0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1460 θεση...εδωσα ασεπ το 2007 κοπηκα για μισο βαθμο(αδιαβαστη),εδωσα ασεπ το 2009 εγραψα 81 και κατι(διαβασμενη...)και τι εγινε,τουλαχιστον μεχρι τωρα ειμαι στην ιδια θεση με τοτε...εχω λιγες ελπιδες φετος...αλλλα αργουνε πολυ και η χρυση ευκαιρια εχει σχετικα αρκετες αγγελιες για νηπιαγωγους...δεν θελω να την βγαλω για αλλη μια φορα ανεργη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1700+ θέση και θέλω να ελπίζω για φέτος ότι επιτέλους θα κάνω την αρχή στη δουλειά που τόσο αγαπάω!!!!μακάρι να γίνει κάτι....
Παράθεση από: mariannarhga στις Αυγούστου 31, 2010, 02:21:54 am1700+ θέση και θέλω να ελπίζω για φέτος ότι επιτέλους θα κάνω την αρχή στη δουλειά που τόσο αγαπάω!!!!μακάρι να γίνει κάτι....Κι εσύ θα πας. Να είσαι αισιόδοξη. Εδώ είμαι εγώ που σε περνάω 400 θέσεις.
καταρχάς δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι "κάπως"αυτό το θέμα έχει πολυσυζητηθεί στους νηπιαγωγούςτο καθεστώς του αμω είναι παρόμοιο με αυτό της ωρομισθίας και πρώτη φορά μπαίνει στον κλάδο μαςγι αυτό και πολλοί πε60 θεώρησαν οτι με το να δηλώσεις αμω,συναινείς στην καθιέρωσή τουκαταλαβαίνω οτι κάποιοι έχουν τους λόγους τους να το δηλώσουν απλά καμιά φορά πρέπει να βλέπει κανείς πιο μακριά και να σκέφτεται λίγο συλλογικά