0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμφισβητείται το έργο της Αννούλας στο υπουργείο με την τοποθέατηση της Γεννηματά ή μου φαίνεται;
Παράθεση από: hatjian στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:22:41 amΑμφισβητείται το έργο της Αννούλας στο υπουργείο με την τοποθέατηση της Γεννηματά ή μου φαίνεται;Αυτό που λες πρέπει να έχει βάση. Το λογικότερο βέβαια θα ήταν να την...μετακομίσει, αλλά με τις περίεργες ισορροπίες και επιρροές που υπάρχουν στα κόμματα όλα γίνονται.
Κι εγώ πιστεύω οτι ο ΓΑΠ σκοπεύει να εξοντώσει (ως εσωκομματική αντίπαλο) την ΑΔ κρατώντας την στο τηγάνι (δηλ. στο Υπουργείο) τώρα που θ'αρχίσει να καίει το λάδι.Θυμίζω οτι στις εκλογές για την ηγεσία του ΠαΣοΚ μετά την παταγώδη ήττα του 2007 η ΑΔ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ηγεσία του κόμματος, άσχετα αν τελικά δεν έβαλε υπηψηφιότητα.
Παράθεση από: dimstella στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 01:38:08 pmΚι εγώ πιστεύω οτι ο ΓΑΠ σκοπεύει να εξοντώσει (ως εσωκομματική αντίπαλο) την ΑΔ κρατώντας την στο τηγάνι (δηλ. στο Υπουργείο) τώρα που θ'αρχίσει να καίει το λάδι.Θυμίζω οτι στις εκλογές για την ηγεσία του ΠαΣοΚ μετά την παταγώδη ήττα του 2007 η ΑΔ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ηγεσία του κόμματος, άσχετα αν τελικά δεν έβαλε υπηψηφιότητα.Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την περίπτωση Αρσένη που για να τον εξοντώσει ο Σημίτης τον τοποθέτησε στο υπουργείο παιδείας. Και τα κατάφερε! Μαζί τους όμως εξοντώνονται και οι εκπαιδευτικοί.
Δηλαδή για να καταλάβω,όποιον δεν τον χωνεύουν τον βάζουν υπουργό παιδείας? Κι εμείς τι φταίμε?
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:03:31 pmΠαράθεση από: dimstella στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 01:38:08 pmΚι εγώ πιστεύω οτι ο ΓΑΠ σκοπεύει να εξοντώσει (ως εσωκομματική αντίπαλο) την ΑΔ κρατώντας την στο τηγάνι (δηλ. στο Υπουργείο) τώρα που θ'αρχίσει να καίει το λάδι.Θυμίζω οτι στις εκλογές για την ηγεσία του ΠαΣοΚ μετά την παταγώδη ήττα του 2007 η ΑΔ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ηγεσία του κόμματος, άσχετα αν τελικά δεν έβαλε υπηψηφιότητα.Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την περίπτωση Αρσένη που για να τον εξοντώσει ο Σημίτης τον τοποθέτησε στο υπουργείο παιδείας. Και τα κατάφερε! Μαζί τους όμως εξοντώνονται και οι εκπαιδευτικοί.εγραψες....ο παλιος ειναι αλλιως γιατι εχει και μνημη