*

Αποστολέας Θέμα: "Επίσημη" συνάντηση όσων μένουν στους κλειδωμένους πίνακες  (Αναγνώστηκε 5834 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: "Επίσημη" συνάντηση όσων μένουν στους κλειδωμένους πίνακες
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 25, 2010, 02:33:10 pm »
Christina k θα σε παρακαλούσα να μίλαγες και για το μηδενισμό της προυπηρεσίας .Δεν μπορεί να την ελεχιστοποιεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μη δίνει κίνητρο σε κανένα από εμάς να πάει να διδάξει ,αν το σχολείο δεν είναι της γειτονιάς του. Επίσης να τονίσεις την κοροιδία της μεταβατικής ,όπως επίσης ότι όλους μας ,θα μας φωνάξει αναπληρωτές ΑΜΩ-ΑΚΩ και μετά θα μας πει περάστε για ΑΣΕΠ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ μέχρι να αφήσουμε τη τελευταία μας πνοή....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 25, 2010, 02:47:23 pm »
Να εξακολουθήσει να ισχύει ο νόμος του 24μήνου που ήταν ο πιο δίκαιος.Να δώσει τουλάχιστον 3χρονη μεταβατική,δεν μπορεί να κάνουμε αναπλήρωση,να χωρίζονται οικογένειες,να έχουμε ξεκινήσει με άλλο καθεστώς και να ξαναδίνουμε ασεπ μέχρι τα βαθειά γεράματα μαζί με τα εγγόνια μας και παρόλα αυτά να μην διοριζόμαστε ποτέ!Απορρόφηση όλου του 24μήνου και του 40% άμεσα!Δώσαμε ασεπ,πόσες φορές να το πούμε;;;;;;Εγώ θα είμαι και αύριο εκεί και το Σάββατο..Έστω για να ρίξω τις μούτζες μου..
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 25, 2010, 02:56:14 pm »
Να εξακολουθήσει να ισχύει ο νόμος του 24μήνου που ήταν ο πιο δίκαιος.Να δώσει τουλάχιστον 3χρονη μεταβατική,δεν μπορεί να κάνουμε αναπλήρωση,να χωρίζονται οικογένειες,να έχουμε ξεκινήσει με άλλο καθεστώς και να ξαναδίνουμε ασεπ μέχρι τα βαθειά γεράματα μαζί με τα εγγόνια μας και παρόλα αυτά να μην διοριζόμαστε ποτέ!Απορρόφηση όλου του 24μήνου και του 40% άμεσα!Δώσαμε ασεπ,πόσες φορές να το πούμε;;;;;;Εγώ θα είμαι και αύριο εκεί και το Σάββατο..Έστω για να ρίξω τις μούτζες μου..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 25, 2010, 03:30:50 pm »

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος christina_k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 25, 2010, 04:41:22 pm »
Τι ώρα θα μιλήσεις και σε ποιά συχνότητα;

Στο ΣΚΑΪ 100.3 μεταξύ 13.00 και 14.00.

Παιδιά, ό,τι προλάβω θα το πω!!!

Αποσυνδεδεμένος lia*

• Νέο μέλος
  • *
  • dum spiro spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 25, 2010, 04:54:54 pm »
Και εγώ εκεί θα είμαι, μήπως και μαζευτούμε πολλοί και βγεί τίποτα καλό. Όλοι στο MALL το Σάββατο.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 25, 2010, 05:28:27 pm »
Η συνάντηση θα συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση και το δελτίο τύπου του ΣΕΑΕ. Αναμένουμε τη δημοσίευση.

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 25, 2010, 05:48:18 pm »
Τέλεια! Σιγά-σιγά μαζευόμαστε...

Αύριο θα μιλήσω ζωντανάι στο ΣΚΑΪ σε ραδιοφωνική εκπομπή. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα που θα πω. Αν θέλετε, ρίξτε και εσείς ιδέες!

Αν μπορέσεις ανέφερε και τα παρακάτω:
α. Σε πολλές ειδικότητες εδώ και χρόνια το υπουργείο χρησιμοποιήσε μόνο ωρομίσθιους και καθόλου αναπληρωτές . Όλος αυτός ο κόσμος έχει δουλέψει χρόνια καλύπτοντας πάγια κενά αλλά χωρίς να καταφέρει να συμπληρώσει 24μηνο λόγω της ωρομισθίας (χρειάζονται τουλάχιστον 8 χρόνια ωρομισθίας για να συμπληρωθεί). Τώρα τους στερούν τη προοπτική διορισμού μέσω του 40% καθώς η μεταβατική δε φτάνει να απορροφηθούν ούτε ελάχιστοι όταν το υπουργείο ονομάζει τις πάγιες ανάγκες έκτακτες και δεν διορίζει μόνιμους, αφού το 40% του μηδέν είναι 0.  πχ κλάδοι ξένων γλωσσών στα δημοτικά
β. Είναι πάρα πολύ αυτοί που απέκτησαν προυπηρεσία νόμιμα κατόπιν επαναλαμβανόμενων επιτυχιών πχ στους ξενόγλωσσους συντριπτική πλειοψηφία
γ. Το υπουργείο ευαγγελίζεται την αξιοκρατία αλλά αφήνει ανοιχτά παράθυρα αναγνωρίζοντας μοριοδοτήσεις από σχολεία που προσλαμβάνουν εκτός πινάκων.
δ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για τη μισή περισυνή χρονιά όλοι οι ωρομίσθιοι παρά τα ψέμματα του υπουργείου περί έγκαιρης καταβολής δεδουλευμένων.
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος anastasia2010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 26, 2010, 02:07:48 pm »
Αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Χριστίνα Κ. η οποία μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ.....μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην εκπαίδευση..........ΑΥΤΗ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους μας.........λιθαράκι....λιθαράκι......να χτίσουμε ένα εργασιακό περβάλλον που θα συμβάλλει στη δημιουργικότητα μας και στην αύξηση της αποδοτικότητας μας........ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ...........

Αποσυνδεδεμένος anastasia2010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 26, 2010, 02:52:10 pm »
Αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Χριστίνα Κ. η οποία μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ.....μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην εκπαίδευση..........ΑΥΤΗ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους μας.........λιθαράκι....λιθαράκι......να χτίσουμε ένα εργασιακό περβάλλον που θα συμβάλλει στη δημιουργικότητα μας και στην αύξηση της αποδοτικότητας μας........ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ...........

http://www.skai.gr/player/Radio/?mmid=204220

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 26, 2010, 03:16:52 pm »

Ευχαριστώ, αλλά θα μπορούσα να έχω απαντήσει πιο εύστοχα σε κάποια ερωτήματα. Είχα όμως τρομερό ΑΓΧΟΣ! Το θετικό συμπέρασμα, πάντως, είναι ότι λόγω των ημερών σιγά-σιγά αρχίζουμε να ακουγόμαστε και ότι πολλοί ραδιοφωνικοί και τηλεοτπικοί σταθμοί θα ήταν πρόθυμοι να φιλοξενήσουν κάποιους από εμάς...

ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 26, 2010, 03:28:56 pm »
christina_k  συγχαρητήρια, πάλι καλά που είπες και εσυ μια κουβέντα και για την ειδική που την έχουμε βάλει στην ακρη.Ακούστηκε και η γνώμη άλλου εκτός Υπουργείου...

Αποσυνδεδεμένος ngdek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 26, 2010, 04:03:28 pm »
αυτό το λινκ που δίνετε δε βρίσκω κάτι, πως να ακούσω την εκπομπή;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 26, 2010, 04:15:47 pm »
Κάνε κλικ πάνω στο link ή αλλιώς την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, βρες τη σημερινή "Ελληνοφρένεια" στο on demand.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182735
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)