0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sofikititi στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:16:42 pmΠαράθεση από: smarw στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:00:45 pmΗ καθυστέρηση ανακοίνωσης των ονομάτων των καθηγητών ειδικοτήτων (θα ανακοινώνονταν χθες μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωτές καθηγητές), οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμη και σήμερα υπάρχει ροή πληροφοριών για τα κενά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης , , καθώς συνεχίζονται οι μετακινήσεις καθηγητών ειδικοτήτων από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας στα Δημοτικά Σχολεία.Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπ. Παιδείας που επικοινώνησε το esos.gr, ο αριθμός των αναπληρωτών που θα διοριστούν θα είναι περίπου 800 και τα ονόματα μάλλον θα ανακοινωθούν σήμερα.εσοςνα μας ανησυχησει αυτη η λεξη??έλα ντε, αυτά τα μάλλον, ίσως, πιθανώς, δεν τα μπορώ άλλοΕν τω μεταξύ, εφόσον μαζεύουν συνέχεια καινούργια κενά από χθες γιατί ο αριθμός των αναπληρωτών παραμένει ο ίδιος και δεν αυξάνεται? 800 ήταν και χθες. με συνεχή ροή κενών πάλι 800 είναι??
Παράθεση από: smarw στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 02:00:45 pmΗ καθυστέρηση ανακοίνωσης των ονομάτων των καθηγητών ειδικοτήτων (θα ανακοινώνονταν χθες μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωτές καθηγητές), οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμη και σήμερα υπάρχει ροή πληροφοριών για τα κενά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης , , καθώς συνεχίζονται οι μετακινήσεις καθηγητών ειδικοτήτων από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας στα Δημοτικά Σχολεία.Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπ. Παιδείας που επικοινώνησε το esos.gr, ο αριθμός των αναπληρωτών που θα διοριστούν θα είναι περίπου 800 και τα ονόματα μάλλον θα ανακοινωθούν σήμερα.εσοςνα μας ανησυχησει αυτη η λεξη??
Η καθυστέρηση ανακοίνωσης των ονομάτων των καθηγητών ειδικοτήτων (θα ανακοινώνονταν χθες μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωτές καθηγητές), οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμη και σήμερα υπάρχει ροή πληροφοριών για τα κενά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης , , καθώς συνεχίζονται οι μετακινήσεις καθηγητών ειδικοτήτων από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας στα Δημοτικά Σχολεία.Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπ. Παιδείας που επικοινώνησε το esos.gr, ο αριθμός των αναπληρωτών που θα διοριστούν θα είναι περίπου 800 και τα ονόματα μάλλον θα ανακοινωθούν σήμερα.εσος
εγω παλι ρε γμτ γιατι απο τα νευρα μου εχω κοψει το φαι και μου πεφτουν τα παντελονια?[Κράτα γερά και μην χάνεις τη φόρμα σου.Πού ξέρεις που θα τρέχεις φέτος.Εμένα πάντως επειδή μου τρέχουν τα 120άρια και οι αποστάσεις είμαι σίγουρη οτι θα μείνω η μισή τον πρώτο μήνα.]
εγω παλι ρε γμτ γιατι απο τα νευρα μου εχω κοψει το φαι και μου πεφτουν τα παντελονια?
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:25:48 pmεγω παλι ρε γμτ γιατι απο τα νευρα μου εχω κοψει το φαι και μου πεφτουν τα παντελονια?[Κράτα γερά και μην χάνεις τη φόρμα σου.Πού ξέρεις που θα τρέχεις φέτος.Εμένα πάντως επειδή μου τρέχουν τα 120άρια και οι αποστάσεις είμαι σίγουρη οτι θα μείνω η μισή τον πρώτο μήνα.]το μισο του 50 ποιο ειναι?