0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερετε να μου απαντησετε??αν εχει ανακοινωθει ποσους αναπληρωτες θα παρει??please!!
Ξαναπήρα στο υπουργείο μήπως και ακούσω κάτι πιο ευχάριστο(αφελής γαρ) και η απάντηση που μου έδωσε ήταν από Δευτέρα.... Όταν τη ρώτησα αν σίγουρα δε θα βγουν αύριο δε μου μιλούσε(θα τη ρώτησα κάτι δύσκολο).Και στην τρίτη και φαρμακερή(για μένα όχι γι' αυτή) ερώτηση αν θα βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τι πότε θα βγουν μου απάντησε πως "φυσικά όχι".
Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:43:43 pmΞαναπήρα στο υπουργείο μήπως και ακούσω κάτι πιο ευχάριστο(αφελής γαρ) και η απάντηση που μου έδωσε ήταν από Δευτέρα.... Όταν τη ρώτησα αν σίγουρα δε θα βγουν αύριο δε μου μιλούσε(θα τη ρώτησα κάτι δύσκολο).Και στην τρίτη και φαρμακερή(για μένα όχι γι' αυτή) ερώτηση αν θα βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τι πότε θα βγουν μου απάντησε πως "φυσικά όχι". Από Δευτέρα είπε αλλά ποια Δευτέρα?? Μου χα χα
Παράθεση από: pe70-va στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:49:59 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:43:43 pmΞαναπήρα στο υπουργείο μήπως και ακούσω κάτι πιο ευχάριστο(αφελής γαρ) και η απάντηση που μου έδωσε ήταν από Δευτέρα.... Όταν τη ρώτησα αν σίγουρα δε θα βγουν αύριο δε μου μιλούσε(θα τη ρώτησα κάτι δύσκολο).Και στην τρίτη και φαρμακερή(για μένα όχι γι' αυτή) ερώτηση αν θα βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τι πότε θα βγουν μου απάντησε πως "φυσικά όχι". Από Δευτέρα είπε αλλά ποια Δευτέρα?? Μου χα χα τη Δευτερα παρουσια!!!!