0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ'αρχήν, καλή αρχή σε όσους κάλεσαν! Αν έχετε καμιά ενημέρωση για Δευτεροβάθμια πότε θα καλέσουν, πείτε γιατί το φυσάω και δεν κρυώνει. Έχω θέση 200+ και με πήδηξαν. Επιτέλους, έφτασε η σειρά μου αλλά δεν είχα δηλώσει πολλές Πρωτοβάθμιες. Σνιφ, κλαψ, λυγμ.......
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:47:31 pmΚατ'αρχήν, καλή αρχή σε όσους κάλεσαν! Αν έχετε καμιά ενημέρωση για Δευτεροβάθμια πότε θα καλέσουν, πείτε γιατί το φυσάω και δεν κρυώνει. Έχω θέση 200+ και με πήδηξαν. Επιτέλους, έφτασε η σειρά μου αλλά δεν είχα δηλώσει πολλές Πρωτοβάθμιες. Σνιφ, κλαψ, λυγμ....... δεν ειχες βαλει το τετραγωνακι? γιατι κι εγω δεν ειχα δηλωσει καμια αλλα ειχα βαλει το τετραγωνακι
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:53:45 pmΠαράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:47:31 pmΚατ'αρχήν, καλή αρχή σε όσους κάλεσαν! Αν έχετε καμιά ενημέρωση για Δευτεροβάθμια πότε θα καλέσουν, πείτε γιατί το φυσάω και δεν κρυώνει. Έχω θέση 200+ και με πήδηξαν. Επιτέλους, έφτασε η σειρά μου αλλά δεν είχα δηλώσει πολλές Πρωτοβάθμιες. Σνιφ, κλαψ, λυγμ....... δεν ειχες βαλει το τετραγωνακι? γιατι κι εγω δεν ειχα δηλωσει καμια αλλα ειχα βαλει το τετραγωνακιαν βαλεις το κουτακι δεν μπορουν να σε προσπεράσουν ετσι δεν ειναι?εγω το εβαλα και με προσπερασαν μονο για πληρους ωραριου όμως. Πως γινεται αυτό?Τι να κανω τώρα?
ναι το εβαλα το κουτακι αποδεχομαι παντου σε πρωτοβαθμια πληρους ωραριου και με προσπερασαν. Συμβαινει και σε αλλους αυτό?Δεν ξερω τι να κανω