τη διαίρεση που προτείνεις πρέπει να ξέρω και πόσες μέρες= μήνας... Ο μήνας θεωρείται ότι έχει 30 ημέρες και έτσι βγαίνει και ο αριθμός με τον οποίο διαιρούμε για να προκύψουν οι ώρες. Μάλλον είναι θέμα στρογγυλοποίησης το 29,5.O μήνας θεωρείται ότι έχε 25 εργάσιμες και όχι 30.Εδώ μιλάμε για προϋπηρεσίες!Για προυπηρεσία λέω και εγώ. Ένας μήνας αντιστοιχεί σε 87,5 ώρες. Ένας μήνας έχει 25 εργάσιμες και μία εβδομάδα 6 εργάσιμες. Επίσης μία εβδομάδα έχει 21 διδακτικές ώρες στη Δευτεροβάθμια.