0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:50:54 pmμιλησα στα τηλεφωνα που δωσατε πριν. η υπαλληλος ειπε σημερα δυσκολο να βγει κατι, δεν εχουν καμμια ενημερωση ως τωρα , και οταν ρωτησα για πληρες η μειωμνεου , ειπε οτι παντα σε πρωτη φαση εξεταζουν πληρες ωραριου...για να δουμε.... Έτσι μπράβο, αν και μάλλον δεν θα είμαι στην α'φάση, ησύχασα κάπως... Καλά, και φέτος δεν έβαλα μειωμένου ωραρίου, ο Θεός βοηθός.Υ.Γ. Μαύρα γυαλιά έχω, ακορντεόν έχω, όποιος θέλει, με ακολουθεί.
μιλησα στα τηλεφωνα που δωσατε πριν. η υπαλληλος ειπε σημερα δυσκολο να βγει κατι, δεν εχουν καμμια ενημερωση ως τωρα , και οταν ρωτησα για πληρες η μειωμνεου , ειπε οτι παντα σε πρωτη φαση εξεταζουν πληρες ωραριου...για να δουμε....
ποιες κοτσιδες και ποιο νευρικο γελιο! εχει γυαλισει το ματι μου πλεον πολυ επικινδυνα. καθε μερα καθαριζω το σπιτι απο τα νευρα μου. απο το πολυ το τριψε τριψε σε λιγο θα λιωσει το πατωμα και θα βρεθουμε αγκαλια με τον παππου που μενει απο κατω!βγαλτε τα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεει...ειναι και 80φευγα χρονων ανθρωπος. εγκεφαλικο θα παθει αν μας δει να προσγειωνομαστε μεσα στο σπιτι του!υγ. πανω απ'ολα ψυχραιμια χρειαζεται!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 02:23:28 pmΠαράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:50:54 pmμιλησα στα τηλεφωνα που δωσατε πριν. η υπαλληλος ειπε σημερα δυσκολο να βγει κατι, δεν εχουν καμμια ενημερωση ως τωρα , και οταν ρωτησα για πληρες η μειωμνεου , ειπε οτι παντα σε πρωτη φαση εξεταζουν πληρες ωραριου...για να δουμε.... Έτσι μπράβο, αν και μάλλον δεν θα είμαι στην α'φάση, ησύχασα κάπως... Καλά, και φέτος δεν έβαλα μειωμένου ωραρίου, ο Θεός βοηθός.Υ.Γ. Μαύρα γυαλιά έχω, ακορντεόν έχω, όποιος θέλει, με ακολουθεί.Τώρα που το λες θα μπορούσαμε και να διωξουμε τους Πακιστανούς απο τα φανάρια και να πάρουμε την θέση τους...
Γιαννη δωσε διευθυνση ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! θα φερω και τα συνεργα μου. Joanna μονο σιδερο μου εμεινε, σε λιγο θα το λιωσω κι αυτο.αυτο με τους Πακιστανους δε μου ακουγεται κακη ιδεα...σα να βλεπω και τα πρωτοσελιδαΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΔΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ!!!
Μπριζόλα σήμερα? Τς Τς Τς Τς
εννοειται οτι το τραπεζι το κανεις εσυ Γιαννη μου...ε?