0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να εξακολουθήσει να ισχύει ο νόμος του 24μήνου που ήταν ο πιο δίκαιος.Να δώσει τουλάχιστον 3χρονη μεταβατική,δεν μπορεί να κάνουμε αναπλήρωση,να χωρίζονται οικογένειες,να έχουμε ξεκινήσει με άλλο καθεστώς και να ξαναδίνουμε ασεπ μέχρι τα βαθειά γεράματα μαζί με τα εγγόνια μας και παρόλα αυτά να μην διοριζόμαστε ποτέ!Απορρόφηση όλου του 24μήνου και του 40% άμεσα!Δώσαμε ασεπ,πόσες φορές να το πούμε;;;;;;Εγώ θα είμαι και αύριο εκεί και το Σάββατο..Έστω για να ρίξω τις μούτζες μου..
Τι ώρα θα μιλήσεις και σε ποιά συχνότητα;
Τέλεια! Σιγά-σιγά μαζευόμαστε... Αύριο θα μιλήσω ζωντανάι στο ΣΚΑΪ σε ραδιοφωνική εκπομπή. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα που θα πω. Αν θέλετε, ρίξτε και εσείς ιδέες!
Αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Χριστίνα Κ. η οποία μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ.....μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην εκπαίδευση..........ΑΥΤΗ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους μας.........λιθαράκι....λιθαράκι......να χτίσουμε ένα εργασιακό περβάλλον που θα συμβάλλει στη δημιουργικότητα μας και στην αύξηση της αποδοτικότητας μας........ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ...........