0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω νομιζω πως.... Αν αρνηθεις φετος θεση αναπληρωτη, απλα διαγραφεσαι για φετος απο τους πινακες...Αν αρνηθεις και του χρονου θεση αναπληρωτη διαγραφεσαι για 2 χρονια, δηλ. για του χρονου και του παραχρονου.. Παιρνεις δηλαδη και ενα χρονο διαγραφης δωρο...
Έχετε σκεφτεί το "όφελος" της αναπλήρωσης? Ναι, μακάρι να πάρει πολλούς αναπληρωτές. Αλλά συμφέρει να φύγει κάποιος πολύ μακρυά απο το σπίτι του, με μισθό που μόλις φτάνει και με μη αναγνωρίσιμη προϋπηρεσία για διορισμό αλλά για τον ΑΣΕΠ και μόνο? Δίκοπο μαχαίρι
διαγραφεσαι απο τον πινακα αναπληρωτων οχι διορισμων καλα καταλαβα?
Γνωρίζει κάποιος αν οι πιστώσεις που δινοταν κάθε χρόνο για την πρωτοβάθμια περιλάμβαναν και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής??? Γιατί 7817 μου φαίνεται μεγάλος αριθμός...
Παράθεση από: irini123 στις Αυγούστου 27, 2010, 12:37:40 pmΓνωρίζει κάποιος αν οι πιστώσεις που δινοταν κάθε χρόνο για την πρωτοβάθμια περιλάμβαναν και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής??? Γιατί 7817 μου φαίνεται μεγάλος αριθμός...Όχι οι πιστώσεις ειδικής αγωγής είναι από διαφορετικό κονδύλι και για φέτος ζήτησε πιστώσεις για 2500 αναπληρωτές στην ειδική,αλλά και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια μαζί....