0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΦΙΛΕ panos2γεωγραφια-γεωλογια στο επιπεδο της α κ β γυμνασιου ισως μπορουσες.Φυσικη λυκειου δεν ξερω>>>>>>>>>>απλα δεν θελατε να μπουν οι γεωλογοι στα σχολεια γιατι (στην Ελλαδα) ειναι περιορισμενες οι ευκαιριες εργασιας κ αν σας τρωνε ωρες κ οι αλλοι πε4...ενω οι γεωλογοι δουλευουν κ σε τεχνικες εταιριες...οπως κανω κ εγω.πολλοι χημικοι και πουτεχνιτες ξερουν καλυτερη φυσικη απο φυσικους.κ σε ενα προγραμμα στο Δημοκριτο το ειδα αυτο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!
Συγγνωμη για την ''επιθεση'' που κανω αλλα εχω βαρεθει το ρατσισμο που εχω υποστει στο πολυτεχνειο απο συμφοιτητες κ καθηγητες, απο πολιτικους μηχανικους σε εταιριες απο φυσικους σε ιδιαιτερα κ σχολεια κ.α.
Παράθεση από: nick1981 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:06:46 pmΣυγγνωμη για την ''επιθεση'' που κανω αλλα εχω βαρεθει το ρατσισμο που εχω υποστει στο πολυτεχνειο απο συμφοιτητες κ καθηγητες, απο πολιτικους μηχανικους σε εταιριες απο φυσικους σε ιδιαιτερα κ σχολεια κ.α.βραζει το αιμα σου, λογω της ηλικιας το 1981 ειναι το ετος γεννησεως προφανωςαρα μιλαω με μαθητες μου τοσο καιρο ο μαθουσαλας
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:13:02 pmΠαράθεση από: nick1981 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:06:46 pmΣυγγνωμη για την ''επιθεση'' που κανω αλλα εχω βαρεθει το ρατσισμο που εχω υποστει στο πολυτεχνειο απο συμφοιτητες κ καθηγητες, απο πολιτικους μηχανικους σε εταιριες απο φυσικους σε ιδιαιτερα κ σχολεια κ.α.βραζει το αιμα σου, λογω της ηλικιας το 1981 ειναι το ετος γεννησεως προφανωςαρα μιλαω με μαθητες μου τοσο καιρο ο μαθουσαλας Αν εσύ είσαι ο Μαθουσάλας, εγώ τι είμαι;physikos13 , εσύ Panos2 εγώ...
Παράθεση από: nick1981 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:06:46 pmΣυγγνωμη για την ''επιθεση'' που κανω αλλα εχω βαρεθει το ρατσισμο που εχω υποστει στο πολυτεχνειο απο συμφοιτητες κ καθηγητες, απο πολιτικους μηχανικους σε εταιριες απο φυσικους σε ιδιαιτερα κ σχολεια κ.α.Είναι τυχαίο δε νομίζω! Η μικροψυχία των πανεπιστημιακών καθηγητών σας έχουν κατασυκοφαντίσει και διασύρει μεσα στην ασχετίλα τους μιά κορυφαία μορφή της επιστήμης στη χώρα μας τον κ.