*

Αποστολέας Θέμα: Η μεγάλη ευκαιρία όλων των ΑΜΩ-ΑΚΩ  (Αναγνώστηκε 11483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Η μεγάλη ευκαιρία όλων των ΑΜΩ-ΑΚΩ
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 24, 2010, 10:53:22 pm »
Geokom....επίσης ούτε όλοι μας έχουμε μπαμπά να πληρώνει για τα ακαδημαικά προσόντα που λες (και ειδικά τώρα που τα μεταπτυχιακά πληρώνονται....) ούτε καν λεφτά για να κάνουμε παιδιά έχουμε όλοι....οπότε και τα ακαδημαικά και τα κοινωνικά κριτήρια είναι ψιλομπαρούφες για μένα....το είπα και νωρίτερα...πρέπει να υπάρξει επιτέλους ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!

Ένας τρόπος δηλαδή διορισμού για όλους και όχι 10 στους οποίους δεν έχουν πρόσβαση όλοι!!

Όσο και να απαξιώνουμε τον ΑΣΕΠ...για μένα είναι το μοναδικό μέσο για να υπάρχει λίγη αξιοκρατία...και εννοώ να υπάρξει επιτέλους το 100% ΑΣΕΠ!!

Άρα ο μπαμπάς σου εξασφαλίζει εκείνες τις συνθήκες ώστε απρόσκοπτα να στρωθείς για διάβασμα. Κάτι είναι και αυτό, δε νομίζεις;  :P

Αυτό το τελευταίο είναι ανέκδοτο, ή απλά δείγμα χυδαιότητας; Δε σου περνάει καν απ' το μυαλό το ενδεχόμενο ενός ανθρώπου να σκίζεται ταυτόχρονα και στη δουλειά και στο διάβασμα; Ή απλά επειδή δεν είσαι εσύ ικανός ή διατεθειμένος να το κάνεις ψυχαγωγείσαι με το να μειώνεις όσους μπορούν;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:47:23 »

Αποσυνδεδεμένος geokom

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ-03
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:10:24 pm »
Geokom δεν είναι όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πιτσιρίκια με μπαμπά που τους εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για να στρωθούν στο διάβασμα.
Ρώτα εμένα που είμαι λίγο πριν από τα 35, με παιδί 11 ετών, με πρωινή (άσχετη με το αντικείμενό μου) σχεδόν 12ωρη καθημερινή δουλειά και ένα σπίτι για το οποίο έχω την πλήρη ευθύνη.
Εγώ σίγουρα δεν απαίτησα από το μπαμπά μου τίποτα για να στρωθώ στο διάβασμα.  Απλώς στερήθηκα ώρες ύπνου και ξεκούρασης και για ελάχιστες θέσεις δεν είμαι στους διοριστέους του κλάδου μου (ΠΕ 02).
Γιατί κι εγώ λοιπόν να μην απαιτήσω το διορισμό μου αφού πέτυχα στον ΑΣΕΠ;
Μήπως επειδή δεν είχα κανένα μέσον και δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να με καλέσουν ούτε καν ωρομίσθια κι έτσι τα μόρια προϋπηρεσίας μου είναι ένα απόλυτο μηδέν;
Διορισμός στο 24μηνο ΜΕ ΑΣΕΠ ναι, γιατί το δικαιούνται, όπως το δικαιούμαστε κι εμείς.  Αλλά όχι με 23,5 ή 23 ή δεν ξέρω κι εγώ τι, ή χωρίς ΑΣΕΠ.... Έλεος!!!

Και γω είμαι λίγο πάνω από τα 35 χωρίς παιδί και δουλεύω "αξιοζήλευτα" ωράρια

Όσο για το ότι έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό ρώτα το σύστημα με το 40% να σου απαντήσει

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:16:42 pm »
Geokom δεν είναι όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πιτσιρίκια με μπαμπά που τους εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για να στρωθούν στο διάβασμα.
Ρώτα εμένα που είμαι λίγο πριν από τα 35, με παιδί 11 ετών, με πρωινή (άσχετη με το αντικείμενό μου) σχεδόν 12ωρη καθημερινή δουλειά και ένα σπίτι για το οποίο έχω την πλήρη ευθύνη.
Εγώ σίγουρα δεν απαίτησα από το μπαμπά μου τίποτα για να στρωθώ στο διάβασμα.  Απλώς στερήθηκα ώρες ύπνου και ξεκούρασης και για ελάχιστες θέσεις δεν είμαι στους διοριστέους του κλάδου μου (ΠΕ 02).
Γιατί κι εγώ λοιπόν να μην απαιτήσω το διορισμό μου αφού πέτυχα στον ΑΣΕΠ;
Μήπως επειδή δεν είχα κανένα μέσον και δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να με καλέσουν ούτε καν ωρομίσθια κι έτσι τα μόρια προϋπηρεσίας μου είναι ένα απόλυτο μηδέν;
Διορισμός στο 24μηνο ΜΕ ΑΣΕΠ ναι, γιατί το δικαιούνται, όπως το δικαιούμαστε κι εμείς.  Αλλά όχι με 23,5 ή 23 ή δεν ξέρω κι εγώ τι, ή χωρίς ΑΣΕΠ.... Έλεος!!!

Και γω είμαι λίγο πάνω από τα 35 χωρίς παιδί και δουλεύω "αξιοζήλευτα" ωράρια

Όσο για το ότι έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό ρώτα το σύστημα με το 40% να σου απαντήσει

Σωστά, ρώτα καλύτερα αυτούς! Πρέπει να είναι πολύ πιο δύσκολο "συναδελφικά" να "εξασφαλίζεις" πρόσθετη και κάθε είδους προϋπηρεσία από το παράθυρο, από το διαβάζεις για κάνα δυο χρόνια!

Αποσυνδεδεμένος geokom

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ-03
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:21:42 pm »
Geokom....επίσης ούτε όλοι μας έχουμε μπαμπά να πληρώνει για τα ακαδημαικά προσόντα που λες (και ειδικά τώρα που τα μεταπτυχιακά πληρώνονται....) ούτε καν λεφτά για να κάνουμε παιδιά έχουμε όλοι....οπότε και τα ακαδημαικά και τα κοινωνικά κριτήρια είναι ψιλομπαρούφες για μένα....το είπα και νωρίτερα...πρέπει να υπάρξει επιτέλους ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!

Ένας τρόπος δηλαδή διορισμού για όλους και όχι 10 στους οποίους δεν έχουν πρόσβαση όλοι!!

Όσο και να απαξιώνουμε τον ΑΣΕΠ...για μένα είναι το μοναδικό μέσο για να υπάρχει λίγη αξιοκρατία...και εννοώ να υπάρξει επιτέλους το 100% ΑΣΕΠ!!

Άρα ο μπαμπάς σου εξασφαλίζει εκείνες τις συνθήκες ώστε απρόσκοπτα να στρωθείς για διάβασμα. Κάτι είναι και αυτό, δε νομίζεις;  :P

Αυτό το τελευταίο είναι ανέκδοτο, ή απλά δείγμα χυδαιότητας; Δε σου περνάει καν απ' το μυαλό το ενδεχόμενο ενός ανθρώπου να σκίζεται ταυτόχρονα και στη δουλειά και στο διάβασμα; Ή απλά επειδή δεν είσαι εσύ ικανός ή διατεθειμένος να το κάνεις ψυχαγωγείσαι με το να μειώνεις όσους μπορούν;

Δεν έχω καμία διάθεση να μειώσω κάποιον(α) που δεν γνωρίζω καν και απλά βρισκόμαστε σε διαδικασία αντιπαράθεσης απόψεων

Τα έχω με το ισχύον σύστημα που παράγει πολίτες β κατηγορίας όταν τους αναγκάζει να στέκονται όρθιοι την ώρα του διαλείμματος μέσα στο γραφείο των καθηγητών γιατί δεν υπάρχει θέση για τον κακομοίρη τον ωρομίσθιο

Δεν έχει νόημα σχολιάσω επιδεικτικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας για να καλυτερέψει τις συνθήκες διαβίωσης του. Απλά δεν έχει νόημα  

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:47:23 »

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:27:20 pm »

Δεν έχει νόημα σχολιάσω επιδεικτικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας για να καλυτερέψει τις συνθήκες διαβίωσης του. Απλά δεν έχει νόημα   

Αλήθεια; Και μ' αυτό τι ακριβώς νομίζεις ότι έκανες; :

Ή μήπως έχει νόημα να σχολιάζεις (κι ούτε καν εύστοχα) και να υποβαθμίζεις τον κόπο που καταβάλλουν άλλοι;

Αποσυνδεδεμένος antoniat

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:02:01 am »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:02:47 am »
Φόβος δεν είναι ότι χωριζόμαστε σε ομάδες, είναι κατάντια.Κάτι τέτοια εκμεταλλεύονται και, όπως είπα, δε μας παίρνουν στα σοβαρά.Μέχρι τώρα τι καταφέραμε με τη διάσπαση;Απέφερε αποτελέσματα;Όταν κάτι δεν είναι καρποφόρο το αλλάζουμε και δοκιμάζουμε διαφορετική συνταγή!Στις απεργίες δεν είναι ανάγκη να τρέχεις για τους άλλους.Τρέχεις για τις ιδεολογίες σου, για τον εαυτό σου και για ένα καλύτερο αύριο που δικαιούσαι.Επιλογή του καθενός είναι να κάνει απεργίες, ακολουθώντας τα πιστεύω του.Στην τελική ανάλυση θα έπρεπε πρωταρχικά να λέμε ότι
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 25, 2010, 12:08:02 am από fotini18 »
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:06:32 am »
Το θέμα είναι πως δεν μπορούμε να αφορίζουμε εν γένει την προυπηρεσία....η προυπηρεσία ανευ προηγούμενης αξιολόγησης είναι που μας έχει εξοργίσει όλους και μας έχει βάλει σε αντίπαλα στρατόπεδα!! Το 1998 επινόησαν τον ΑΣΕΠ και διαλαλούσαν τις ίσες ευκαιρίες για όλους!!

Πουν'τες;;; Ξαφνικά έγινε 75-25 και μετα 60-40 η αναλογία...που αυτό το 60 μονίμως καταστρατηγούνταν!!!

Γι αυτό δεν αρκεί να διεκδικήσουμε μόνο περισσότερους διορισμούς και μεγαλύτερη μεταβατική,αλλά και ξεκαθάρισμα του τοπίου!!

Εγώ αρνούμαι μια μεγαλύτερη μεταβατική για να προλάβουν να μπουν ΚΑΙ αυτοί που στον πίνακα μοστράρουν με 30-40 μόρια προυπηρεσίας και κουλούρια στην στήλη του ΑΣΕΠ!!!

Πρέπει να διεκδικήσουμε και αυτό....αυτή την στιγμή τα εκκλησιαστικά και τα ΣΔΕ συνεχίζουν να προσλαμβάνουν ανεξέλεγκτα!!

Γιατί μη μου πείτε πως χάψατε το ότι θα παίρνουν στα εκκλησιαστικά απ'τους πίνακες...!!

Το διατυμπάνισαν με το νέο νομοσχέδιο το "όλοι με ΑΣΕΠ"  αλλά όσο συνεχίζονται οι περίεργες προσλήψεις....................

Όσο για τον geokom.....no comments.......... ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:09:15 am »
Πες τα, ρε Λώρα!!! Ακριβώς έτσι...Αρκετά πια!!!

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:20:13 am »
Το θεμα ομως ειναι το ξεκαθαρισμα του τοπιου να γινει μεσα στα πλαισια της μεταβατικης γιατι αλλιως οσοι εχουμε πολλες επιτυχιες ΑΣΕΠ παλι θα χρειαστει να ξαναδωσουμε.Και μη μου πειτε οτι μπορουμε να μπουμε στο νεο πινακα με τον προηγουμενο βαθμο μας γιατι ποος βασιζεται να μην ξαναδωσει΄΄Μπορει να γραψεις καλυτερα αν πεσουν πιο ευκολα θεματα.ουσιαστικα εξαναγκαζομαστε να ξαναδωσουμε εμεις που του χρονου θα διοριζομασταν...

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:25:14 am »
++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:26:19 am »
E NAI!!

Γιατί πέρα απ'το γεγονός ότι η ωρομισθία και τώρα οι ΑΜΩ μας κατατάσουν σε πολίτες β' κατηγορίας (όπως ειπωθηκε σωστά)...έχουν φροντίσει όλα αυτά τα παράθυρα πριν  καν ξεκινήσουμε το διάβασμα μας για ΑΣΕΠ και πριν καν μπούμε σε σχολική τάξη έστω ως  ωρομίσθιοι να μας βάλουν στην β'κατηγορία και στην α' κατηγορία να είναι οι μονίμως βυσματωμένοι!!

Γι αυτό μην επικαλείστε κάποιοι πως το ΜΟΝΟ πρόβλημα είναι η κατάντια των ΑΜΩ και των ωρομισθίων....η κατάντια και το πρόβλημα ξεκινάει από πολύ πιο πριν....απ'το κεφάλι βρωμάει το ψάρι!!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:36:12 am »
...και δε μας φτάνουν όοοοολα αυτά...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και το να μιλάμε!!! Σσσσσ...θα μας κατηγορήσουν ότι επιδιώκουμε τη διάσπαση και θα ξανακούσουμε το δόγμα -που έχω άπειρες φορές διαβάσει σ' αυτό το forum και είναι ό,τι πιο γελοίο έχω ακούσει, σε σημείο εμετού- "διαίρει και βασίλευε"!!! Έλεος πια ...

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 25, 2010, 12:38:41 am »
Νομιζω ομως οτι πολυ δυσκολα το Υπουργειο θα πεταξει εξω τους μη εχοντες ΑΣΕΠ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)