0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή έκατσα πέρυσι το καλοκαίρι για τον ίδιο λόγο, έχω να πω τα εξής και όποιος διαφωνεί ας πει τη γνώμη του.Επί 20 μέρες πήγαινα στο σχολείο και έπινα καφέ και κοιταζόμουν με τη διευθύντρια. Οι δουλειές που είχα να κάνω είχαν ήδη γίνει από τέλος Ιουνίου (έκδοση απολυτηρίων και βεβαιώσεων πρόσβασης). Οι μαθητές έρχονται στο σχολείο, παίρνουν απολυτήριο και βεβαίωση και φεύγουν. Τα μηχανογραφικά έτσι κι αλλιώς κατατίθενται αλλού. Το πολύ πολύ κάποιοι μαθητές να ήθελαν να συζητήσουν με τη διευθύντρια (φυσικά όχι με μένα) το ποιες σχολές θα δηλώσουν και με ποια σειρά.Το πιο παράλογο; Για κάθε σχολείο δίνονται συγκεκριμένες ημερομηνίες κατάθεσης μηχανογραφικών, οπότε αν π.χ το σχολείο σου καταθέτει στις 12-13 Ιουλίου, εκ των πραγμάτων μέχρι τις 20 δεν θα έχεις τι να κάνεις γιατί έτσι κι αλλιώς έχει περάσει η προθεσμία και δεν μπορεί να έρθει κανένας μαθητής. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω, ήταν να περάσω το βαθμό ενός μαθητή που απουσίασε στις κανονικές εξετάσεις σε ένα μάθημα, οπότε ο βαθμός του για αυτό το μάθημα ήρθε γύρω στις 5 Ιουλίου.Που θέλω να καταλήξω; Στο οτι αν ο διευθυντής δεν είναι παντελώς άσχετος με τους υπολογιστές (η δικιά μου είναι αστέρι) και έχει λίγη κατανόηση, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που θα μπορούσαμε εμείς να προσφέρουμε αυτές τις 20 μέρες.Εγώ ήδη από Μάιο φώναζα για αυτό το θέμα και μάλλον πέτυχε και τελικά δεν θα μείνω. Ακόμα κι αν έμενα όμως, μία είναι η λύση: κάθεσαι την πρώτη εβδομάδα και τις επόμενες 2 (δηλαδή τις υπόλοιπες 10 εργάσιμες) χτυπάς 10 αναρρωτικές. Και σε πληρώνουν και για όλο το διάστημα.
θελω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το Νεστωρ και τις γραμματειακες εργασιες που μας χωνουν στα σχολεια!1,Αν έχω συμπληρωμένο ωραριο οφειλω να παρω το Νεστορ;2,Αν ειμαι υπευθυνος εργαστηρίου μηπως απαλλασσομαι από άλλα καθηκοντα πλην των εφημεριών!!3,μπορω να μην δεχτω τη γραμματειακη υποστήριξη το σεπτεμβρη και να περιμένω να συμπληρώσω ωράριο σε καποια δημοτικά ή αλλα σχολεία ή με περιβαλλοντικά προγράμματα;αν υπαρχουν εγκυκλιοι θα εκτιμουσα να με παραπεμψετε!ευχαριστώ