0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένα νέο από το fb του Μπράτη αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος είπε προχτές μάλλον για αρχές της επόμενης, σήμερα είπε καμία πρόσληψη (και έγιναν) ενώ σε τηλ. που έκανε συνάδελφος στο Υπουργείο, είπαν ότι δεν υπάρχει καμία εντολή για την ειδικότητά μας. Άντε βγάλε συμπέρασμα...
http://kritonperiferia.gr/2011/10/07/sta-660-evro-o-misthos-ton-neon-ekpedeftikon/ 660 ευρω ο μισθός για νεοδιοριστο καθηγητη. Αξίζει τελικά;;;;;;;;;;;; Εγώ από Δευτέρα αρχίζω να κοιτάω και άλλού. Ας πάει η Διαμαντοπούλου στα κορφοβούνια και τα ερημονήσια να κάνει την ερημήτησα. Εμείς έχουμε και ένα @$#%^πτυχίο και κάποια όρια αξιοπρέπειας.
Το συμπερασμα ειναι οτι μας δουλευουν...τα τηλεφωνα δεν μου λενε τπτ..η lillie πηρε στο ιδιο τμημα και της ειπαν οτι δεν γνωριζουν τπτ..ενω του κωστη του ειπαν οτι θα βγουν μετα τις 24/10.δεν υπαρχει κανενας που να εχει καποιο γνωστο/συγγενη μεσα στο υπουργειο μηπως και μαθουμε κατι πιο εγκυρο?
καλως μας βρηκες τοτε! εννοεις γι'αναπληρωση? αν ναι, καλουν πρωτα ολους οσους ειναι στον πινακα των αναπληρωτων ΜΕ προυπηρεσια και αφου τελειωσει ο πινακας αυτος και χρειαστουν επιπλεον ατομα τοτε περνανε και σ'αυτον της μηδενικης. κι επειδη αυτο δεν εχει συμβει μεχρι τωρα στην ειδικοτητα μας, θα ελεγα οτι εκτος απο υπομονη θα χρειαστεις και μια πυρηνικη βομβα να εξολοθρευσεις ολους εμας που εχουμε προυπηρεσια!
αχαχαχα καλο γιωτα!ανελαβες και την ευθυνη να εξηγησεις στο νεο μελος οτι οπως παμε θα διοριστει στα 70...
απο 20 πηγε 24? παει και ο Οκτωβρης δηλάδη?
Παράθεση από: fairy στις Οκτωβρίου 07, 2011, 07:04:03 pmΤο συμπερασμα ειναι οτι μας δουλευουν...τα τηλεφωνα δεν μου λενε τπτ..η lillie πηρε στο ιδιο τμημα και της ειπαν οτι δεν γνωριζουν τπτ..ενω του κωστη του ειπαν οτι θα βγουν μετα τις 24/10.δεν υπαρχει κανενας που να εχει καποιο γνωστο/συγγενη μεσα στο υπουργειο μηπως και μαθουμε κατι πιο εγκυρο?απο 20 πηγε 24? παει και ο Οκτωβρης δηλάδη?