0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμενα δεν με πιανει πανικος!!! Απλώς ψαχνω μαθηματικο τύπο για να πληρωσω με 500 Ευρω απο το ταμειο το στεγαστικο και το χαρατσι (γυρω στα 400 το περιμενω). Και μην βιαστειτε να με κατακρινετε που εχω στεγαστικο. Ο συζυγος μεχρι πριν 4 μηνες ειχε δουλεια και εγω τα τελευταια 10 χρονια δεν εχω ξεμεινει ποτε αλλοτε απο δουλεια.
Συναδελφοι θεωρω οτι υπαρχουν καποια κενα(για να ειμαστε ρεαλιστες σιγουρα ειναι λιγοτερα φετος) αλλα κατα την αποψη μου τα χρηματα για νεες προσληψεις ειναι πλεον λιγοστα εστω και μεσω του ΕΣΠΑ.Πιστευω οτι ετσι η ηγεσια προσπαθει να καθυστερησει οσο γινεται περισσοτερο προσληψεις μη βασικων ειδικοτητων οπως λεει(εμας δηλαδη) και ετσι να διαθεσει λιγοτερα χρηματα για το νεο - προτυπο σχολειο (εδω γελαμε).....
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 03, 2011, 12:34:37 pmΣυναδελφοι θεωρω οτι υπαρχουν καποια κενα(για να ειμαστε ρεαλιστες σιγουρα ειναι λιγοτερα φετος) αλλα κατα την αποψη μου τα χρηματα για νεες προσληψεις ειναι πλεον λιγοστα εστω και μεσω του ΕΣΠΑ.Πιστευω οτι ετσι η ηγεσια προσπαθει να καθυστερησει οσο γινεται περισσοτερο προσληψεις μη βασικων ειδικοτητων οπως λεει(εμας δηλαδη) και ετσι να διαθεσει λιγοτερα χρηματα για το νεο - προτυπο σχολειο (εδω γελαμε)..... μπορει να παιζει καιτο σεναριο αργουμε να καλεσουμε οσους ειχαμε παρει φετος για να δουλεψουν λιγοτερο και να μην μπορουν να βγουν ταμειο ανεργιας το καλοκαιρι..............απα εξοικονομουν και απο εκει χρηματα
Πoλυ σωστη παρατηρηση κυριε mpesg
Oρίστε. Τι λέγαμε;Με τον καημό θα-πάρει-δε-θα-πάρει αναπληρωτές καθηγητές πλαγιάζουν και μ'αυτόν σηκώνονται.http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=46891
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 03, 2011, 12:58:50 pmOρίστε. Τι λέγαμε;Με τον καημό θα-πάρει-δε-θα-πάρει αναπληρωτές καθηγητές πλαγιάζουν και μ'αυτόν σηκώνονται.http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=46891Μα στην Ελλάδα σπάνια κάποιος σκέφτεται τον γείτονα! Αντίθετα, όπως έλεγε και το ανέκδοτο του Χριστόδουλου, ζητάμε να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα. Όπως και να 'χει, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για μας αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς οι ίδιοι πρώτα. Καθόμαστε (βάζω και μένα μέσα) και κλαίμε την μοίρα μας. Ας κάνουμε κάτι να τους πιέσουμε. Υπογραφές ότι δεν θα παρουσιαστεί κανείς ΠΕ06 να αναπληρώσει αν δεν κάνουν κλήση μέχρι την τάδε ημερομηνία.(?)