0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
to new trends το εχω δουλεψει και ειναι καλο για πρωτη χρονια-εισαγωγικη στο Prof . της Oxford den to ξερω,αλλα ισως κπ συναδελφος που το εχει διδαξει να σου πει εντυπωσεις. ριξε μια μιατια κ στο first steps (new editions) τωρα που θα γινει η εκθεση θα μπορεσεις να παρεις κ teachers, an θυμαμαι καλα η new editions δινει δωρεαν στην IP καθε χρονο.
τι εχετε να προτεινετε για δευτερη χρονια προφισιενσι? περυσι η κοπελα εκανε το premium της λονγκμαν αλλα δεν της αρεσε και τη δυσκολεψε που δεν ειχε κομπανιον για τις λεξεις.
Παράθεση από: maria_k στις Αυγούστου 26, 2010, 01:29:16 pmto new trends το εχω δουλεψει και ειναι καλο για πρωτη χρονια-εισαγωγικη στο Prof . της Oxford den to ξερω,αλλα ισως κπ συναδελφος που το εχει διδαξει να σου πει εντυπωσεις. ριξε μια μιατια κ στο first steps (new editions) τωρα που θα γινει η εκθεση θα μπορεσεις να παρεις κ teachers, an θυμαμαι καλα η new editions δινει δωρεαν στην IP καθε χρονο. To New Trends είναι γενικό coursebook, οπότε βολεύει για ότι πτυχίο ακολουθήσεις μετά.Όμως το First Steps είναι μονάχα για Michigan.Σωστά??
Παράθεση από: dgoudela στις Αυγούστου 26, 2010, 04:36:33 pmΠαράθεση από: maria_k στις Αυγούστου 26, 2010, 01:29:16 pmto new trends το εχω δουλεψει και ειναι καλο για πρωτη χρονια-εισαγωγικη στο Prof . της Oxford den to ξερω,αλλα ισως κπ συναδελφος που το εχει διδαξει να σου πει εντυπωσεις. ριξε μια μιατια κ στο first steps (new editions) τωρα που θα γινει η εκθεση θα μπορεσεις να παρεις κ teachers, an θυμαμαι καλα η new editions δινει δωρεαν στην IP καθε χρονο. To New Trends είναι γενικό coursebook, οπότε βολεύει για ότι πτυχίο ακολουθήσεις μετά.Όμως το First Steps είναι μονάχα για Michigan.Σωστά??ναι ειναι μονο για ecpe,καταλαβα οτι μονο για michigan ενδιαφερεσαι..η και για κπ αλλο πτυχιο παραλληλα?