0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μαλλον ουτε αυτοι ξερουν τον τροπο κλησης ΑΚΩ-ΑΜΩ ο οποιος αν ειναι τυχαιος(πραγμα διολου απιθανο αφου προκειται να γινουν κλησεις απο τον ιδιο πινακα) θα δημιουργησει τεραστιες αδικιες!!!βεβαια το ακομα πιο περιεργο ειναι στις τοσες συνεντευξεις τυπου που μας εχουν βομβαρδισει υπουργος υφυπουργος γενικοι γραμματεις και αλλοι ,δεν εχουν ερωτηθει εστω μια φορα(αριθμος 1!!!!) για το θεμα...
παρατηρηση 1- γιατι σφαλιαριζονται μεταξυ τους?παρατηρηση 2- πολυ διακινηση χρηματος πεφτει!!!παρατηρηση 3- λετε να ειναι απο τη siemens???παρατηρηση 4- κοντα στο 2,30 ο τυπος φωναζει wipe out?? η ειναι η ιδεα μου???παντως ηταν πολυ σκληρο το βιντεακι! περιμενα να δω κατι πιο ηπιο!!!οχι τιποτα αλλο, ειναι και βραδυ και αντε να κοιμηθω τωρα!
Στο πρωτοσέλιδο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ διαβάζω απόσπασμα συνέντ.της υφυπ.για νέες προσλήψεις μέχρι το Νοέμβριο.Εννοεί τους αναπληρωτές;
οντως ειμαι σχετικα μικρη! την ταινια δεν την ξερω και θα το σκεφτω πολυ να τη δω!! αυτα που ειδα στο αποσπασμα που ποσταρες αρκουν!!!!
και υπόψιν ....αν σε καλεσουν ΑΜΩ και αρνηθείς.....διαγραφεσαι απο τον πίνακα!!!!!μου το διευκρινησαν σημερα απο το Υπουργειο!!!!οποτε καλη τυχη!!!