0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η κοντρα κραταει χρονια, παιδια μην τσακωνεστε, αλλος ειναι ο αντιπαλος...
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:43:22 amαλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα συγγνώμη οι 28 γεωλόγοι από που προκύπτουν;έχουν επιλέξει μαθητές το μάθημα της γεωλογίας;ή τα βγάζουν υπολογίζοντας ώρες από τη γεωγραφία;
αλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:01:00 pmη κοντρα κραταει χρονια, παιδια μην τσακωνεστε, αλλος ειναι ο αντιπαλος...Ασφαλώς και είναι άλλος ο αντίπαλος , οι φιλόλογοι! Εντάξει , είπαμε να περνάμε αλήθειες με μορφή αστείου , αλλά νομίζω το παράκανα!Πάντως σοβαρά τώρα , ετοιμαστείτε όσοι προσληφθείτε (-ούμε) για...πολύ
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:03:45 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:43:22 amαλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα συγγνώμη οι 28 γεωλόγοι από που προκύπτουν;έχουν επιλέξει μαθητές το μάθημα της γεωλογίας;ή τα βγάζουν υπολογίζοντας ώρες από τη γεωγραφία;Στο γυμνάσιο έχουν πολλές ωρες γεωγραφία. Εκεί που είμαι εγώ, από όσο ξέρω δεν υπάρχει γεωλόγος. Τη γεωγραφία θα την αναλάβουμε υποχρεωτικά οι υπόλοιποι ΠΕ04. Ας προσλάβει γεωλόγους επιτέλους. Νομίζετε ότι οι φυσικοί, χημικοί κλπ έχουν όρεξη να κάνουν λίγο από όλα?
και το πρόβλημα με τις β αναθέσεις είναι ότι μπορεί να βρεθείς με 8 και 10 διαφορετικά μαθήματα να διδάσκεις Μόνο το διάβασμα και η προετοιμασία που πρέπει να κάνεις (φυλλάδια, ασκήσεις, διαγωνίσματα) καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο και επίπονο είναι. [/quoteτεμπεληδες καθηγητες, τοσα λεφτα σας δινει το κρατος
Παράθεση από: Tery στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:10:37 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:03:45 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:43:22 amαλλο τα κενα, και αλλο το ποσους θα παρει, δηλαδη δεν θα παρει 1 γυμναστηοι φυσικοι εχουν 58 κενα(οχι 50), οι γεωλογοι 28, οι βιολογοι 70, οι χημικοι 65αλλα αυτα ηταν τη δευτερα το πρωι, ως τωρα ελπιζω να εχουν αυξηθει, θα εχουν αυξηθει σιγουρα συγγνώμη οι 28 γεωλόγοι από που προκύπτουν;έχουν επιλέξει μαθητές το μάθημα της γεωλογίας;ή τα βγάζουν υπολογίζοντας ώρες από τη γεωγραφία;Στο γυμνάσιο έχουν πολλές ωρες γεωγραφία. Εκεί που είμαι εγώ, από όσο ξέρω δεν υπάρχει γεωλόγος. Τη γεωγραφία θα την αναλάβουμε υποχρεωτικά οι υπόλοιποι ΠΕ04. Ας προσλάβει γεωλόγους επιτέλους. Νομίζετε ότι οι φυσικοί, χημικοί κλπ έχουν όρεξη να κάνουν λίγο από όλα? υπαρχουν γεωγραφοι αν δεν κανω λαθος
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:14:14 pmκαι το πρόβλημα με τις β αναθέσεις είναι ότι μπορεί να βρεθείς με 8 και 10 διαφορετικά μαθήματα να διδάσκεις Μόνο το διάβασμα και η προετοιμασία που πρέπει να κάνεις (φυλλάδια, ασκήσεις, διαγωνίσματα) καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο και επίπονο είναι. τεμπεληδες καθηγητες, τοσα λεφτα σας δινει το κρατος
και το πρόβλημα με τις β αναθέσεις είναι ότι μπορεί να βρεθείς με 8 και 10 διαφορετικά μαθήματα να διδάσκεις Μόνο το διάβασμα και η προετοιμασία που πρέπει να κάνεις (φυλλάδια, ασκήσεις, διαγωνίσματα) καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο και επίπονο είναι.
Οι γεωγράφοι είναι γεωγράφοι και οι γεωλόγοι είναι γεωλόγοι. Αλλά δίνουν όλοι μαζί ΑΣΕΠ και ανήκουν όλοι μαζί στην κατηγορία 04.05 για τις ίδιες θέσεις.