0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, παίδες, πήρα τηλέφωνο στο 210-3443327 και το σήκωσε ένας πολύ ευγενικός (και κουρασμένο τον άκουσα) κύριος. Τον ρώτησα αν προβλέπεται να γίνει φάση για καθηγητές Αγγλικής σήμερα ή αύριο και μου είπε με σιγουριά ότι δεν θα γίνει ούτε σήμερα ούτε αύριο, αλλά μάλλον θα πάει από βδομάδα. Μαζί μας πάνε πακέτο και Γυμναστές και καθηγητές Πληροφορικής... Μου το είπε δύο φορές για την επόμενη εβδομάδα το πιθανότερο.Σε ερώτησή μου για το αν θα είναι πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, δεν γνώριζε να μου πει. Σε επόμενη ερώτησή μου για το αν κατά τη γνώμη του και βάσει της πείρας του και βάσει όσων βλέπει να γίνονται, τα νούμερα θα διαφέρουν πολύ από πέρσι, μου είπε ότι δεν ξέρει, περιμένουν πρώτα να τελειώσουν οι τοποθετήσεις από Δευτεροβάθμια, για να δουν τι κενά θα μείνουν, τώρα δεν έχουν ακόμη εικόνα. Αυτά... Πάω να συνεχίσω τη φασίνα...ευχαριστουμε για την ενημερωση
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 02:54:06 pmΛοιπόν, παίδες, πήρα τηλέφωνο στο 210-3443327 και το σήκωσε ένας πολύ ευγενικός (και κουρασμένο τον άκουσα) κύριος. Τον ρώτησα αν προβλέπεται να γίνει φάση για καθηγητές Αγγλικής σήμερα ή αύριο και μου είπε με σιγουριά ότι δεν θα γίνει ούτε σήμερα ούτε αύριο, αλλά μάλλον θα πάει από βδομάδα. Μαζί μας πάνε πακέτο και Γυμναστές και καθηγητές Πληροφορικής... Μου το είπε δύο φορές για την επόμενη εβδομάδα το πιθανότερο.Σε ερώτησή μου για το αν θα είναι πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, δεν γνώριζε να μου πει. Σε επόμενη ερώτησή μου για το αν κατά τη γνώμη του και βάσει της πείρας του και βάσει όσων βλέπει να γίνονται, τα νούμερα θα διαφέρουν πολύ από πέρσι, μου είπε ότι δεν ξέρει, περιμένουν πρώτα να τελειώσουν οι τοποθετήσεις από Δευτεροβάθμια, για να δουν τι κενά θα μείνουν, τώρα δεν έχουν ακόμη εικόνα. Αυτά... Πάω να συνεχίσω τη φασίνα...ευχαριστουμε για την ενημερωση
Να φαμε ομως και κανα κοντοσουβλι τωρα που μπορουμε ακομη....
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 02:54:53 pmΝα φαμε ομως και κανα κοντοσουβλι τωρα που μπορουμε ακομη....
απο το γκρουπ εσπα ειπαν το εξης "Προς συναδελφους αγγλικης ΠΕ06: μετα απο επικοινωνια με το υπουργειο, ειπαν οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση για την ειδικοτητα μας και οτι θα προηγηθει η β'φαση αποσπαεων και μετα θα καλεσουν αναπληρωτες αφου φυσικα κυρωθουν οι πινακες. Επειδη ισως καποιοι εχετε ηδη δει καποιες ανακαταταξεις στον πινακα αυτο δεν σημαινει οτι κυρωθηκαν αλλα οτι απλα ενημερωθηκαν.H ανακοινωση της β φασης αποσπασεων αναμενεται γυρω στις 20 με 22 του μηνα. Καλη υπομονη σε ολους μας!"
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:00:33 pmαπο το γκρουπ εσπα ειπαν το εξης "Προς συναδελφους αγγλικης ΠΕ06: μετα απο επικοινωνια με το υπουργειο, ειπαν οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση για την ειδικοτητα μας και οτι θα προηγηθει η β'φαση αποσπαεων και μετα θα καλεσουν αναπληρωτες αφου φυσικα κυρωθουν οι πινακες. Επειδη ισως καποιοι εχετε ηδη δει καποιες ανακαταταξεις στον πινακα αυτο δεν σημαινει οτι κυρωθηκαν αλλα οτι απλα ενημερωθηκαν.H ανακοινωση της β φασης αποσπασεων αναμενεται γυρω στις 20 με 22 του μηνα. Καλη υπομονη σε ολους μας!"Αλλου αναφερεται αυτο "από το πρωί έχουμε παρει τουλάχιστον 4 καθηγήτριες γερμανογαλλικών τηλ στο υπουργείο και μας λένε ότι για σήμερα έχουν ενημέρωση ότι θα βγούνε αγγλικά"Τι να πιστεψεις
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:00:14 pmΠαράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 02:54:53 pmΝα φαμε ομως και κανα κοντοσουβλι τωρα που μπορουμε ακομη....
Φετος οπως βλεπω θα "πεσει" πολυ ...cut..cut (προφητικο το nick)