0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι δεύτερη χρονιά μόνιμη σε σχολείο και ενώ ήρθα με την καλύτερη διάθεση, ήδη βαριέμαι πάρα μα πάρα πολύ. Πώς με συμβουλεύετε να το αντιμετωπίσω; Μια λύση είναι να βάζω το κεφάλι μου κάτω από κρύο νερό μέχρι να παγώσει και να μην καταλαβαίνω τίποτα............
Παράθεση από: erietta στις Σεπτεμβρίου 04, 2010, 03:11:26 pmΕίμαι δεύτερη χρονιά μόνιμη σε σχολείο και ενώ ήρθα με την καλύτερη διάθεση, ήδη βαριέμαι πάρα μα πάρα πολύ. Πώς με συμβουλεύετε να το αντιμετωπίσω; Μια λύση είναι να βάζω το κεφάλι μου κάτω από κρύο νερό μέχρι να παγώσει και να μην καταλαβαίνω τίποτα............ε'ισαι σίγουρη πως η διαθεσή σου ήταν η καλυτερη; αν βαρι'έσαι από τωρα δεν την παλευεις με τ'ιποτα 40 χρόνια! μηπως να σκεφτόσουν τη λύση παραιτηση;
Παράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 04, 2010, 04:15:05 pmΠαράθεση από: erietta στις Σεπτεμβρίου 04, 2010, 03:11:26 pmΕίμαι δεύτερη χρονιά μόνιμη σε σχολείο και ενώ ήρθα με την καλύτερη διάθεση, ήδη βαριέμαι πάρα μα πάρα πολύ. Πώς με συμβουλεύετε να το αντιμετωπίσω; Μια λύση είναι να βάζω το κεφάλι μου κάτω από κρύο νερό μέχρι να παγώσει και να μην καταλαβαίνω τίποτα............ε'ισαι σίγουρη πως η διαθεσή σου ήταν η καλυτερη; αν βαρι'έσαι από τωρα δεν την παλευεις με τ'ιποτα 40 χρόνια! μηπως να σκεφτόσουν τη λύση παραιτηση;Σωστό! Όποιος βαριέται, ας αλλάξει σχολείο ή ας κάτσει σπίτι του! Θα σε ακούσουν και οι εκατοντάδες αδιόριστοι που μπαίνουν εδώ και θα ουρλιάζουν -με το δίκιο τους βέβαια.Κατά τα λοιπά, εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους με όρεξη για δουλειά και προσπάθεια για το καλύτερο για τα παιδιά, παρά τις σίγουρα αντίξοες συνθήκες...
Αμάν βρε παιδιά!!!!αφήστε τον άνθρωπο να πει τι νιώθει!!!πάντα υπερβολικοί!