*

Αποστολέας Θέμα: Μια αποτίμηση της κινητοποίησης στο υπουργείο Παιδείας 26 Αυγούστου  (Αναγνώστηκε 5518 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ακριβώς Φωτεινή!

Εγώ απ'αυτό που είδα χθες θα σας πω πως όταν μαζευόμαστε 100 άτομα μας αντιετωπίζουν απλά χυδαία και υποτιμητικά....λες και μας κάνουν χάρη αν μας μιλήσουν!!!

ΠΑΡ'ΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ....ως τώρα μιλούσαν μόνο με ΟΛΜΕ και ΔΟΕ....χθες μας μίλησαν έστω και όπως μας μίλησαν επειδή επιμείναμε και δεν φεύγαμε...σκεφτέιτε πως αν ήμασταν πολλοί περισσότεροι θα θορυβούνταν πραγματικά!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ....κανένας δεν θα κάνει κάτι για μας αν δεν το διεκδικήσουμε εμείς οι ίδιοι!!
Αλλιώς θα περνάει ο καιρός και τα σχέδιά τους θα υλοποιούνται και δική μας η κατάντια θα μεγαλώνει....αυτά κατάλαβα!!
Αν αν μας δείχνουν τα κανάλια σύσωμους,ακόμη και αν κάποιοι μας πούνε τραμπούκους...τουλάχιστον κάποιοι άλλοι θα καταλάβουν πως όντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και θα καταλάβουν καλύτερα γιατί το παιδί τους μέχρι τον Δεκέμβριο γυρνάει απ'τις 12 στο σπίτι....όχι πάντως γιατί οι καθηγητές αρνούνται διορισμό....!!! ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Λώρα, μα τι λες τώρα; Φυσικά και φταίνε οι τεμπέληδες οι καθηγητές που ΚΑΙ αρνούνται διορισμούς ΚΑΙ απεργούν κιόλας! Τι θράσσος που έχουν δηλαδή! Μετά όχι από τις 12, αλλά από τις 9 φεύγουν οι μαθητές από το σχολείο ;D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Λώρα, μα τι λες τώρα; Φυσικά και φταίνε οι τεμπέληδες οι καθηγητές που ΚΑΙ αρνούνται διορισμούς ΚΑΙ απεργούν κιόλας! Τι θράσσος που έχουν δηλαδή! Μετά όχι από τις 12, αλλά από τις 9 φεύγουν οι μαθητές από το σχολείο ;D

Έτσι,έτσι....!!!

Πέρα απ'την πλάκα....η κυράτσα η Υπουργός μας έχει παρουσιάσει ένα παράλληλο σύμπαν με κακούς και τεμπέληδες καθηγητές!!!!
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει νομίζω από Υπουργό τα τελευταία χρόνια...γιατί δεν συνεργάζεται με το hollywood η βλαμμένη;;; Κι από κει θα πάρει δόξα....δεν χρειάζεται να ξεσκίζει τόσο κόσμο γι αυτή την δόξα και την εξουσία....... ??? ??? ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Σίγουρα...
Τι να σας πω, ρε παιδιά, μόλις τακτοποιήσω μια πολύ σοβαρή εκκρεμότητα εδώ στο Ηράκλειο, είμαι διατεθειμένη και Αθήνα ν'ανεβώ,
το ξέρω ότι τη μαζικότητα δεν τη φοβούνται, την ΤΡΕΜΟΥΝ!!!
Αλλά φανταστείτε να'ρθουμε οι Κρητικοί και να μην έρθουν οι Αθηναίοι...

Πώς μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων μας; Αν υπογράφαμε κάπου  ???, δεν ξέρω τι να σκεφτώ...
Εκεί όντως πρέπει να φανούμε όλοι, όλες οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ που είμαστε...
Ο κόσμος δεν έχει ιδέα, ειδικά για τον αριθμό μας, νομίζουν ότι είναι πολύ περιορισμένος.

Και τότε είναι σίγουρο ότι όχι η Υπουργός, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα βγει να μας συναντήσει!
Υ.Γ.: Κι άμα δεν τα καταλάβει στα ...Ελληνικά, εμείς της Αγγλικής θα του τα πούμε και στα ...Εγγλέζικα, μπας και βγάλουμε άκρη! ;D ;D ;D

Η συμμετοχή στις διεκδικήσεις είτε ενός κλάδου είτε συνολικά όλων των εργαζόμενων είναι θέμα συνείδησης. Δεν λύνεται με υπογραφές Joanna, δυστυχώς. Οι περισσότεροι είτε βαριούνται, είτε θεωρούν ότι οι αγώνες είναι αναποτελεσματικοί ή στην τελική περιμένουν από άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους παρτάκηδες που δε συμμετέχουν πουθενά, όταν κερδηθεί κάτι θέλουν να το καρπωθούν πρώτοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Για να κρύβει τόση κακία (που φαίνεται και από την αντιπαθητική της φάτσα) αυτή η κυράτσα, ή κακογ... είναι ή εντελώς α..., δεν ξέρω πως αλλιώς εξηγείται. Εκτός αν έχει ειδική αποστολή να διαλύσει/ξεπουλήσει τη Παιδεία στη χώρα και βγάζει όλη την κακία της για να το πετύχει.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Έτσι,έτσι....!!!

Πέρα απ'την πλάκα....η κυράτσα η Υπουργός μας έχει παρουσιάσει ένα παράλληλο σύμπαν με κακούς και τεμπέληδες καθηγητές!!!!
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει νομίζω από Υπουργό τα τελευταία χρόνια...γιατί δεν συνεργάζεται με το hollywood η βλαμμένη;;; Κι από κει θα πάρει δόξα....δεν χρειάζεται να ξεσκίζει τόσο κόσμο γι αυτή την δόξα και την εξουσία....... ??? ??? ???

Καλά, αυτό για την άρνηση διορισμών ξεπερνά κάθε φαντασία! Από τα καλύτερα ανέκδοτα της χρονιάς! Ναι, έδωσε ο άλλος ΑΣΕΠ, αν δεν κρίθηκε διοριστέος πήγε ωρομίσθιος 1-2 χρόνια, ξανάδωσε ΑΣΕΠ. πήγε 1-2 χρόνια αναπληρωτής, και όταν έφτασε η ώρα του διορισμού, είπε ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ  ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Ή ΑΝΕΡΓΟΣ! Το χειρότερο είναι ότι πολλοί άνθρωποι που έχουν πλήρη άγνοια για το χώρο της εκπαίδευσης μπορεί και να πιστεύουν κάτι τέτοιες ανοησίες!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Για να κρύβει τόση κακία (που φαίνεται και από την αντιπαθητική της φάτσα) αυτή η κυράτσα, ή κακογ... είναι ή εντελώς α..., δεν ξέρω πως αλλιώς εξηγείται. Εκτός αν έχει ειδική αποστολή να διαλύσει/ξεπουλήσει τη Παιδεία στη χώρα και βγάζει όλη την κακία της για να το πετύχει.

Πάντως το Υποτργείο Παιδείας ξεχνάει η κυρία πως είναι δίκοπο μαχαίρι...αυτή η καρέκλα έχει ρίξει στα τάρταρα πολλούς άλλους επίδοξους π............ρες σαν αυτήν!!

Εγώ αυτό θα θελα να τους πω κατάμουτρα όλους εκει μέσα!!!  Που νομίζουν πως μάθαν και από Παιδεία....πέρα απ'την ευρύτερη έννοια του όρου που σαφώς δεν τους χαρακτηρίζει....ούτε και ειδικά δεν ξέρουν...εδώ η Χριστοφιλοπούλου έχει δηλώσει ο ΑΣΕΠ γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια.... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Μόλις αρχίσει  όμως η σχολική χρονιά και καταλάβουν και οι γονείς καλύερα...τα πράγματα θα αγριέψουν για την αρχοντομουτσούνα της.....!!
Αλλά πρέπει να το καταλάβουμε κι εμείς πως δεν πρέπει να τους αφήνουμε σε ησυχία!!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
...γιατί δεν συνεργάζεται με το hollywood η βλαμμένη;;; Κι από κει θα πάρει δόξα....δεν χρειάζεται να ξεσκίζει τόσο κόσμο γι αυτή την δόξα και την εξουσία....... ??? ??? ???

Παίζεται στις αίθουσες: "Η ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ"!!! Όπου να 'ναι θα το δούμε και σε 3D...real life!!! Θα 'ρθει κι η ώρα της, πού θα πάει...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Μάλλον!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
Σίγουρα...
Τι να σας πω, ρε παιδιά, μόλις τακτοποιήσω μια πολύ σοβαρή εκκρεμότητα εδώ στο Ηράκλειο, είμαι διατεθειμένη και Αθήνα ν'ανεβώ,
το ξέρω ότι τη μαζικότητα δεν τη φοβούνται, την ΤΡΕΜΟΥΝ!!!
Αλλά φανταστείτε να'ρθουμε οι Κρητικοί και να μην έρθουν οι Αθηναίοι...

Πώς μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων μας; Αν υπογράφαμε κάπου  ???, δεν ξέρω τι να σκεφτώ...
Εκεί όντως πρέπει να φανούμε όλοι, όλες οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ που είμαστε...
Ο κόσμος δεν έχει ιδέα, ειδικά για τον αριθμό μας, νομίζουν ότι είναι πολύ περιορισμένος.

Και τότε είναι σίγουρο ότι όχι η Υπουργός, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα βγει να μας συναντήσει!
Υ.Γ.: Κι άμα δεν τα καταλάβει στα ...Ελληνικά, εμείς της Αγγλικής θα του τα πούμε και στα ...Εγγλέζικα, μπας και βγάλουμε άκρη! ;D ;D ;D

Η συμμετοχή στις διεκδικήσεις είτε ενός κλάδου είτε συνολικά όλων των εργαζόμενων είναι θέμα συνείδησης. Δεν λύνεται με υπογραφές Joanna, δυστυχώς. Οι περισσότεροι είτε βαριούνται, είτε θεωρούν ότι οι αγώνες είναι αναποτελεσματικοί ή στην τελική περιμένουν από άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους παρτάκηδες που δε συμμετέχουν πουθενά, όταν κερδηθεί κάτι θέλουν να το καρπωθούν πρώτοι.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Μάλλον!!!!!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....θα ρθει η ώρα που θα ψάχνει ψηφουλάκια...βλέπε Γιαννάκου,Αρσένης....και με τις καταλήψεις μαθητών που προβλέπεται να γίνουν φέτος............

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ

Μάλλον!!!!!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....θα ρθει η ώρα που θα ψάχνει ψηφουλάκια...βλέπε Γιαννάκου,Αρσένης....και με τις καταλήψεις μαθητών που προβλέπεται να γίνουν φέτος............
Λες να μας ξελασπώσουν τα ...μικιά στην τελική;!  :o ;D ;D ;D
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος phoebe1

• Πλήρες μέλος
  • c'est la vie!
    • Προφίλ
Σ΄ευχαριστούμε svoura για την ενημέρωση.
''Σα βγεις στον πηγαιµό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να 'ναι µακρύς ο δρόµος...''  ΙΘΑΚΗ

Κ. Καβάφης

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ο Αρσένης πάντως απ'τα μικιά (που λέμε και στην Κρήτη ;) )την πάτησε Joanna.....πάνω απ'ολα ο μαθητής δεν λέει η κάργια;; Να δεν τώρα και την δύναμη των μαθητών....αυτό το είχε ξεχάσει όταν αναλάμβανεε το Υπουργείο....ήδη πέρσι οι καταλήψεις ήταν πααααρα πολλές.....φέτοος προβλέπεται να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ;) ;)

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656