0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φαντασου οτι 13 ημουν το
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:22:02 pmφαντασου οτι 13 ημουν το To 1963? Νομίζω?
Όποιον ξέρει καλύτερα τον αρχιεπίσκοπο
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:28:47 pmΌποιον ξέρει καλύτερα τον αρχιεπίσκοπο ο παππας της ενοριας δεν πιανει; που παω και κατηχητικο στη θ13;
file antonisl1.θα επρεπε να ξερεις οτι στην ομαδα του βαρωτσου ειναι κ ο Τσελεντης,γεωλογος στο πανεπιστημιο της Πατρας.2.Θα επρεπε να ξερεις οτι χρειαζονται 7 παραμετροι για να βρεις το ποτε θα γινει σεισμος κ ΟΧΙ μονο μεταβολη στο ηλεκτρικο πεδιο3.Το προβλημα ειναι το ΠΟΤΕ ΠΟΥ & ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ.4. Η γη δεν ειναι ενα διπολο ή οπως τελικα το βλεπετε εσεις αλλα καθε συμεικτο πετρωμα εχει αλλες ηλεκτρικες-μαγνητικες ιδιοτητες συντελεστες θερμ.αγωγης κ. αλλα πολλα5.Δεν ειναι τυχαιο που η γεωφυσικη ειναι κλαδος της γεωλογιας που διδασκουν απο κοινου γεωλογοι κ φυσικοι με περαιτερω σπουδες στη γεωφυσικη.6.Εαν ηξερες απο σεισμους θα μιλουσες πιο προσεκτικα....η εστω να διαβασεις μονος.εγω διαβαζω κβαντικη κ πηγαδια δυναμικου..δεν μου αρεσει να ειμαι αδαης.7.Ο
πήραν ΙΔΑΧ 4 φυσικούς , 4 βιολόγους κι 1 γεωλόγο