0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 08, 2011, 03:37:07 pmμου το ειπαν και περυσι στα ΠΕΚ και ενας φιλος που ειναι χωμενος γενικα και τον εμπιστευομαι.ηδη απο περυσι μας ελεγαν στα ΠΕΚ οτι ο μισθος θα μειωνοταν στα 900 περιπου. Αυτό όμως πώς μπρούμε να το ξέρουμε σίγουρα; I mean, δεν φαίνεται κάπου ξεκάθαρα στο μισθολόγιο-εκτός αν μου ξέφυγε κμ παράγραφος!! Γιατί, ειλικρινά, αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, δεν υπάρχει λόγος να χτυπιόμαστε που δεν μας κάλεσαν ακόμα... ευχαριστώ θα έπρεπε να λέμε!!
μου το ειπαν και περυσι στα ΠΕΚ και ενας φιλος που ειναι χωμενος γενικα και τον εμπιστευομαι.ηδη απο περυσι μας ελεγαν στα ΠΕΚ οτι ο μισθος θα μειωνοταν στα 900 περιπου.
Ας ελπίσουμε ότι δε θα έρθει η ώρα που και τα 200 θα μας είναι "λουκούμι"...
Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα!
Παράθεση από: aphrodite στις Οκτωβρίου 08, 2011, 03:40:35 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 08, 2011, 03:37:07 pmμου το ειπαν και περυσι στα ΠΕΚ και ενας φιλος που ειναι χωμενος γενικα και τον εμπιστευομαι.ηδη απο περυσι μας ελεγαν στα ΠΕΚ οτι ο μισθος θα μειωνοταν στα 900 περιπου. Αυτό όμως πώς μπρούμε να το ξέρουμε σίγουρα; I mean, δεν φαίνεται κάπου ξεκάθαρα στο μισθολόγιο-εκτός αν μου ξέφυγε κμ παράγραφος!! Γιατί, ειλικρινά, αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, δεν υπάρχει λόγος να χτυπιόμαστε που δεν μας κάλεσαν ακόμα... ευχαριστώ θα έπρεπε να λέμε!! απο το τιποτα τα 900 μου φαινονται καλα. Ας με καλεσουνε και με 900! Ποιος αλλος θα τα δωσει τωρα που εχουν καταλυθει ολες οι συλλογικες συμβασεις;
από αύριο αρχίζει πάλι το βασανιστήριο....τελικά το έσπα έπαψε να χρηματοδοτεί καθηγητές οπότε θα πρέπει να συμπεριληφθούμε στον κρατικό προυπολογισμό κ εμείς....Για να δούμε αν θα βγει τίποτα αυτή τη βδομάδα...