0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ροή πληροφοριών για κενά,άρα και μετακινήσεις από β/θμια σε α/θμια.Θα βγουν.Ως τις 2.θα δείτε
Καλησπέρα και από εμένα... αν και είμαι θεολόγος να πω και εγώ στην παρέα σας γιατί και τα δικά μας δεν βγήκαν... αποτελούμε βλέπετε "εξειδίκευση" ! Γιώτα μόνο πρωτοβάθμια θα βγουν? Τέτοια αναμονή ούτε στις γέννες μου... Γνωρίζει κανείς κανένα τηλέφωνο να πάρω κι εγώ να δούμε τι θα απογίνουμε οι ξεχασμένοι θεολόγοι...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:22:49 pmΠαράθεση από: tzountzouras στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:18:51 pmΓια να καταλάβω,πιστεύουμε οτι θα βγάλουν σήμερα και άλλη παρτίδα αναπληρωτών,συμπεριλαμβανομένων και εμάς?Πού ακριβώς?Α/θμια?Δ/θμια?στο κεντρο τσουναμιου λογικα θα γινει οπως περσι, θα βγουμε σαν ειδικοτητα και για τις 2 βαθμιδες (κι ελπιζω να μην ξανακατεβει κανας πινακας)...τωρα το ποτε...αγνωστοτι ήταν κι αυτό πέρυσι??!!!!
Παράθεση από: tzountzouras στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:18:51 pmΓια να καταλάβω,πιστεύουμε οτι θα βγάλουν σήμερα και άλλη παρτίδα αναπληρωτών,συμπεριλαμβανομένων και εμάς?Πού ακριβώς?Α/θμια?Δ/θμια?στο κεντρο τσουναμιου λογικα θα γινει οπως περσι, θα βγουμε σαν ειδικοτητα και για τις 2 βαθμιδες (κι ελπιζω να μην ξανακατεβει κανας πινακας)...τωρα το ποτε...αγνωστο
Για να καταλάβω,πιστεύουμε οτι θα βγάλουν σήμερα και άλλη παρτίδα αναπληρωτών,συμπεριλαμβανομένων και εμάς?Πού ακριβώς?Α/θμια?Δ/θμια?
φανταζεσαι να παρει 3 ατομα και να τολμησει να το ονομασει φαση οπως εκανε περυσι 3 φορες??θα τρελαθω!!!!!!τιποτα σε πιο extreme sports δεν εχει το νιοπαντρο να κανει??? μου θελει και παιδια!!!!
Έχετε ένα δίκιο!Θα πάρει κανα 3 με 5 άτομα και θα το ονομάσει φάση αναπληρωτών1