*

Αποστολέας Θέμα: Εκπαιδευτές Ειδικής Κατηγορίας  (Αναγνώστηκε 3064 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος myUser_PE-20

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εκπαιδευτές Ειδικής Κατηγορίας
« στις: Αυγούστου 24, 2010, 10:43:26 pm »
Πιστεύεται ότι οι εκπαδευτές ειδικής κατηγορίας είναι σωστό να έχουν προβάδισμα από κάποιον άλλον εκπαιδευτικό; Δηλαδή κάποιος που έχει PhD ή και MSc να είναι πιο πίσω από καποιον ο οποίος έχει πάρει μονάχα ένα πτυχίο; Σίγουρα οι κάτοχοι PhD και MSc θα πρέπει να έχουν και ΑΣΠΑΙΤΕ.

Συμφωνώ ότι πρέπει κάπως να έχουν προβάδισμα αλλά ας το απαιτήσουν σε κάποιες άλλες θέσεις και όχι στην τάξη. Ποια είναι η δική σας άποψη; Ευχαριστώ.

Υ.Γ.
Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και προς ΘΕΟΥ δεν κατηγορώ κανέναν. Απλά θέλω να δω τι γνώμη των περισσοτέρων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Εκπαιδευτές Ειδικής Κατηγορίας
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:09:52 »

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 24, 2010, 10:46:30 pm »
Πιστεύεται ότι οι εκπαδευτές ειδικής κατηγορίας είναι σωστό να έχουν προβάδισμα από κάποιον άλλον εκπαιδευτικό; Δηλαδή κάποιος που έχει PhD ή και MSc να είναι πιο πίσω από καποιον ο οποίος έχει πάρει μονάχα ένα πτυχίο; Σίγουρα οι κάτοχοι PhD και MSc θα πρέπει να έχουν και ΑΣΠΑΙΤΕ.

Συμφωνώ ότι πρέπει κάπως να έχουν προβάδισμα αλλά ας το απαιτήσουν σε κάποιες άλλες θέσεις και όχι στην τάξη. Ποια είναι η δική σας άποψη; Ευχαριστώ.

Υ.Γ.
Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και προς ΘΕΟΥ δεν κατηγορώ κανέναν. Απλά θέλω να δω τι γνώμη των περισσοτέρων
αν είναι έτσι και με ecdl κρίμα είναι τα παιδιά!!!ας διδάξουν! :P

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 24, 2010, 10:51:13 pm »
Δηλαδή δεν συμφωνείς με αυτό το προβάδισμα; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 24, 2010, 10:54:11 pm »
συμφωνώ με το προβάδισμα με την πρώτη ματιά! τώρα αν δώ κανένα καλό επιχείρημα ίσως αλλάξω ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:09:52 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:01:19 pm »
Δεν είναι άδικο προς τους υπόλοιπους που πασχίζουν να συνεχίσουν θέλοντας και μη τις σπουδές; Και μετά από τόσο  κόπο να είναι και πάλι ωρομίσθιοι;;;;

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:03:26 pm »
μα και για να πάρεις phd θέλει κόπο δεν νομίζεις?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:24:54 pm »
Επειδή μαλλον μπερδευτήκαμε εγώ θεωρώ άδικο να έχουν προβάδισμα τα άτομα με αναπηρία στην εκπαίδευση. Για να αποκτήσεις MSc, PhD θέλει προσπάθεια μεγαλη και είναι αδικο να μην ανταμείβονται.

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:32:36 pm »
Επειδή μαλλον μπερδευτήκαμε εγώ θεωρώ άδικο να έχουν προβάδισμα τα άτομα με αναπηρία στην εκπαίδευση. Για να αποκτήσεις MSc, PhD θέλει προσπάθεια μεγαλη και είναι αδικο να μην ανταμείβονται.
α ναι σορρυ κατάλαβα οτι ήσουν κατά να έχουν προβάδισμα οι Phd εναντι των απλών πτυχιούχων. για τις ειδικές κατηγορίες υπάρχει ο πίνακας Α αν δεν κάνω λάθος και παίρνουν ένα ποσοστό απο εκεί! εντάξει δεν είναι εύκολο να έχεις και πρόβλημα και να είσαι άνεργος. νομίζω δίκαια έχουν το ποσοστό τους σε διορισμό!

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:41:30 pm »

Σε λίγο καιρό που τα μαστερ και τα διδακτορικά θα δίνονται και στα περίπτερα και θα μπορούν να τα αγοράζουν κι εκείνοι που οι μπαμπάδες τους δεν έχουν και πολύ μεγάλα κυβικά ίσως αναθεωρήσετε την αποψή σας. Τι λέτε επομένως προηγείται η αναπηρία ή οι αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά.

Υ.Γ. Φυσικά δεν απέκτησαν όλοι τα ακαδημαικά τους προσόντα μόνο με τα χρήματα.

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 25, 2010, 02:16:21 am »
Όσοι ξόδεψαν 10 χρόνια της ζωής τους σπουδάζοντας απλά και μόνο για να διοριστούν ως καθηγητές δευτεροβάθμιας είναι άξιοι της μοίρας τους. Κανονικά έπρεπε να τρώνε πόρτα ως over-qualified !

Αποσυνδεδεμένος corsair05

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 25, 2010, 01:53:30 pm »
Δεν ειναι εκπαιδευτές αλλά ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 25, 2010, 02:09:54 pm »
Καλησπερα. Αν έχω διαβάσει καλά και έχω καταλάβει καλά την εγκύκλιο οι των ειδικών κατηγοριών διορίζονται καθ΄υπέρβαση των προσλήψεων. Δηλαδή χρειάζομαι παράδειγμα 100 μαθηματικούς, θα τους πάρω αλλά αν υπάρχουν και 5 από ειδική κατηγορία που πληρούν τις προυποθέσεις θα τους πάρω και αυτούς. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Επίσης έχω ακούσει και εγώ για μεταπτυχιακά που απλά έχουν το <<όνομα σου>>.Επίσης συμφωνώ ότι αν έχεις όλα τα προσόντα γιατί να μπεις στην εκπαίδευση καλύτερα να αναζητήσεις την τύχη σου αλλού, που θα έχεις καλύτερες απολαβές και αναγνώριση και ίσως και σε κάποιο άλλο Υπουργείο. Θα θυμίσω επίσης σε όλους όταν πρωτοδιορίζονταν οι πολύτεκνοι υπήρχαν πτυχιούχοι που δεν είχαν ασκήσει ποτέ το επάγγελμα ή που μπορεί να είχαν και καμμιά δεκαετία να το εξασκήσουν.

Αποσυνδεδεμένος nick1981

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 25, 2010, 02:20:23 pm »
 ΠΡΟΣ myUser_PE-20

ΝΑ σε ρωτησω κατι ??εχεις αναρωτηθει πως ειναι να εχεις σκληρυνση κατα πλακας???
ξερεις πως ειναι η καθημερινοτητα σου??
ξερεις ποια αλλη δουλεια εχει τετοιο ωραριο σαν του εκπαιδευτικου ωσστε να μπορεις να ανταπεξελθεις στην καθημερινοτητα?
να κανεις μερα παρα μερα ενεση ιντερφερονης κ να εισαι ΧΑΛΙΑ?ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ 39 ΠΥΡΕΤΟ?
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ.Κ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΕΣΕΙΣ.ξερεις ποσα λεφτα θες για γιατρους?
κ οσο  για μεταπτυχιακα εχω κανει στο πολυτεχνειο κ φετος μαζι με το σχολειο ξεκιναω διδακτορικο στο μετσοβιο.
Εσυ υποθετω οτι εχεις κανει μεταπτυχιακο ε??παντως δεν νομιζω να ειναι του πολυτεχνειου γιατι ειναι τα μονα που εχουν επιπεδο κ εαν ειχες κανει δεν θα μιλουσες ετσι για τα ατομα που εχουν αναπηρια ειτε σκπ ειτε μεσογειακη αναιμια.
εξαλλου βγαινει ενα ποσοστο ξεχωριστο.δεν σου τρωει κανεις τη θεση.
τωρα που η αννουλα τα αλλαξε παιρνεις 7 μορια.δεν σε παιρνουν σιγουρα.ουτε προτασσεσαι πρωτος στον πινακα.Αφου εισαι τοοοσο καλος-η με μεταπτυχιακα, διδακτορικα κτλ δωσε ασεπ .πανευκολο να γραψεις πανω απο 62.  62-55=7.....
δουλευα σε βιομηχανια. (ΓΕΩΛΟΓΟς ΜΕ master στους χημικους μηχανικους). 11 ωρες! καθημερινα.σε 1 χρονο 3 υποτροπες.....περσι που ημουν αναπληρωτης δεν ειχα καμια!!!!!!!τις ενεσεις ομως θα τις κανω για παντα.
α φαση θα παρουν παρασκευη το πολυ δευτερα.πηγα σημερα στ υπουργειο.
sorry για τη μακυγορια

Αποσυνδεδεμένος isovitis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ισόβια εξεταζόμενος....
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 25, 2010, 02:44:33 pm »
......και λίγα είπες.....

Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι με προβλήματα υγείας έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν σπουδές και να προσφέρουν όσο πιο συνειδητά γίνεται στο χώρο που υπηρετούν.....

σε αντ'ιθεση με αρκετούς προς ώρας υγιείς που παρουσιάζουν σοβαρές παθήσεις νοοτροπίας και συμπεριφοράς......
Με τον καιρό να ΄ναι κόντρα έχει τιμή σα πετάς...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)