0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για άλλη μια φορά το υπουργείο (μου μέσα.......) μας έκανε ρεζίλι. Με τι κύρως θα μπω στην τάξη αύριο να προτρέψω τα παιδιά να διαβάσουν,να αγωνιστούν,να μη μάθουν να τα παρατάνε τη στιγμή που μπαίνουν σε σχολές με 0.9!
Ας μπαίνει ο καθένας όπου θέλει και με ότι βαθμό θέλει. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με γειά του και χαρά του αν μπήκε με 0.9. Εξάλλου σιγά την σχολή.Αυτο που με ενοχλεί είναι ότι εγώ ως φορολογούμενος θα τον πληρώνω για να έχει δωρεάν σίττιση, στέγαση, συγκοινωνίες, βιβλία, συγγράμματα, εισητήρια κλπΉ θα πρέπει να καταργηθεί η δωρεάν παιδεία ή να καταργηθεί η δωρεάν πρόσβαση όλων ανεξαρτήτως βαθμού. Δεν γίνεται να υπάρχουν και τα δύο αυτά μαζί. Θα φαληρίσουμε σαν χώρα. Μάλλον γιαυτό έχουμε φαληρίσαμε ήθελα να πω!
Παράθεση από: killbill στις Αυγούστου 27, 2010, 12:33:09 pmΑς μπαίνει ο καθένας όπου θέλει και με ότι βαθμό θέλει. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με γειά του και χαρά του αν μπήκε με 0.9. Εξάλλου σιγά την σχολή.Αυτο που με ενοχλεί είναι ότι εγώ ως φορολογούμενος θα τον πληρώνω για να έχει δωρεάν σίττιση, στέγαση, συγκοινωνίες, βιβλία, συγγράμματα, εισητήρια κλπΉ θα πρέπει να καταργηθεί η δωρεάν παιδεία ή να καταργηθεί η δωρεάν πρόσβαση όλων ανεξαρτήτως βαθμού. Δεν γίνεται να υπάρχουν και τα δύο αυτά μαζί. Θα φαληρίσουμε σαν χώρα. Μάλλον γιαυτό έχουμε φαληρίσαμε ήθελα να πω!Υπερβάλεις τώρα. Μακάρι το πρόβλημα της οικονομίας να ήταν αυτό που αναφέρεις. Τότε θα λύνονταν όλα τόσο εύκολα..Επίσης, αυτά με τις δωρεάν παροχές που αναφέρεις, μάλλον ξέχασες πως ακριβώς ήταν.. να θυμίσω: δωρεάν σίτίση μόνο για οικογένεις με χαμηλά εισοδήματα, για την στέγαση το ίδιο, συγκοινωνίες πληρώνουν μειωμένα εισιτήρια και όχι εντελώς δωρεάν.
Ασχετα απο το ποια σχολη ειναι,ειναι ντροπη να υπαρχουν ΤΕΙ ΑΕΙ με βαθμολογια κατω απο 10.
δεν καταλαβαινω τοσο μενος.θελατε να μπουνε τα παιδια σας σε αυτα τα τει και σας φαγαν τις θεσεις?
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 26, 2010, 02:54:24 pmΓια άλλη μια φορά το υπουργείο (μου μέσα.......) μας έκανε ρεζίλι. Με τι κύρως θα μπω στην τάξη αύριο να προτρέψω τα παιδιά να διαβάσουν,να αγωνιστούν,να μη μάθουν να τα παρατάνε τη στιγμή που μπαίνουν σε σχολές με 0.9!κι εσενα τι σε πειραζει? δεν μπηκαν και στη νομικη αυτα τα παιδια. σε κατι τει που δεν προτιμουνται μπηκαν.ας μην προσφεραν τοσες θεσεις.το πιο πιθανο αυτα τα παιδια ειναι να μην πανε να γραφτουνε.δεν καταλαβαινω τοσο μενος.θελατε να μπουνε τα παιδια σας σε αυτα τα τει και σας φαγαν τις θεσεις?το θεμα ειναι να μειωθουν οι εισακτεοι παντου! οχι να μου παιρνουν 200 και 300 ατομα το ετος!
δε χρειαζεται να εχεις πτυχιο για να σε βολεψει ο μπαμπας σου καπου.ελεος δηλαδη. κι απο τη στιγμη που δινουν τοσες θεσεις εισακτεων θελουν να τους πληρωνουν.ειτε μπηκαν με 0,9 ειτε μπηκαν με 18.ο βαθμος τους σε πειραξε?