*

Αποστολέας Θέμα: Oργανική πότε;  (Αναγνώστηκε 6465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Oργανική πότε;
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 28, 2010, 07:53:35 pm »
 Από φέτος όμως, ακόμη και όσοι δηλώσαμε δυσπρόσιτα στις προτιμήσεις μας, δεν πρόκειται να πάρουμε οργανική.
Σοβαρά;;;;;

Μα αφού όλοι οι νεοδιόριστοι θα καλύψουμε απλά λειτουργικά κενά, είτε δηλώσαμε δυσπρόσιτα είτε όχι.  Ογανικές φαντάζομαι ότι φέτος πήραν μόνο κάποιοι μετατιθέμενοι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:54:43 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 28, 2010, 08:00:31 pm »
Δεν κοίταξα αναλυτικά τους διορισμούς φέτους, αλλά είσαι σίγουρη ότι δεν διόρισαν κόσμο σε δυσπρόσιτα; Αν ναι, τότε δεν μπορούν να τους πουν ότι δεν έχουν οργανική. Δεν μπορεί κάποιος να είναι Καστελόριζο τον ένα χρόνο και Σύμη τον άλλο.

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 28, 2010, 08:11:32 pm »
   Μα εγώ είμαι νεοδιόριστη και ότι γράφω το γράφω από προσωπική πείρα.  Φέτος κανείς δε διορίστηκε εξαρχής σε συγκεκριμένο δυσπρόσιτο. όλοι διοριστήκαμε σε πειριοχές και θα καλύψουμε μόνο λειτουργικά κενά για αυτή τη χρονιά. Σου μεταφέρω τα όσα μας είπε ο διευθυντής όταν ορκιστήκαμε πριν λίγες μέρες. Ο ίδιος το θεωρεί πολύ άδικο κάποιος που μένει π.χ. 2 χρόνια στην Ανάφη και καλύπτει λειτουργικό κενό, τον τρίτο χρόνο να φεύγει επειδή έπιστρέφει αυτός τους οποίου το κενό κάλυπτε (και ο οποίος μέχρι τότε μπορεί να μην είχε καν πατήσει).
   Εγώ συγκεκριμένα έβαλα πρώτη επιλογή τη Σίφνο και δεύτερη την Κίμωλο. Αν  π.χ. τοποθετηθώ στην Κίμωλο τον πρώτο χρόνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί και τον δεύτερο. Και ακόμη και αν μείνω εκεί τον δεύτερο χρόνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί και τον τρίτο. Δε λέω ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα να μείνω σε ένα μέρος και τα τρία χρόνια, δε μπορεί όμως να είναι σίγουρο από τη στιγμή που, για φέτος τουλάχιστον, καλύπτω απλώς ένα λειτουργικό κενό

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 28, 2010, 08:15:07 pm »
    Εγώ π.χ. πριν βγει η εγκύκλιος διορισμών είχα σκοπό να δηλώσω ονομαστικά τα σχολεία της Σίφνου και της Κιμώλου.  Το μόνο όμως που μπορούσα να κάνω έτσι όπως άλλαξων τα πράγματα ήταν να δηλώσω στην αίτηση διορισμού "A' Κυκλάδων", και να περιμένω απλώς να καλύψω ένα λειτουργικό κενό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:54:43 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 28, 2010, 08:56:44 pm »
Δεν κοίταξα αναλυτικά τους διορισμούς φέτους, αλλά είσαι σίγουρη ότι δεν διόρισαν κόσμο σε δυσπρόσιτα; Αν ναι, τότε δεν μπορούν να τους πουν ότι δεν έχουν οργανική. Δεν μπορεί κάποιος να είναι Καστελόριζο τον ένα χρόνο και Σύμη τον άλλο.

Μα εγώ είμαι νεοδιόριστη και ότι γράφω το γράφω από προσωπική πείρα.  Φέτος κανείς δε διορίστηκε εξαρχής σε συγκεκριμένο δυσπρόσιτο. όλοι διοριστήκαμε σε πειριοχές και θα καλύψουμε μόνο λειτουργικά κενά για αυτή τη χρονιά. Σου μεταφέρω τα όσα μας είπε ο διευθυντής όταν ορκιστήκαμε πριν λίγες μέρες. Ο ίδιος το θεωρεί πολύ άδικο κάποιος που μένει π.χ. 2 χρόνια στην Ανάφη και καλύπτει λειτουργικό κενό, τον τρίτο χρόνο να φεύγει επειδή έπιστρέφει αυτός τους οποίου το κενό κάλυπτε (και ο οποίος μέχρι τότε μπορεί να μην είχε καν πατήσει).
   Εγώ συγκεκριμένα έβαλα πρώτη επιλογή τη Σίφνο και δεύτερη την Κίμωλο. Αν  π.χ. τοποθετηθώ στην Κίμωλο τον πρώτο χρόνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί και τον δεύτερο. Και ακόμη και αν μείνω εκεί τον δεύτερο χρόνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί και τον τρίτο. Δε λέω ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα να μείνω σε ένα μέρος και τα τρία χρόνια, δε μπορεί όμως να είναι σίγουρο από τη στιγμή που, για φέτος τουλάχιστον, καλύπτω απλώς ένα λειτουργικό κενό

Κάποιοι από εσάς θα καλύψετε οργανικά κενά, αλλά η τοποθέτησή σας σε αυτά θα είναι προσωρινή (δε θα έχετε οργανική θέση).
Η Κίμωλος έχει 3 κενά ΠΕ02, από τα οποία τουλάχιστον το 1 είναι οργανικό (μπορεί και τα 2 -δε θυμάμαι αν κάποιος από τους αποσπασμένους πήρε μετάθεση).
Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και σε άλλα νησιά.

Μέχρι πέρυσι  τα οργανικά κενά στα δυσπρόσιτα -όσα έμεναν μετά τις οριστικές τοποθετήσεις του προηγούμενου Μαΐου- καλύπτονταν από νεοδιόριστους με το ειδικό καθεστώς του δυσπρόσιτου (υποχρεωτική διετία+οργανική θέση) και γι' αυτό δίνονταν χωριστά από τις περιοχές στην εγκύκλιο διορισμού.
Φέτος δεν έγινε αυτό (δε δόθηκαν δυσπρόσιτα ονομαστικά) και όλοι οι νεοδιόριστοι τοποθετήθηκαν σε περιοχές, στις οποίες πρέπει να παραμείνουν 3 χρόνια. Και, παρότι μπορεί να τοποθετηθούν σε οργανικό κενό, μπορεί τη δεύτερη χρονιά να μην είναι στο ίδιο σχολείο, γιατί μπορεί εκεί να ζητήσει να τοποθετηθεί -προσωρινά πάλι- κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 08:58:42 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 28, 2010, 10:41:21 pm »
Πολύ άβολο όλο αυτό. Καψόνια στους νεοδιόριστους κάνει το υπουργείο;

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 28, 2010, 11:04:40 pm »

Σίγουρα πάντως κάνουν πειράματα, γιατί όλα αυτά μόνο σχεδιασμό δε δείχνουν...! 

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 29, 2010, 12:03:23 am »
Ε, δεν είναι μόνο για τους πρωτοδιόριστους. Για όλους μας είναι. Και εγώ φέτος δεν έχω οργανική θέση και έτσι του χρόνου, έστω και αν παραμείνω στην περιοχή, μπορεί και να μην είμαι στο ίδιο σχολείο. :-\ Πάντως, αυτό με την τριετία, ομολογουμένως, είναι απαράδεκτο.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος ndi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:59:06 am »
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νεοδιόριστος και τοποθετήθηκα σε δυσπρόσιτο σχολείο σε κενό που είναι οργανικό.( αυτό μου το είπανε απο τη διεύθυνση) Κατάλαβα σωστά ότι παρόλο που το κενό είναι οργανικό εγώ φέτος δεν θα πάρω οργανική? ευχαριστω!!!!!!
ο μοναδικος κανονας στη ζωη ειναι να εισαι ευτυχισμενος

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 29, 2010, 09:34:53 am »
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νεοδιόριστος και τοποθετήθηκα σε δυσπρόσιτο σχολείο σε κενό που είναι οργανικό.( αυτό μου το είπανε απο τη διεύθυνση) Κατάλαβα σωστά ότι παρόλο που το κενό είναι οργανικό εγώ φέτος δεν θα πάρω οργανική? ευχαριστω!!!!!!

Ναι, έτσι είναι.

Αποσυνδεδεμένος ndi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 29, 2010, 09:38:40 am »
σευχαριστω! το θεωρω μ_____α!
ο μοναδικος κανονας στη ζωη ειναι να εισαι ευτυχισμενος

Αποσυνδεδεμένος zouki

• Νέο μέλος
  • *
  • χαλαραααα
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:25:24 am »

και εγω το ιδιο, νεοδιοριστη σε δυσπροσιτο στο οποιο εχω κ εντοπιοτητα. η πλακα ειναι οτι καποιοι απο εμας θα θελουμε να μεινουμε στα δυσπροσιτα παραπανω απο 1 χρονο κ  πιθανον να μην μπορεσουμε. Με αυτο τον τροπο αφηνουνε παλι αυτα τα μερη ξεκρεμαστα κ εμας τους εκπ/κους που θελουμε να προσφερουμε σε μια συγκεκριμενη περιοχη, πιονια τους. κ καλα πρωτα ο μαθητης >:(
πε60

Αποσυνδεδεμένος nipiagwgos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 08:44:47 pm »
Αν δεν μπορέσουμε να μείνουμε στο ίδιο σχολείο,κάτι πολύ πιθανό όταν καλύπτουμε λειτουργικά κενά,
τότε για ποιό λόγο η υποχρεωτική 3ετία????????????????
απλά για να είμαστε συνέχεια φιλοξενούμενοι?μάλλον σαν τιμωρία μου ακούγεται που έρχεται μετά το διορισμό

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:10:40 pm »
Καλησπέρα!! :)

Είμαι και γω νεοδιοριστη και εχω καποιες αποριες....   Οργανικη θέση θα πάρουμε στο τέλος της 2ης χρονιάς σωστά????   Του χρόνου δηλαδη θα ξαναδηλωσουμε σχολεια όπως και φέτος..

Φέτος τα κριτήρια με τα οποία μας τοποθέτησαν ήταν: πρώτα οι ειδικες κατηγορίες, έπειτα οι παντρεμένοι και στο τέλος οι υπόλοιποι. Αν και είχα την εντύπωση ότι τα μόρια με τα οποία διοριστήκαμε μετρούσαν και απλα προσθέταμε τα υπόλοιπα (γάμου, εντοπιοτητας, κτλ), αυτό δεν έγινε και μέτρησαν μόνο τα τελευταία..

Του χρόνου τι θα μετρήσει για την τοποθέτησή μας????  Θα μετρήσουν τα μόρια που μαζεύουμε από τα σχολέια ή και πάλι θα προηγούνται οι παντρεμένοι???  Την ίδια απορία έχω και για το τι θα γίνει στο τέλος της 2ης χρονιάς που θα κληθούμε να επιλέξουμε οργανική θέση??  Τι θα μετρήσει τελικά???? 

Επίσης...γνωρίζει κανείς κάποια σελίδα απ' όπου μπορώ να κατεβασω το αρχείο με το οποίο μπορω να υπολογίσω πόσα μόρια έχω  μέχρι τώρα?? Το είχα βρει κάποτε αλλά το έχασα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)