0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:06:12 amlillie στο 084 πηρες? εγω ηδη πινω τον δευτερο...καλη αρχη εκανα και σημερα, αλλα επειδη δεν εχω σκοπο να με χαζεψει το υπουργειο, το χθεσινο 12ωρο μπροστα στην οθονη δεν το ξανακανω. αποφασισα λοιπον να μαζεψω καλοκαιρινα και να βγαλω τα χειμωνιατικα.Εεεεε καλά δεν το πιστεύω αυτό Γιώτα!Καλημέρα και από μένα παιδιά!Κι'εγώ κατεβάζω τα χειμωνιάτικα.Είπα θα το πολεμήσω...δεν θα πάθω όπως χθες..άντε ας φτοιάξω κι'εγώ έναν δεύτερο ελληνικούλη τώρα που συναντηθήκαμε
lillie στο 084 πηρες? εγω ηδη πινω τον δευτερο...καλη αρχη εκανα και σημερα, αλλα επειδη δεν εχω σκοπο να με χαζεψει το υπουργειο, το χθεσινο 12ωρο μπροστα στην οθονη δεν το ξανακανω. αποφασισα λοιπον να μαζεψω καλοκαιρινα και να βγαλω τα χειμωνιατικα.
Εκτος απο τα ρουχα, να στρωσεις το σπιτι, να πλυνεις κουρτινες κλπ, ....στολισε και το χριστουγεννιατικο δενδρο να εισαι ετοιμη! * Τάνια84, τελικα, εισαι η μονη προνοητική. Παραδειγμα προς μιμηση
Καλημερα κοριτσια και αγορια.παω να φερω κι εγω τον καφε μου.τι θα κουτσομπολεψουμε σημερα? (αφου βλεπω να μας πιανει η νυχτα παλι πανω απο τον υπολογιστη )
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:45:15 amΚαλημερα κοριτσια και αγορια.παω να φερω κι εγω τον καφε μου.τι θα κουτσομπολεψουμε σημερα? (αφου βλεπω να μας πιανει η νυχτα παλι πανω απο τον υπολογιστη )σημερα, ακομα και ο καλός σας συντονιστης σας το επιτρεπει, συμπάσχει Καλά αποτελέσματα εύχομαι σε ολους
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:45:55 amΕκτος απο τα ρουχα, να στρωσεις το σπιτι, να πλυνεις κουρτινες κλπ, ....στολισε και το χριστουγεννιατικο δενδρο να εισαι ετοιμη! * Τάνια84, τελικα, εισαι η μονη προνοητική. Παραδειγμα προς μιμηση Κλασική Παρθένος απλά!!!Παρανοική και τελειομανής μέχρι αηδίας!!!Καθόλου παράδειγμα προς μίμηση!!!
"Το θέμα κλειδώνεται μέχρι να διαγραφούν όλα τα άσχετα μηνύματα"
Παράθεση από: lillie στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:55:53 am"Το θέμα κλειδώνεται μέχρι να διαγραφούν όλα τα άσχετα μηνύματα" lillie κάνεις για συντονιστρια βλεπω,μια χαρα Παρακαλώ πολύ, οχι σχόλια στο εργο του συντονιστη. Πηραμε θαρρος βλεπω !! κατεβαινω να παρω τσιγαρα γιατι run out of .....μη μου το κανετε American bar ?