0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:43:22 amαλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα Οι γεωλόγοι γιατί διορίζονται? Για μισό μάθημα που υπάρχει στο γυμνάσιο (γεωγραφία-γεωλογία)? Με τη λογική αυτή γιατί δε διορίζει τους πτυχιούχους Γεωγραφίας της Μυτιλήνης? Ποιά είναι η θέση της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα? Αυτό που συμβαίνει είναι αίσχος! Να θυμίσω πως στους πρώτους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ γέμισαν τα σχολεία με γεωλόγους. Ελεος!
Παράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:24:40 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:43:22 amαλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα Οι γεωλόγοι γιατί διορίζονται? Για μισό μάθημα που υπάρχει στο γυμνάσιο (γεωγραφία-γεωλογία)? Με τη λογική αυτή γιατί δε διορίζει τους πτυχιούχους Γεωγραφίας της Μυτιλήνης? Ποιά είναι η θέση της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα? Αυτό που συμβαίνει είναι αίσχος! Να θυμίσω πως στους πρώτους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ γέμισαν τα σχολεία με γεωλόγους. Ελεος!Οι Γεωλόγοι στο γυμνάσιο έχουν ακριβώς τις ίδιες ώρες Α΄ ανάθεση με τους Φυσικούς και τους
Παράθεση από: vasbio στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:37:28 pmΠαράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:24:40 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:43:22 amαλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα Οι γεωλόγοι γιατί διορίζονται? Για μισό μάθημα που υπάρχει στο γυμνάσιο (γεωγραφία-γεωλογία)? Με τη λογική αυτή γιατί δε διορίζει τους πτυχιούχους Γεωγραφίας της Μυτιλήνης? Ποιά είναι η θέση της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα? Αυτό που συμβαίνει είναι αίσχος! Να θυμίσω πως στους πρώτους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ γέμισαν τα σχολεία με γεωλόγους. Ελεος!Οι Γεωλόγοι στο γυμνάσιο έχουν ακριβώς τις ίδιες ώρες Α΄ ανάθεση με τους Φυσικούς και τους
Καλό είναι να φιλτράρουμε λίγο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Εγώ ΠΕ04.01 είμαι. Αλλά είναι δυνατόν οι ανάγκες σε γεωλόγους και βιολόγους να είναι υπερτριπλάσιες από ότι σε μαθηματικούς? Δεν ξέρω ποιος τα διαδίδει αυτά, αλλά καλό είναι ειδικά εάν η πηγή δεν είναι αξιόπιστη να μην τις προβάλλουμε. Εάν είναι αξιόπιστη θα αποδειχθεί σύντομα...
Γυμνάσιο και βιολόγος είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, εγώ έχω γυρίσει 10 σχολεία και βιολόγο στο γυμνάσιο δεν είδα ποτέ