0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν τελικά δεν πάω για αναπληρώτριαΑΚΩ θα με καλέσουν ως ΑΜΩ ή ως ωρομίσθια, ή γενικά να μην ελπίζω σε τίποτα άλλο για φέτος?
συγχαρητηρια οντως!καλη αρχη να εχετε και στα δικα μας! να ρωτησω λοιπον, ειμαι περιπου 80 ατομα κατω απ τον τελευταιο που πηραν τωρα, πιστευετε οτι θα παρουν κι αλλους; εχουμε καμια πιθανοτητα; εκτος απο αθηνα-πειραια εχω βαλει και κορινθο κι ευβοια. λετε σε κανα μηνα να εχω κατι ευχαριστο κι εγω;;
αν παρουν αμω καποιον, ειναι υποχρεωμενος να δουλευει μονο εκει ή μπορει να δουλευει και σε ιδιωτικο;
ναι αλλα αν του δωσουν 14 ωρες ας πουμε, πως θα ζησει; δεν μας νοιαζει βεβαια...
αφού πέρασα ένα σαβ/κο χάλια , προσπαθώντας να πάρω μια απόφαση για το τι θα κάνω , αποφάσισα να μην δεχτώ τη θέση αναπληρώτριας στο ηράκλειο, λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά και γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το μέλλον , με μόρια ή ο,τιδήποτε. ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσω μετά.
καλημερα!σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ειμαι και'γω στην ιδια φαση μαζι σου αν και εμενα δεν με εχουν παρει ακομη,σταματησαν λιγα ατομα πριν απο εμενα που σημαινει οτι θα με παρουν αμω.γι'αυτο ξαναρωταω η καταταξη μας θα ειναι ιδια στον πινακα του χρονου εφ'οσον δεν θα περαστουν οι προυπηρεσιες σε κανεναν?παντως,και γω την ιδια αποφαση θα παρω αν με παρουν μακρια απ'τον τοπο μου.