0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να γίνουν συμπληρωματικοί διορισμοί αλλά εγώ νομίζω ότι απλά μιλάμε για ρεσιτάλ άγνοιας από αυτόν που έγραψε το άρθρο...
Μόλις επικοινώνησα με τον αρμόδιο συντάκτη του "Εθνους" και μου είπε πως υπάρχει έγκριση με υπουργική απόφαση για επιπλέον μόνιμους διορισμούς, εκτός των αναπληρωτών και των ωρομισθίων, όπως ακριβώς αναφέρει το δημοσίευμα.
με ολα αυτα που συμβαινουν, σε μονιμους και μη,μου ερχεται ωρες-ωρες να τα παρατησω,να αρνηθω το μονιμο "διορισμο" ,σιχαθηκα!!!!!Αφηστε που υποψιαζομαι οτι οταν κληθουμε εμεις ως μονιμοι θα αρθει ημονιμοτητα,θα μας πεταξουν παλι εξω,θα τα λεμε στο φορουμ,αντι να λεμε παραμυθια στα εγγονια μας(λεμε τωρα)Σας εκανα την καρδια περιβολι,αλλα κουραστηκα
Παράθεση από: mariael στις Αυγούστου 31, 2010, 08:29:38 pmμε ολα αυτα που συμβαινουν, σε μονιμους και μη,μου ερχεται ωρες-ωρες να τα παρατησω,να αρνηθω το μονιμο "διορισμο" ,σιχαθηκα!!!!!Αφηστε που υποψιαζομαι οτι οταν κληθουμε εμεις ως μονιμοι θα αρθει ημονιμοτητα,θα μας πεταξουν παλι εξω,θα τα λεμε στο φορουμ,αντι να λεμε παραμυθια στα εγγονια μας(λεμε τωρα)Σας εκανα την καρδια περιβολι,αλλα κουραστηκαΑχα!Εσυ είσαι που αρνείσαι τον μόνιμο διορισμό! Καλά τα έλεγε η Αννούλα και την κράζαμε την κοπέλα
"Υπάρχει έγκριση με υπουργική απόφαση για επιπλέον μόνιμους διορισμούς" Ο.κ και έτσι να είναι θα τους κάνει ή θα πει οτι έχουμε την εγκρίση δεν σημαίνει όμως οτι πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε...δεν θα είναι η πρώτη φορά!!Εξάλλου το είπε η Αννούλα και ολοι οι παρατρεχάμενοι ξανα και ξάνα οτι δεν θα κάνει αλλους μόνιμους διορισμούς.
Κάπως πρέπει να βολευτούν οι 23,5 μήπως, πριν τις ενστάσεις εναντίον τους; λέω μήπως;