0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης λογαριασμό μόνο της αγροτικής δέχονται; Όχι από κάποια άλλη τράπεζα;
Παράθεση από: stamatina στις Οκτωβρίου 30, 2010, 02:49:15 pmxωρίς να θέλω να φανώ αχάριστη, αξίζει να σηκωθώ να πάω στο ηράκλειο κρήτης ως αναπληρώτρια και να παρατήσω και φροντιστήριο και ιδιαίτερα? ο φόβος μου είναι ότι αν πάω φέτος και δεν με πάρουν του χρόνου θα ψάχνω πάλι για δουλειά από το μηδέν και είναι δύσκολη η εποχή μας για να το ρισκάρω , ειδικά όταν έχεις οικογένεια.αν κάποιος από εσάς ξέρει , παρακαλώ να με διαφωτίσετε. it's up to you! νομιζω πως κανεις δεν μπορει να σου δωσει σαφη απαντηση, μπορουμε να σε βοηθησουμε με τα εως τωρα δεδομενα αλλα ειναι δυσκολη αποφαση το σιγουρο ειναι οτι η φετινη προυπηρεσια δεν θα προσμετρηθει για τους πινακες του χρονου αφου εχουνε κλειδωσει. θα προσμετρηθει στους πινακες που θα δημιουργηθουν μετα τον επομενο ασεπ κ μονο εαν εχεις επιτυχια στους 3 προηγουμενους (2006,2008,2012 - αν γινει) κ παλι θα προσμετρηθει η ολη σου προυπηρεσια με το νεο συστημα μετρησης. οχι οπως παλια 1 μηνα αναπληρωτης = 1 μοριο. απο την αλλη, πολλοι σκεφτονται οτι στην Ελλαδα ολα αλλαζουν σε ενα βραδυ κ δεν ξερεις αν φυγει η αννουλα ή η κυβερνηση τι μπορει να αλλαξει στους διορισμους παλι. σκεψου κ οτι κπ θα φυγουν του χρονου με διορισμο, οποτε θα εισαι πιο ψηλα στον πινακα αρα ακομα μεγαλυτερες πιθανοτητες για αναπληρωση ξανα του χρονου.εισαι σιγουρη οτι δεν θα εχεις δουλεια του χρονου? ειδικα αν εχεις χρονια στην δουλεια κ εχεις φτιαξει ενα ονομα δεν νομιζω οτι φευγοντας τα γκρεμιζεις ολα. η μονιμη κατοικια σου ειναι κρητη ή ηπειρωτικη ελλαδα?
xωρίς να θέλω να φανώ αχάριστη, αξίζει να σηκωθώ να πάω στο ηράκλειο κρήτης ως αναπληρώτρια και να παρατήσω και φροντιστήριο και ιδιαίτερα? ο φόβος μου είναι ότι αν πάω φέτος και δεν με πάρουν του χρόνου θα ψάχνω πάλι για δουλειά από το μηδέν και είναι δύσκολη η εποχή μας για να το ρισκάρω , ειδικά όταν έχεις οικογένεια.αν κάποιος από εσάς ξέρει , παρακαλώ να με διαφωτίσετε.
γνωματευση απο ψυχιατρο ειναι νεο φρουτο? σε δημοσιο νοσοκομειο ή σε ιδιωτη ψυχίατρο?επίσης τι μισθο παιρνει ενας αναπληρωτης?
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 30, 2010, 05:51:52 pmγνωματευση απο ψυχιατρο ειναι νεο φρουτο? σε δημοσιο νοσοκομειο ή σε ιδιωτη ψυχίατρο?επίσης τι μισθο παιρνει ενας αναπληρωτης?Από δημόσιο νοσοκομείο ή από το ΙΚΑ από ό,τι ξέρω.
1100 νομίζω είναι γιατί το καλοκαίρι μπαίνουμε ταμείο ανεργίας, δεν πληρωνόμαστε όπως οι μόνιμοι. Να ρωτήσω: Κι εμείς που προσληφθήκαμε στο δημοτικό Δευτέρα ως Τετάρτη δεν παρουσιαζόμστε στις διευθύνσεις; Γιατί πέρα από τη λίστα με τα ονόματα δεν είδα κάτι άλλο, όπως στους διορισμούς της δευτεροβάθμιας που γράφει δευτέρα ως τετάρτη να παρουσιαστούν;
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 30, 2010, 05:51:52 pmγνωματευση απο ψυχιατρο ειναι νεο φρουτο? σε δημοσιο νοσοκομειο ή σε ιδιωτη ψυχίατρο?επίσης τι μισθο παιρνει ενας αναπληρωτης?Για μισθό γύρω στο 1100 καθαρά.