0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα ο/η συνάδελφος να έχει μητρική του γλώσσα ή να είναι δίγλωσσος στα γαλλικά και να μένει νέα σμύρνη ή περίχωρα ώστε να μπορώ να πηγαίνω και εγώ ενδεχομένως.
Παράθεση από: kaffedaki στις Αυγούστου 24, 2010, 08:36:20 amΘα ήθελα ο/η συνάδελφος να έχει μητρική του γλώσσα ή να είναι δίγλωσσος στα γαλλικά και να μένει νέα σμύρνη ή περίχωρα ώστε να μπορώ να πηγαίνω και εγώ ενδεχομένως.Δύσκολα θα βρεις δίγλωσσο... ή native speaker απο το φόρουμ. Μπορείς ωστόσο να απευθυνθείς στο βιβλιοπωλείο Kauffmann όπου πολλοί βάζουν αγγελίες ή στο IFA. merci beaucoup (σωστό;;
Παράθεση από: phoebe1 στις Αυγούστου 24, 2010, 11:22:10 amΠαράθεση από: kaffedaki στις Αυγούστου 24, 2010, 08:36:20 amΘα ήθελα ο/η συνάδελφος να έχει μητρική του γλώσσα ή να είναι δίγλωσσος στα γαλλικά και να μένει νέα σμύρνη ή περίχωρα ώστε να μπορώ να πηγαίνω και εγώ ενδεχομένως.Δύσκολα θα βρεις δίγλωσσο... ή native speaker απο το φόρουμ. Μπορείς ωστόσο να απευθυνθείς στο βιβλιοπωλείο Kauffmann όπου πολλοί βάζουν αγγελίες ή στο IFA. merci beaucoup (σωστό;;παρόλα αυτά, πώς μπορείς να ξέρεις κάτι τέτοιο;
merci beaucoup (σωστό;;
παρόλα αυτά, πώς μπορείς να ξέρεις κάτι τέτοιο;