0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους και καλό φθινόπωρο,μια απορία έχω και δε βρίσκω κανέναν στο γραφείο Α'βαθμιας να μου την απαντήσει (μήπως είναι διακοπες ακόμα; Είναι δυνατόν, με πρόσληψη (ως ωρομίσθια) 15/12/09 έως 15/6/10 με 12 ώρες την εβδομάδα, να βλέπω μόνο 1.52 μόρια για 2009-2010 στον πίνακα αναπληρωτών; Να υποθέσω ότι κάτι δεν περάστηκε; Τι να κάνω; (Δε βρίσκω αυτή τη στιγμή τα χαρτιά μου Δεκ 09 και Ιαν 10, αλλά και μόνο από Φεβρουάριο έως Ιούνιο 2010 είναι 203 οι ώρες μου!!!) Δεν ξέρω τι νόημα έχει αφού οι πίνακες κλείδωσαν, αλλά... you never know... γιατί να μας φάνε τα μόρια;Εχει τύχει σε κανέναν αυτό; Έχετε καμιά ιδέα πού να απευθυνθώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πότε έγιναν ενστάσεις; Ημουν διακοπές, αλλά διάβαζα pde, δεν είδα όμως για ενστάσεις!
ουτε και μενα μου ειχαν περασει προυπηρεσια και ενω ειχε παρελθει κατα πολυ το διστημα των ενστασεων ,τα κατταφερα.Πηγα βεβαια ως το υπουργειο και εκανα φασαρια επειδη δε δεχονται χωρις ραντεβου,τα καταφερα ομως,δε χρειαζοταν να παω υπουργειο αλλα οι @@@@@@@@@ της
Λογικά αν δούλευες σε πολλά σχολεία δεν σου πέρασαν τις ώρες σου από κάποιο απ' αυτά. Δηλαδή κάποιος διευθυντής ολοήμερου δεν έστελνε καθόλου τις ώρες σου στην πρωτοβάθμια ! Ψάξε βρες ποιος ήταν και ... κάνε ότι καταλαβαίνεις !
Αν δηλαδή κάποιος έχει 276 ώρες αυτό σημαίνει ότι τα μόρια που πρέπει να δει στον πίνακα είναι 2.76;
Παράθεση από: youla στις Αυγούστου 30, 2010, 01:17:03 pmΠότε έγιναν ενστάσεις; Ημουν διακοπές, αλλά διάβαζα pde, δεν είδα όμως για ενστάσεις!Όταν βγήκαν οι πίνακες. Φαντάζομαι ότι αυτούς θα τους πήρες χαμπάρι πότε βγήκαν