0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item355ξερει καποιος να μου πει τι ειναι αυτος ο "καθαρος πινακας"??με δειχνει 700 ατομα μετα σε σχεση με τον ενιαιο....!!!!
[ Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μπερδεύεστε τόσο με αυτόν τον πίνακα;;;Αφού από πάνω γράφει ότι είναι πίνακας ΑΣΕΠ!Τι σχέση έχουν ο ενιαίος, ο πίνακας διορισμών ή αναπληρωτών;;;
χαριτολογώντας υποψιάζομαι ότι μέσα στην αγωνία τους για την α΄ φάση και βλέποντας να είναι σε καλύτερη θέση στον πίνακα ασεπ σκέφτηκαν … μήπως έγινε το θαύμα.
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:42:33 am χαριτολογώντας υποψιάζομαι ότι μέσα στην αγωνία τους για την α΄ φάση και βλέποντας να είναι σε καλύτερη θέση στον πίνακα ασεπ σκέφτηκαν … μήπως έγινε το θαύμα. Μάλλον κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ!χιχιχι!
Πάντως για να είμαστε και στο θέμα...εγώ έχω σειρά γύρω στο 950...Άντε να δούμε τι θα γίνει!Παίζουμε "παπα" με τις μέρες μου φαίνεται...Παρασκευή η ανακοίνωση...Δευτέρα η ανακοίνωση...Τετάρτη η ανακοίνωση..Πού είναι η ανακοίνωση;;; Οεο!
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 02:25:47 pmΠάντως για να είμαστε και στο θέμα...εγώ έχω σειρά γύρω στο 950...Άντε να δούμε τι θα γίνει!Παίζουμε "παπα" με τις μέρες μου φαίνεται...Παρασκευή η ανακοίνωση...Δευτέρα η ανακοίνωση...Τετάρτη η ανακοίνωση..Πού είναι η ανακοίνωση;;; Οεο!ημαστε πολυ κοντα..σε ποια φαση μασ βλεπεις? εγω πιστευω στην 2..καλη τοποθετηση!!