0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: despoina25 στις Αυγούστου 28, 2010, 07:48:40 pm Από φέτος όμως, ακόμη και όσοι δηλώσαμε δυσπρόσιτα στις προτιμήσεις μας, δεν πρόκειται να πάρουμε οργανική. Σοβαρά;;;;;
Από φέτος όμως, ακόμη και όσοι δηλώσαμε δυσπρόσιτα στις προτιμήσεις μας, δεν πρόκειται να πάρουμε οργανική.
Δεν κοίταξα αναλυτικά τους διορισμούς φέτους, αλλά είσαι σίγουρη ότι δεν διόρισαν κόσμο σε δυσπρόσιτα; Αν ναι, τότε δεν μπορούν να τους πουν ότι δεν έχουν οργανική. Δεν μπορεί κάποιος να είναι Καστελόριζο τον ένα χρόνο και Σύμη τον άλλο.
Μα εγώ είμαι νεοδιόριστη και ότι γράφω το γράφω από προσωπική πείρα. Φέτος κανείς δε διορίστηκε εξαρχής σε συγκεκριμένο δυσπρόσιτο. όλοι διοριστήκαμε σε πειριοχές και θα καλύψουμε μόνο λειτουργικά κενά για αυτή τη χρονιά. Σου μεταφέρω τα όσα μας είπε ο διευθυντής όταν ορκιστήκαμε πριν λίγες μέρες. Ο ίδιος το θεωρεί πολύ άδικο κάποιος που μένει π.χ. 2 χρόνια στην Ανάφη και καλύπτει λειτουργικό κενό, τον τρίτο χρόνο να φεύγει επειδή έπιστρέφει αυτός τους οποίου το κενό κάλυπτε (και ο οποίος μέχρι τότε μπορεί να μην είχε καν πατήσει). Εγώ συγκεκριμένα έβαλα πρώτη επιλογή τη Σίφνο και δεύτερη την Κίμωλο. Αν π.χ. τοποθετηθώ στην Κίμωλο τον πρώτο χρόνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί και τον δεύτερο. Και ακόμη και αν μείνω εκεί τον δεύτερο χρόνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί και τον τρίτο. Δε λέω ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα να μείνω σε ένα μέρος και τα τρία χρόνια, δε μπορεί όμως να είναι σίγουρο από τη στιγμή που, για φέτος τουλάχιστον, καλύπτω απλώς ένα λειτουργικό κενό
Πολύ άβολο όλο αυτό. Καψόνια στους νεοδιόριστους κάνει το υπουργείο;
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νεοδιόριστος και τοποθετήθηκα σε δυσπρόσιτο σχολείο σε κενό που είναι οργανικό.( αυτό μου το είπανε απο τη διεύθυνση) Κατάλαβα σωστά ότι παρόλο που το κενό είναι οργανικό εγώ φέτος δεν θα πάρω οργανική? ευχαριστω!!!!!!