*

Αποστολέας Θέμα: Ποτέ θα ξέρουμε πόσοι αναπληρωτές θα αρνηθούν;  (Αναγνώστηκε 10110 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ποτέ θα ξέρουμε πόσοι αναπληρωτές θα αρνηθούν;
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:22:12 am »
Ειλικρινα δεν το πιστευω οτι εχετε αρχισει να πευτετε τοσοσ ψυχολογικα!

Αντι να καθομαστε να συζηταμε ποσα μορια θα  πιανει η πτοθπηρσια στο μελλον καλο ειναι να ενωθουμε και να απαιτουμε. Ολοι στιε συνελευσεις που οργανωνει η ΠΕΑΕ κσι η ΣΕΑΕ. Μονο αν παλεψουμε θα βγουμε απο το ματι του κυκλωνα.

Επισης για οσου ενδιαφερονται να κινηθουν νομικα, εχει ξεκινησεις η συλλογη δεδομενων απο την συντονιστικη διοριστεων. Οποιος ενδιαφερετε να πρoσφυγει να επικοινωνησει αμεσα εως την Παρασκευη στο dioristeoi10@googlegroups.com

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:23:39 »

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:32:22 am »
Τα προηγούμενα χρόνια δούλευες ως αναπληρώτρια και έπερνες 1 μόριο το μήνα και όσα μόρια μάζευες απο αναπλήρωση μετά απο κάποιο διάστημα σε οδηγούσε στη μονιμοποίηση. Απο φέτος αυτό δεν ισχύει. Τα μόρια πλέον θα είναι 0,1 και θα προσμετρούνται με τη βαθμολογία του ΑΣΕΠ.

H φετινή προυπηρεσία μετράει κανονικά στον πίνακα των αναπληρωτών και είναι καθοριστική για το ποιος θα εργαστεί του χρόνου αναπληρωτής.

Αποσυνδεδεμένος ananas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 04:38:37 pm »
Δηλαδή αν φέτος πάρουμε δυσπρόσιτο τα μόρια θα μετρίσουν διπλά και θα ανεβούμε στον πίνακα των αναπληρωτών;

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 04:52:23 pm »
Αυτό είναι κάτι που απασχολεί όλους μας αλλά κάποιοι που πήραν στο υπουργείο τους απάντησαν ότι δεν μετράει η φετινή προυπηρεσία για αναπλήρωση του χρόνου. Μετράει μόνο ως προσαύξηση μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ. Στην ερώτησή μου αν κάποιος με 19 μόρια δεν δουλέψει φέτος και δουλέψει κάποιος με 18 μόρια τι θα γίνει μου είπαν ότι η σειρά τους στον πίνακα δεν θα αλλάξει, άρα θα εξακολουθήσει να προηγείται αυτός με τα 19 μόρια!!! Ελπίζω να έκαναν λάθος γιατί κάτι τέτοιο είναι εντελώς άδικο. Αυτό όμως δεν σημαίνει κλέιδωμα των πινάκων;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:23:39 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 04:56:37 pm »
Αυτό είναι κάτι που απασχολεί όλους μας αλλά κάποιοι που πήραν στο υπουργείο τους απάντησαν ότι δεν μετράει η φετινή προυπηρεσία για αναπλήρωση του χρόνου. Μετράει μόνο ως προσαύξηση μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ. Στην ερώτησή μου αν κάποιος με 19 μόρια δεν δουλέψει φέτος και δουλέψει κάποιος με 18 μόρια τι θα γίνει μου είπαν ότι η σειρά τους στον πίνακα δεν θα αλλάξει, άρα θα εξακολουθήσει να προηγείται αυτός με τα 19 μόρια!!! Ελπίζω να έκαναν λάθος γιατί κάτι τέτοιο είναι εντελώς άδικο. Αυτό όμως δεν σημαίνει κλέιδωμα των πινάκων;

τι λένε μωρέ;;;
πίνουνε;;;
έλεος!!!
τότε να μην πάμε!!
να πάνε οι άλλοι και του χρόνου να είναι όλα όπως φέτος...
του χρόνου δεν θα ισχύουν αυτά που λένε τώρα περί κλειδωμένων πινάκων και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.
οπότε,αφήστε τους εκεί πέρα να λένε
εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και φέτος,γιατί μας αρέσει να την κάνουμε!!!
πολλή αξία τους εδόθη....
τέλος....

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 05:01:25 pm »
Ελπίζω να έκανε λάθος ο υπάλληλος ή έστω να το ξανασκεφτούν !

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 05:03:16 pm »
ΟΣΟ τρελο κι αν σου ακουγεται κι εμενα αυτη την απαντηση μου εδωσαν οταν πηρα να ρωτησω,ομως πραγματικα παιδια το θεωρω αδιανοητο να ισχυσει,εχω την εντυπωση οτι καποια πραγματα θα αλλαξουν του χρονου γιατι απλα ειναι τελειως κουφα.Δεν μπορει οσο στοκοι και να ειναι θα το παρουν χαμπαρι καποια στιγμη.

Αποσυνδεδεμένος lia*

• Νέο μέλος
  • *
  • dum spiro spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 05:06:50 pm »
Μακάρι να γίνει έτσι, διότι είναι πολύ άδικο να τρέχουμε από εδώ και από εκεί για να καλύψουμε τα κενά και να μη μετράνε πουθενά ή ελάχιστα.

Αποσυνδεδεμένος Berlin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 05:19:48 pm »
Κι εγώ αυτό ξέρω και γι' αυτό δε δήλωσα το κουτάκι ότι πάω παντού αμω. Πού έλεγε ρε παιδιά ότι εξαιρείται ο πίνακας αναπληρωτών από το κλείδωμα; Εγώ δεν το είδα πουθενά. Μπορεί να παραθέσει κάποιος-α κάτι επίσημο;

Αποσυνδεδεμένος GILDA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 05:42:11 pm »

Παράθεση από: xriana1

H φετινή προυπηρεσία μετράει κανονικά στον πίνακα των αναπληρωτών και είναι καθοριστική για το ποιος θα εργαστεί του χρόνου αναπληρωτής.

Κάνεις λάθος δε θα μετρήσει η φετινή προυπηρεσία στον πίνακα των αναπληρωτών του χόνου

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 05:51:07 pm »
Όλοι οι πίνακες κλειδώνουν.Δεν θα μετρήσει τίποτα μέχρι τον επόμενο πίνακα μετά το ΑΣΕΠ.Το λέει ξεκάθαρα στην εγκύκλιο των αναπληρωτών

Αποσυνδεδεμένος Berlin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 05:57:42 pm »
Κλειδώνουν λοιπόν. Καλώς δε δήλωσα παντού αμω, δεν αξίζει...τόσες φορές τα διάβασα, πάλι μου ξέφυγε και την πάτησα;

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 06:00:35 pm »
Όχι δεν αξίζει να πάει κάποιος μακριά για μια προυπηρεσία που ΑΝ θα μετρήσει στο μέλλον με απαραίτητη προυπόθεση επιτυχία στον ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 06:16:03 pm »
σωστα τους απαντησαν !!!η εγκυκλιος ειναι σαφης:
"2.α1. Στις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 2 του ν. 3848/2010 ορίζεται ότι οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3."
τι αλλο να γραψει?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144