0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oποιος δεν δεχτει χανει προσληψη για φετος αλλα και για αλλα δυο χρονια...στην ουσια διαγραφεσαι απο τους καταλογους και δεν σε καλουν.
Καλησπέρα σε όλους!Μίλησε κανείς με το Υπουργείο?Έχουμε νεότερα για το πότε θα βγει η πρώτη φάση?Θα βγει σήμερα ή αύριο ή από Δευτέρα?
κτ γνωστοι μ ειπαν για αυριο,αλλα δε πιστευω,αφου η διαμαντοπουλου ειπε απο 31 να περιμενουμε.αν κ για τις βασεις ειχε πει πεμπτη κ βγηκαν τεταρτη.
Παράθεση από: maritina στις Αυγούστου 27, 2010, 09:43:47 amOποιος δεν δεχτει χανει προσληψη για φετος αλλα και για αλλα δυο χρονια...στην ουσια διαγραφεσαι απο τους καταλογους και δεν σε καλουν.αυτό συμβαίνει αν αρνηθείς 2 φορέςαν αρνηθείς 1,απλώς διαγράφεσαι από τους πίνακες του τρέχοντος έτους.εκτός αν άλλαξαν...
Παράθεση από: irini123 στις Αυγούστου 27, 2010, 12:37:40 pmΓνωρίζει κάποιος αν οι πιστώσεις που δινοταν κάθε χρόνο για την πρωτοβάθμια περιλάμβαναν και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής??? Γιατί 7817 μου φαίνεται μεγάλος αριθμός...Όχι οι πιστώσεις ειδικής αγωγής είναι από διαφορετικό κονδύλι και για φέτος ζήτησε πιστώσεις για 2500 αναπληρωτές στην ειδική,αλλά και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια μαζί....
Γνωρίζει κάποιος αν οι πιστώσεις που δινοταν κάθε χρόνο για την πρωτοβάθμια περιλάμβαναν και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής??? Γιατί 7817 μου φαίνεται μεγάλος αριθμός...
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 27, 2010, 01:09:45 pmΠαράθεση από: irini123 στις Αυγούστου 27, 2010, 12:37:40 pmΓνωρίζει κάποιος αν οι πιστώσεις που δινοταν κάθε χρόνο για την πρωτοβάθμια περιλάμβαναν και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής??? Γιατί 7817 μου φαίνεται μεγάλος αριθμός...Όχι οι πιστώσεις ειδικής αγωγής είναι από διαφορετικό κονδύλι και για φέτος ζήτησε πιστώσεις για 2500 αναπληρωτές στην ειδική,αλλά και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια μαζί....Έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για αυτό; Μήπως μπορείς να στειλεις το link;
Ναι αλλα ποσοι ειμαστε οι νηπιαγωγοι?Συμφωνα με τα κενα που εδινε η ΔΟΕ 5000-5500 κενα δασκαλων και 3000-3500 κενα νηπιαγωγων θα πρεπει οι νηπιαγωγοι να ειμαστε 2800 με 3000 και οι δασκαλοι 4800 με 5000