0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λώρα, μα τι λες τώρα; Φυσικά και φταίνε οι τεμπέληδες οι καθηγητές που ΚΑΙ αρνούνται διορισμούς ΚΑΙ απεργούν κιόλας! Τι θράσσος που έχουν δηλαδή! Μετά όχι από τις 12, αλλά από τις 9 φεύγουν οι μαθητές από το σχολείο
Σίγουρα...Τι να σας πω, ρε παιδιά, μόλις τακτοποιήσω μια πολύ σοβαρή εκκρεμότητα εδώ στο Ηράκλειο, είμαι διατεθειμένη και Αθήνα ν'ανεβώ, το ξέρω ότι τη μαζικότητα δεν τη φοβούνται, την ΤΡΕΜΟΥΝ!!!Αλλά φανταστείτε να'ρθουμε οι Κρητικοί και να μην έρθουν οι Αθηναίοι...Πώς μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων μας; Αν υπογράφαμε κάπου , δεν ξέρω τι να σκεφτώ...Εκεί όντως πρέπει να φανούμε όλοι, όλες οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ που είμαστε...Ο κόσμος δεν έχει ιδέα, ειδικά για τον αριθμό μας, νομίζουν ότι είναι πολύ περιορισμένος.Και τότε είναι σίγουρο ότι όχι η Υπουργός, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα βγει να μας συναντήσει!Υ.Γ.: Κι άμα δεν τα καταλάβει στα ...Ελληνικά, εμείς της Αγγλικής θα του τα πούμε και στα ...Εγγλέζικα, μπας και βγάλουμε άκρη!
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 27, 2010, 03:44:02 pmΛώρα, μα τι λες τώρα; Φυσικά και φταίνε οι τεμπέληδες οι καθηγητές που ΚΑΙ αρνούνται διορισμούς ΚΑΙ απεργούν κιόλας! Τι θράσσος που έχουν δηλαδή! Μετά όχι από τις 12, αλλά από τις 9 φεύγουν οι μαθητές από το σχολείο Έτσι,έτσι....!!! Πέρα απ'την πλάκα....η κυράτσα η Υπουργός μας έχει παρουσιάσει ένα παράλληλο σύμπαν με κακούς και τεμπέληδες καθηγητές!!!! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει νομίζω από Υπουργό τα τελευταία χρόνια...γιατί δεν συνεργάζεται με το hollywood η βλαμμένη;;; Κι από κει θα πάρει δόξα....δεν χρειάζεται να ξεσκίζει τόσο κόσμο γι αυτή την δόξα και την εξουσία.......
Για να κρύβει τόση κακία (που φαίνεται και από την αντιπαθητική της φάτσα) αυτή η κυράτσα, ή κακογ... είναι ή εντελώς α..., δεν ξέρω πως αλλιώς εξηγείται. Εκτός αν έχει ειδική αποστολή να διαλύσει/ξεπουλήσει τη Παιδεία στη χώρα και βγάζει όλη την κακία της για να το πετύχει.
...γιατί δεν συνεργάζεται με το hollywood η βλαμμένη;;; Κι από κει θα πάρει δόξα....δεν χρειάζεται να ξεσκίζει τόσο κόσμο γι αυτή την δόξα και την εξουσία.......
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 27, 2010, 03:15:55 pmΣίγουρα...Τι να σας πω, ρε παιδιά, μόλις τακτοποιήσω μια πολύ σοβαρή εκκρεμότητα εδώ στο Ηράκλειο, είμαι διατεθειμένη και Αθήνα ν'ανεβώ, το ξέρω ότι τη μαζικότητα δεν τη φοβούνται, την ΤΡΕΜΟΥΝ!!!Αλλά φανταστείτε να'ρθουμε οι Κρητικοί και να μην έρθουν οι Αθηναίοι...Πώς μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων μας; Αν υπογράφαμε κάπου , δεν ξέρω τι να σκεφτώ...Εκεί όντως πρέπει να φανούμε όλοι, όλες οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ που είμαστε...Ο κόσμος δεν έχει ιδέα, ειδικά για τον αριθμό μας, νομίζουν ότι είναι πολύ περιορισμένος.Και τότε είναι σίγουρο ότι όχι η Υπουργός, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα βγει να μας συναντήσει!Υ.Γ.: Κι άμα δεν τα καταλάβει στα ...Ελληνικά, εμείς της Αγγλικής θα του τα πούμε και στα ...Εγγλέζικα, μπας και βγάλουμε άκρη! Η συμμετοχή στις διεκδικήσεις είτε ενός κλάδου είτε συνολικά όλων των εργαζόμενων είναι θέμα συνείδησης. Δεν λύνεται με υπογραφές Joanna, δυστυχώς. Οι περισσότεροι είτε βαριούνται, είτε θεωρούν ότι οι αγώνες είναι αναποτελεσματικοί ή στην τελική περιμένουν από άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους παρτάκηδες που δε συμμετέχουν πουθενά, όταν κερδηθεί κάτι θέλουν να το καρπωθούν πρώτοι.
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 27, 2010, 03:52:01 pmΓια να κρύβει τόση κακία (που φαίνεται και από την αντιπαθητική της φάτσα) αυτή η κυράτσα, ή κακογ... είναι ή εντελώς α..., δεν ξέρω πως αλλιώς εξηγείται. Εκτός αν έχει ειδική αποστολή να διαλύσει/ξεπουλήσει τη Παιδεία στη χώρα και βγάζει όλη την κακία της για να το πετύχει.Μάλλον!!!!!
Παράθεση από: why στις Αυγούστου 27, 2010, 04:06:05 pmΠαράθεση από: Landau στις Αυγούστου 27, 2010, 03:52:01 pmΓια να κρύβει τόση κακία (που φαίνεται και από την αντιπαθητική της φάτσα) αυτή η κυράτσα, ή κακογ... είναι ή εντελώς α..., δεν ξέρω πως αλλιώς εξηγείται. Εκτός αν έχει ειδική αποστολή να διαλύσει/ξεπουλήσει τη Παιδεία στη χώρα και βγάζει όλη την κακία της για να το πετύχει.Μάλλον!!!!!Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....θα ρθει η ώρα που θα ψάχνει ψηφουλάκια...βλέπε Γιαννάκου,Αρσένης....και με τις καταλήψεις μαθητών που προβλέπεται να γίνουν φέτος............