0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ααααααα ολα κι ολα...αφηστε τα καντηλια μου ησυχα!
Παράθεση από: NENH στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:47:20 pmούτως η άλλως ρε παιδιά ο αριθμός της αισθητικής αγωγής δεν μας επηρεάζει εμάς, και 10.000 να πάρουν όπως είπε κι η Γιώτα είναι ανεξάρτητος ο αριθμός τους από τον δικό μαςεμείς μαζί με τους άλλους ξενόγλωσσους, τους γυμναστές και τους πληροφορικάριους θα είμαστε 815 όπως είπε κι η βασίλισσατης νυχτας αν κρινω απο την ωρα που βγαινουν τα ονοματα
ούτως η άλλως ρε παιδιά ο αριθμός της αισθητικής αγωγής δεν μας επηρεάζει εμάς, και 10.000 να πάρουν όπως είπε κι η Γιώτα είναι ανεξάρτητος ο αριθμός τους από τον δικό μαςεμείς μαζί με τους άλλους ξενόγλωσσους, τους γυμναστές και τους πληροφορικάριους θα είμαστε 815 όπως είπε κι η βασίλισσα
Παράθεση από: NENH στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:42:25 pmΠαράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:36:45 pmμας τα εχουν πρηξει τα ζωα...ειναι κι αυτη η ΝΕΝΗ που δε μ αφηνει να βρισω... καλά, το τι γέλιο έκανα.....βρίστε ρε παιδιά, βρίστε ελεύθερα, εγώ ξέρετε τι βρίσιμο έχω ρίξει εδώ.... μόνο τα Θεία να μην βρίζουμε, αυτό δεν μας βοηθάει σε τίποτα....τα καντηλια της giota8 δεν περιλαμβανονται στα απαγορευμενα??
Παράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:36:45 pmμας τα εχουν πρηξει τα ζωα...ειναι κι αυτη η ΝΕΝΗ που δε μ αφηνει να βρισω... καλά, το τι γέλιο έκανα.....βρίστε ρε παιδιά, βρίστε ελεύθερα, εγώ ξέρετε τι βρίσιμο έχω ρίξει εδώ.... μόνο τα Θεία να μην βρίζουμε, αυτό δεν μας βοηθάει σε τίποτα....
μας τα εχουν πρηξει τα ζωα...ειναι κι αυτη η ΝΕΝΗ που δε μ αφηνει να βρισω...
τοτε καλυτερα κρατηστε μικρο καλαθι!!! να μην παρει 300 υπολ??? κι αλλους 300 γυμν??? τα υπολοιπα για ολες τις ξενες γλωσσες
Παράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:45:17 pmΠαράθεση από: NENH στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:42:25 pmΠαράθεση από: golum στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 04:36:45 pmμας τα εχουν πρηξει τα ζωα...ειναι κι αυτη η ΝΕΝΗ που δε μ αφηνει να βρισω... καλά, το τι γέλιο έκανα.....βρίστε ρε παιδιά, βρίστε ελεύθερα, εγώ ξέρετε τι βρίσιμο έχω ρίξει εδώ.... μόνο τα Θεία να μην βρίζουμε, αυτό δεν μας βοηθάει σε τίποτα....τα καντηλια της giota8 δεν περιλαμβανονται στα απαγορευμενα?? πως δεν συμπεριλαμβάνονται...απλά είπα να μην κάνω συνέχεια παρατηρήσεις και στο τέλος με περάσετε για την Ελένη Λουκά, μιας κι εμένα Ελένη με λένε
πάντωα παιδιά πέρυσι στην Αβάθμια δεν είχαν πάρει καθόλου ΠΕ19-20 και ΠΕ11 είχαν πάρει ελάχιστους και αργά. ΠΕ11 είχαν πάρει πολλούς (600 στην αρχή και 600 αργότερα) στα ΤΑΔ-ΕΤΑΔ. Τι είναι αυτά ρε παιδιά? Δημοτικά ή δευτεροβάθμια?