0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Ξέρει κανείς να μου πει αν ένας καθηγητής πρέπει να είναι αποκλειστικά ασφαλισμένος στο Ι.Κ.Α. για να τον καλέσουν ως αναπληρωτή;
Παράθεση από: Γιώτα4 στις Αυγούστου 25, 2010, 03:32:31 pmΚαλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Ξέρει κανείς να μου πει αν ένας καθηγητής πρέπει να είναι αποκλειστικά ασφαλισμένος στο Ι.Κ.Α. για να τον καλέσουν ως αναπληρωτή; Δεν μπορεί φυσικά να έχει φροντιστήριο ή να δουλεύει σε φροντιστήριο.Τώρα πως γίνεται με τις εισφορές και στο ΙΚΑ και σε κάποιο άλλο ταμείο (ΟΑΕΕ πχ) δεν γνωρίζω ακριβώς.
Μάλλον η ερώτηση που έκανα ήταν ημιτελής. Είμαι ασφαλισμένη στο ταμείο νομικών από τον άντρα μου. Ξέρω ότι θα είμαι στους διορισμούς των αναπληρωτών (ΠΕ02). Πρέπει να πάω στο Ι.Κ.Α.;
Καλησπέρα! Στον Ατομικο Λογαριασμο Ασφαλισης ΕΦΚΑ με γράφει ακομα ως αναφαλιστο (αναφερει μια 1η ασφαλιση πανω, τον ΟΠΑΔ, αλλά κατω στην ικανοτητα λεει Ανασφαλιστος και τη περιοδο „απο- μεχρι“: Μη Διαθεσιμη) ενώ υπηρετώ από αρχές Γενάρη...πριν ημουν ανασφαλιστος. Δεν θα επρεπε να ειχε ενημερωθει;Γνωστή μου, αναπληρώτρια, ειπε οτι γενικα αργει να φανει, παιρνει μήνες αλλά θεωρεισαι κανονικα ασφαλισμενος. Μπορεις να πας πχ σε ιατρειο ΕΦΚΑ (πρωην ΠΕΔΥ, πρωην ΙΚΑ τέλος πάντων). Ισχύει;