*

Αποστολέας Θέμα: Νέστωρ, τι ισχύει;;;  (Αναγνώστηκε 9021 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Emmortal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
Νέστωρ, τι ισχύει;;;
« στις: Ιουνίου 15, 2007, 09:30:14 am »
Ειμαι πληροφορικός στο σχολείο μου και υπεύθυνη του Νέστωρ. Έχω πάρει μετάθεση και λογικά θα πρέπει να παρουσιαστώ στο σχολείο που θα είναι η τοποθέτησή μου στην περιοχή που μετατέθηκα. Όμως ο διευθυντής μου ζητά να παραμείνω μέχρι τις 20 Ιουλίου. Είμαι σε λειτουργικό κενό και 30 Ιουνίου θα επιστέψει η πληροφορικός που είναι αποσπασμένη. Ξέρει κάποιος νόμιμα τι ισχύει;; Θα πρέπει να μείνω εγω που έχω χρεωθεί το Νεστωρα κατά την διάρκεια της χρονιάς ή εφόσον επιστέφει η άλλη κοπέλα μπορώ να φύγω;;;; Υπάρχει σχετική εγκύκλιος με το τι γίνεται για το Νέστωρ;;; Αν γνωρίζει ας απαντήσει κάποιος γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Νέστωρ, τι ισχύει;;;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:07:14 »

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 15, 2007, 03:43:34 pm »
Από ό,τι ξέρω (από άλλο συνάδελφο), αν στο ζητήσουν, πρέπει να μείνεις εσύ "για τις ανάγκες της υπηρεσίας"  ::)  ΑΛΛΑ: Να ζητήσεις όμως έγγραφο από νόμο ή εγκύκλιο που να το αναφέρει. Είναι όντως μπερδεμένο ακόμα, κι εγώ θα είμαι σε αυτή την κατάσταση, περιμένω να δω την εγκύκλιο που θα έρθει αργότερα.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 15, 2007, 03:50:42 pm »
Δείτε κι εδώ μία παρόμοια συζήτηση: http://www.pde.gr/index.php?topic=1437.0

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 17, 2007, 09:53:53 pm »
Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Μετάθεση δεν πήρα, ο προϊστάμενος μου το ξέκοψε να μην μείνω τον Ιούλιο.
Emmortal, εγώ περιμένω να πάρω βελτίωση σε γυμνάσιο και από όσο ξέρω σε εκείνη την περίπτωση δεν θα υποχρεούμαι να κάτσω τον Ιούλιο, αφού θα ανήκω πλέον σε άλλο σχολείο. Πόσο μάλλον εσύ που πήρες μετάθεση θα ανήκεις πιθανώς και σε άλλη ΔΔΕ. Το ποιος θα κάτσει στη θέση σου είναι δικό τους πρόβλημα.
Τώρα, επειδή το έψαξα: νόμος για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει, υπάρχει όμως νόμος που αναφέρει οτι σε περίπτωση που σου στερήσουν την άδεια είσαι υποχρεωμένος για τις ανάγκες της υπηρεσίας να το κάνεις. Για αυτό και σε αποζημιώνουν.
Εγώ πάντως θα περιμένω να δω αν θα πάρω οργανική στο γυμνάσιο, αλλιώς αναρρωτική.
Αν θέλεις να ρωτήσεις κάποιον για σίγουρα, πάρε τηλ στο υπουργείο στο τμήμα διεξαγωγής εξετάσεων τμήμα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:07:14 »

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 22, 2007, 07:01:33 pm »
Ήρθε και η φετινή εγκύκλιος: http://users.sch.gr/vandr/files/lyk_july.pdf (παραμονή μέχρι 20 Ιουλίου). Όποιος μάθει τίποτα άλλο, ας ενημερώσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2007, 07:03:05 pm από Wizard »

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 22, 2007, 09:16:51 pm »
Πώς γίνεται η ανακοίνωση αυτή να μην υπάρχει σε κανένα άλλο site? Γιατί μπήκα και στο υπυργείο και σε ΟΛΕΣ τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας. Αυτός ο Ανδρουτσόπουλος που την βρήκε;

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 22, 2007, 10:00:43 pm »
Πώς γίνεται η ανακοίνωση αυτή να μην υπάρχει σε κανένα άλλο site? Γιατί μπήκα και στο υπυργείο και σε ΟΛΕΣ τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας. Αυτός ο Ανδρουτσόπουλος που την βρήκε;
Δεν ανακοινώνονται συνήθως τέτοιες εγκύκλιοι. Αποστέλλονται στα σχολεία μέσω e-mail ή vbi. Την έλαβα σήμερα μεσημέρι με e-mail από β'θμια.
Το http://users.sch.gr/vandr/ είναι δικό μου ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2007, 10:02:28 pm από Wizard »

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 22, 2007, 10:09:05 pm »
Πέρυσι εγώ την είχα κατεβάσει από το site της Φθιώτιδας και την είδα και σε άλλες ΔΔΕ. Άρα δεν υπάρχει ελπίδα να είναι καμιά πλάκα ε;  :'(
Εσύ είσαι μέσα σε αυτούς που πρέπει να παραμείνουν;

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 22, 2007, 10:13:15 pm »
Δυστυχώς, δεν είναι πλάκα. Κι εγώ θα έπρεπε να μείνω, αλλά πήρα νέα οργανική, οπότε νομίζω ότι δεν είμαι υποχρεωμένος, αλλά θα βεβαιωθώ (ελπίζω) από Δευτέρα.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 22, 2007, 10:53:00 pm »
Συνάδελφοι, όπως τα λέει ο wizard είναι. Η συγκεκριμένη εγκύκλιος ήρθε και στο δικό μας σχολείο σήμερα με e-mail.

Αποσυνδεδεμένος Emmortal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 26, 2007, 12:31:57 am »
Ναι ήρθε και σε μας σήμερα το πρωί μέσω VBI. Και εγω έχω πάρει μετάθεση αλλά με υποχρεώνουν να μείνω μέχρι 20/7 γιατί υπήρξα υπεύθυνη του Έπαφου όλο το χρόνο. Δεν θέλω να μείνω γιατί σαν φετινή νεοδιόριστη θέλω να γυρίσω σπίτι μου έστω και για 2 μηνες. Έλεος πιαααααααααα!!!!!!!

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 26, 2007, 08:53:32 am »
Δηλαδή, πώς σε υποχρεώνουν; Το ξέρει η β'θμια που πηγαίνεις; Η εγκύκλιος δεν αναφέρει τι γίνεται όταν υπάρχει αλλαγή σχολείου ή β'θμιας. Πήρες τηλέφωνο τον προϊστάμενο των εκπαιδευτικών θεμάτων της β'θμιας σου να ρωτήσεις;

Αποσυνδεδεμένος Emmortal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 26, 2007, 10:59:34 pm »
Η εγκυκλιος αναφέρει ότι μένει ο υπεύθυνος του Έπαφου. Με έγγραφο, υπέυθυνη του Έπαφου απο την αρχή της χρονιάς ειμαι εγώ. Η

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 26, 2007, 11:31:53 pm »
Όταν είπες στη β'θμια σου ότι μετατίθεσαι, τι σου είπανε; Η β'θμια που πας δεν μπορεί να γνωρίζει ότι είσαι υπεύθυνη του Έπαφου, πρέπει να τους ειδοποιήσεις. Δεν σε περιμένουνε 29 Ιουνίου; Χωρίς να ξέρω πολλά, εγώ θα ζητούσα επίσημο χαρτί που να σου αναβάλλει την ανάληψη υπηρεσίας στη νέα β'θμια ή κάτι τέτοιο, τι να πω... Πάρε τηλέφωνο και στον αριθμό που έχει η εγκύκλιος (210-3442099) και ζήτα διευκρινίσεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)