0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 24, 2010, 10:23:13 pmGeokom....επίσης ούτε όλοι μας έχουμε μπαμπά να πληρώνει για τα ακαδημαικά προσόντα που λες (και ειδικά τώρα που τα μεταπτυχιακά πληρώνονται....) ούτε καν λεφτά για να κάνουμε παιδιά έχουμε όλοι....οπότε και τα ακαδημαικά και τα κοινωνικά κριτήρια είναι ψιλομπαρούφες για μένα....το είπα και νωρίτερα...πρέπει να υπάρξει επιτέλους ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!Ένας τρόπος δηλαδή διορισμού για όλους και όχι 10 στους οποίους δεν έχουν πρόσβαση όλοι!! Όσο και να απαξιώνουμε τον ΑΣΕΠ...για μένα είναι το μοναδικό μέσο για να υπάρχει λίγη αξιοκρατία...και εννοώ να υπάρξει επιτέλους το 100% ΑΣΕΠ!!Άρα ο μπαμπάς σου εξασφαλίζει εκείνες τις συνθήκες ώστε απρόσκοπτα να στρωθείς για διάβασμα. Κάτι είναι και αυτό, δε νομίζεις;
Geokom....επίσης ούτε όλοι μας έχουμε μπαμπά να πληρώνει για τα ακαδημαικά προσόντα που λες (και ειδικά τώρα που τα μεταπτυχιακά πληρώνονται....) ούτε καν λεφτά για να κάνουμε παιδιά έχουμε όλοι....οπότε και τα ακαδημαικά και τα κοινωνικά κριτήρια είναι ψιλομπαρούφες για μένα....το είπα και νωρίτερα...πρέπει να υπάρξει επιτέλους ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!Ένας τρόπος δηλαδή διορισμού για όλους και όχι 10 στους οποίους δεν έχουν πρόσβαση όλοι!! Όσο και να απαξιώνουμε τον ΑΣΕΠ...για μένα είναι το μοναδικό μέσο για να υπάρχει λίγη αξιοκρατία...και εννοώ να υπάρξει επιτέλους το 100% ΑΣΕΠ!!
Geokom δεν είναι όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πιτσιρίκια με μπαμπά που τους εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για να στρωθούν στο διάβασμα.Ρώτα εμένα που είμαι λίγο πριν από τα 35, με παιδί 11 ετών, με πρωινή (άσχετη με το αντικείμενό μου) σχεδόν 12ωρη καθημερινή δουλειά και ένα σπίτι για το οποίο έχω την πλήρη ευθύνη.Εγώ σίγουρα δεν απαίτησα από το μπαμπά μου τίποτα για να στρωθώ στο διάβασμα. Απλώς στερήθηκα ώρες ύπνου και ξεκούρασης και για ελάχιστες θέσεις δεν είμαι στους διοριστέους του κλάδου μου (ΠΕ 02).Γιατί κι εγώ λοιπόν να μην απαιτήσω το διορισμό μου αφού πέτυχα στον ΑΣΕΠ;Μήπως επειδή δεν είχα κανένα μέσον και δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να με καλέσουν ούτε καν ωρομίσθια κι έτσι τα μόρια προϋπηρεσίας μου είναι ένα απόλυτο μηδέν;Διορισμός στο 24μηνο ΜΕ ΑΣΕΠ ναι, γιατί το δικαιούνται, όπως το δικαιούμαστε κι εμείς. Αλλά όχι με 23,5 ή 23 ή δεν ξέρω κι εγώ τι, ή χωρίς ΑΣΕΠ.... Έλεος!!!
Παράθεση από: viviantz στις Αυγούστου 24, 2010, 10:45:25 pmGeokom δεν είναι όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πιτσιρίκια με μπαμπά που τους εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για να στρωθούν στο διάβασμα.Ρώτα εμένα που είμαι λίγο πριν από τα 35, με παιδί 11 ετών, με πρωινή (άσχετη με το αντικείμενό μου) σχεδόν 12ωρη καθημερινή δουλειά και ένα σπίτι για το οποίο έχω την πλήρη ευθύνη.Εγώ σίγουρα δεν απαίτησα από το μπαμπά μου τίποτα για να στρωθώ στο διάβασμα. Απλώς στερήθηκα ώρες ύπνου και ξεκούρασης και για ελάχιστες θέσεις δεν είμαι στους διοριστέους του κλάδου μου (ΠΕ 02).Γιατί κι εγώ λοιπόν να μην απαιτήσω το διορισμό μου αφού πέτυχα στον ΑΣΕΠ;Μήπως επειδή δεν είχα κανένα μέσον και δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να με καλέσουν ούτε καν ωρομίσθια κι έτσι τα μόρια προϋπηρεσίας μου είναι ένα απόλυτο μηδέν;Διορισμός στο 24μηνο ΜΕ ΑΣΕΠ ναι, γιατί το δικαιούνται, όπως το δικαιούμαστε κι εμείς. Αλλά όχι με 23,5 ή 23 ή δεν ξέρω κι εγώ τι, ή χωρίς ΑΣΕΠ.... Έλεος!!!Και γω είμαι λίγο πάνω από τα 35 χωρίς παιδί και δουλεύω "αξιοζήλευτα" ωράριαΌσο για το ότι έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό ρώτα το σύστημα με το 40% να σου απαντήσει
Παράθεση από: geokom στις Αυγούστου 24, 2010, 10:32:09 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 24, 2010, 10:23:13 pmGeokom....επίσης ούτε όλοι μας έχουμε μπαμπά να πληρώνει για τα ακαδημαικά προσόντα που λες (και ειδικά τώρα που τα μεταπτυχιακά πληρώνονται....) ούτε καν λεφτά για να κάνουμε παιδιά έχουμε όλοι....οπότε και τα ακαδημαικά και τα κοινωνικά κριτήρια είναι ψιλομπαρούφες για μένα....το είπα και νωρίτερα...πρέπει να υπάρξει επιτέλους ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!Ένας τρόπος δηλαδή διορισμού για όλους και όχι 10 στους οποίους δεν έχουν πρόσβαση όλοι!! Όσο και να απαξιώνουμε τον ΑΣΕΠ...για μένα είναι το μοναδικό μέσο για να υπάρχει λίγη αξιοκρατία...και εννοώ να υπάρξει επιτέλους το 100% ΑΣΕΠ!!Άρα ο μπαμπάς σου εξασφαλίζει εκείνες τις συνθήκες ώστε απρόσκοπτα να στρωθείς για διάβασμα. Κάτι είναι και αυτό, δε νομίζεις; Αυτό το τελευταίο είναι ανέκδοτο, ή απλά δείγμα χυδαιότητας; Δε σου περνάει καν απ' το μυαλό το ενδεχόμενο ενός ανθρώπου να σκίζεται ταυτόχρονα και στη δουλειά και στο διάβασμα; Ή απλά επειδή δεν είσαι εσύ ικανός ή διατεθειμένος να το κάνεις ψυχαγωγείσαι με το να μειώνεις όσους μπορούν;
Δεν έχει νόημα σχολιάσω επιδεικτικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας για να καλυτερέψει τις συνθήκες διαβίωσης του. Απλά δεν έχει νόημα
Άρα ο μπαμπάς σου εξασφαλίζει εκείνες τις συνθήκες ώστε απρόσκοπτα να στρωθείς για διάβασμα. Κάτι είναι και αυτό, δε νομίζεις;
Φόβος δεν είναι ότι χωριζόμαστε σε ομάδες, είναι κατάντια.Κάτι τέτοια εκμεταλλεύονται και, όπως είπα, δε μας παίρνουν στα σοβαρά.Μέχρι τώρα τι καταφέραμε με τη διάσπαση;Απέφερε αποτελέσματα;Όταν κάτι δεν είναι καρποφόρο το αλλάζουμε και δοκιμάζουμε διαφορετική συνταγή!Στις απεργίες δεν είναι ανάγκη να τρέχεις για τους άλλους.Τρέχεις για τις ιδεολογίες σου, για τον εαυτό σου και για ένα καλύτερο αύριο που δικαιούσαι.Επιλογή του καθενός είναι να κάνει απεργίες, ακολουθώντας τα πιστεύω του.Στην τελική ανάλυση θα έπρεπε πρωταρχικά να λέμε ότι