0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: athena81 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 09:48:17 amΠαράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 09:38:42 amουτε τα γαιδουρια δεν εχουν τοση υπομονη οση εμεις! Αχ μωρέ δεν περνάει αυτή η ώρα..Τουλάχιστον να μέναμε κάπου κοντά όλοι εμείς να πηγαίναμε για κανα καφέ να τα λέγαμε από κοντά να καναμε και καμιά πλάκα ;)θα περνούσε κάπως...Καλημέρα κι από μένα!!!Καφέ έχω δίπλα μου,μαζί σας μιλάω,οπότε είναι σαν να πίνουμε καφέ μαζι...Και κάτι άλλο,χθές πήραν την κολλητή μου μέσα στην Θεσσαλονίκη και δίπλα στο σπίτι μας,είναι βιολόγος...Και ενώ χάρηκα γι αυτήν μέσα μου κάτι με ενοχλόυσε που εμένα ακόμα τίποτα...Είμαι πολύ κακός άνθρωπος???
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 09:38:42 amουτε τα γαιδουρια δεν εχουν τοση υπομονη οση εμεις! Αχ μωρέ δεν περνάει αυτή η ώρα..Τουλάχιστον να μέναμε κάπου κοντά όλοι εμείς να πηγαίναμε για κανα καφέ να τα λέγαμε από κοντά να καναμε και καμιά πλάκα ;)θα περνούσε κάπως...
ουτε τα γαιδουρια δεν εχουν τοση υπομονη οση εμεις!
Εγώ ζηλεύω τη μαμά μου που είναι διορισμένη.
Καλημέρα και απο μένα!!μίλησα πριν με ευγενικό κυριούλη και μου είπε ότι ειναι ετοιμα της αγγλικής και της γερμανικής,έχουν φύγει απ'αυτούς και είναι προς υπογραφή της υπουργού!!μέχρι το βράδυ θα έχουν βγεί!
lillie στο 084 πηρες? εγω ηδη πινω τον δευτερο...καλη αρχη εκανα και σημερα, αλλα επειδη δεν εχω σκοπο να με χαζεψει το υπουργειο, το χθεσινο 12ωρο μπροστα στην οθονη δεν το ξανακανω. αποφασισα λοιπον να μαζεψω καλοκαιρινα και να βγαλω τα χειμωνιατικα.