0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 02, 2010, 10:56:10 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 02, 2010, 10:24:39 pmΟ συγκεκριμένος αιρετός δεν είναι τυχαίος, αν δείτε πώς αγωνίζεται για τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς, ειδικά για αυτούς της ειδικής αγωγής, θα θαυμάσετε. Μακάρι να'χαμε και μεις κάποιον τόσο δραστήριο... Δεν δήλωσε ότι θα πάρουν μόνο ΑΚΩ. Το συμπέρανε προσωπικά, αν κατάλαβα καλά, αναφερόμενος στην επόμενη φάση, όχι σ'όλες συνολικά. Έχει κι αυτός αγωνία για τις ειδικότητες, γιατί μένουν τα Δημοτικά μετέωρα.Από'κεί κι έπειτα, τι να σας πω και γω, δεν ξέρω, απλά σας μετέφερα την πληροφορία που έδωσε, μιας κι έχει τον τρόπο να μαθαίνει εκ των έσω. Απογοητεύτηκε κι αυτός χτες που τελικά δεν έγιναν προσλήψεις ειδικοτήτων. Για να δούμε...Aγαπητή αρκουδίτσα δε το έλεγα για'σένα, απλά από χτες ακούμε τώρα θ' ανακοινωθούν, τώρα θ' ανακοινωθούν, από διάφορους προφήτες, μας προέκυψαν και οι 10 ώρες απ' το πουθενά της "Ελένης Αγγλικής", ε, σε λίγο θα πάμε σε καμιά χαρτορίχτρα και θα τραγουδάμε "πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, να δώ που διορίστηκες, τις ώρες δείχ'τες", παραφράζοντας το γνωστό άσμα.Η θα μας λένε το καφέ, και θα λένε "δώδεκα ώρες βλέπω" εεεεεεεεε πια. Σου τα συγχωρώ όλα, αφού με αποκάλεσες αγαπητή αρκουδίτσα, αγαπητέ ...σκαντζόχοιρε ή ό,τι άλλο τέλος πάντων είναι αυτό που καμαρώνει στη φωτογραφία σου! Αυτή η Ελένη της Αγγλικής άνω-κάτω μας έκανε!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 02, 2010, 10:24:39 pmΟ συγκεκριμένος αιρετός δεν είναι τυχαίος, αν δείτε πώς αγωνίζεται για τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς, ειδικά για αυτούς της ειδικής αγωγής, θα θαυμάσετε. Μακάρι να'χαμε και μεις κάποιον τόσο δραστήριο... Δεν δήλωσε ότι θα πάρουν μόνο ΑΚΩ. Το συμπέρανε προσωπικά, αν κατάλαβα καλά, αναφερόμενος στην επόμενη φάση, όχι σ'όλες συνολικά. Έχει κι αυτός αγωνία για τις ειδικότητες, γιατί μένουν τα Δημοτικά μετέωρα.Από'κεί κι έπειτα, τι να σας πω και γω, δεν ξέρω, απλά σας μετέφερα την πληροφορία που έδωσε, μιας κι έχει τον τρόπο να μαθαίνει εκ των έσω. Απογοητεύτηκε κι αυτός χτες που τελικά δεν έγιναν προσλήψεις ειδικοτήτων. Για να δούμε...Aγαπητή αρκουδίτσα δε το έλεγα για'σένα, απλά από χτες ακούμε τώρα θ' ανακοινωθούν, τώρα θ' ανακοινωθούν, από διάφορους προφήτες, μας προέκυψαν και οι 10 ώρες απ' το πουθενά της "Ελένης Αγγλικής", ε, σε λίγο θα πάμε σε καμιά χαρτορίχτρα και θα τραγουδάμε "πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, να δώ που διορίστηκες, τις ώρες δείχ'τες", παραφράζοντας το γνωστό άσμα.Η θα μας λένε το καφέ, και θα λένε "δώδεκα ώρες βλέπω" εεεεεεεεε πια.
Ο συγκεκριμένος αιρετός δεν είναι τυχαίος, αν δείτε πώς αγωνίζεται για τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς, ειδικά για αυτούς της ειδικής αγωγής, θα θαυμάσετε. Μακάρι να'χαμε και μεις κάποιον τόσο δραστήριο... Δεν δήλωσε ότι θα πάρουν μόνο ΑΚΩ. Το συμπέρανε προσωπικά, αν κατάλαβα καλά, αναφερόμενος στην επόμενη φάση, όχι σ'όλες συνολικά. Έχει κι αυτός αγωνία για τις ειδικότητες, γιατί μένουν τα Δημοτικά μετέωρα.Από'κεί κι έπειτα, τι να σας πω και γω, δεν ξέρω, απλά σας μετέφερα την πληροφορία που έδωσε, μιας κι έχει τον τρόπο να μαθαίνει εκ των έσω. Απογοητεύτηκε κι αυτός χτες που τελικά δεν έγιναν προσλήψεις ειδικοτήτων. Για να δούμε...
ποιος πολεμος Τουρκιας-Ελλαδας? εδω το 2012 θα εξαφανιστουμε ολοι, θα καταστραφει ο πλανητης...αρα για ποιο διορισμο μιλαμε? οσοι προλαβαν...προλαβαν!επειδη αυγουλακια εχω φρεσκα απο το χωριο αν ειναι να πεταξετε κατι δε θα ελεγα οχι σε καμια ντοματουλα Γιαννη εισαι σιγουρος οτι εισαι στρουθοκαμηλος? το εχεις ψαξει? μηπως σου το ειπαν κι απλα το πιστεψες? μηπως κατα βαθος εισαι ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ και δεν το ξερεις?
Καλημέρα και καλή βδομάδα και σε σενα....φαντάζομαι ότι θα έχουμε κάποιο νέο αυτήν την βδομάδα. Δεν ξέρω τί γίνεται σε άλλες περιοχές και τι κενά έχουνε αλλά εδώ κομοτηνή παραπάνω απο τα μισά σχολεία δεν έχουν ξενόγλωσσους και τα γύρω χωριά
Γιαννη θα χρειαστει να φερεις μια υπευθυνη δηλωση οτι εισαι στρουθοκαμηλος και οχι σκαντζοχοιρος, μαζι καλο ειναι να επισυναπτεται και μια βεβαιωση απο κτηνιατρο και για να μην ειμαι τελειως εκτος θεματος...και η Θεσσαλονικη εχει πολλα κενα στα ολοημερα.